SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

15 fotografii ciudate surprinse de cei de la Google cand au realizat hartile
Cele mai bune fotografii sunt fotografii sincere, în care nu trebuie să arăți special ci trebuie sa fii pur si simplu asa cum esti tu. Și oamenii din acest articol au fost siguri de faptul că odată ce au fost găsiți de  Google Street View toata lumea o sa ii vada . În 2007, Google a lansat un proiect care a permis oricui să facă o plimbare oriunde ar dori. Și asta înseamnă că acum suntem capabili să vedem nu numai frumusețea lumii, ci și realitatea hilară și interesantă. Putem sa ne plimbam cu ajutorul acestei aplicatii oriunde in lume si sa nu vedem doar drumul pana in acel loc si si peisajele, strazile si chiar si oamenii care erau pe strada in momentele in care pozele au fost realizate. Insa pe langa blocuri, case si lucrurile obisnuite cei de la google au reusit sa surprinda si unele imagini extrem de bizare pe care vi le prezentam noi astazi.

Acest cetățean din Houston avea o zi foarte proastă. El a vărsat detergent pe pantaloni și a ieșit afară ca să-i lase să se usuce. Apoi, dintr-o dată, mașina Google a apărut.

Cetățenii orasului francez Nancy au observat această creatură ciudată în timp ce priveau prin panoramele străzilor pe Google. Cei mai mulți dintre utilizatori au fost de acord că arată foarte înfricoșător. După mai multe reclamații, Google a înlocuit fotografia.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cele mai populare 12 trucuri culinare ale Internetului! Trebuie sa le incerci 209Aceste obiceiuri iti distrug parul – Punctul numarul 7 este cel pe care il faci si tu, cu siguranta 4380

CTP, despre tăierile de salarii la demnitari: Ludovic Orban joacă într-o piesă. E haiduc, prietenul poporului, taie de la boieri 24Frumusetile Romaniei, surprinse in promo-ul unui documentar ce va fi difuzat in intreaga lume 20Lovitură pentru Iohannis și Orban! Acuzații de crimă asupra poporului: Voi sunteți CRIMINALI 6608Prima imagine pe care ați văzut-o aici va dezvălui ce fel de putere aveți!! 906Alege 2 animale preferate și află ce te așteaptă în următoarea perioadă 76919 oameni care fac greșeli prostești fără să-și dea seama 285Era atat de sarac incat a mancat toata copilaria resturile lasate prin farfurii de colegii sai. Insa, cu ambitie si perseverenta, a ajuns cel mai bun magistrat din Romania! 563620 de imagini care sunt mai satisfăcătoare decât trecerea prin frunze uscate toamna 325
SuperClipuri.com 2021