SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

15 fotografii ciudate surprinse de cei de la Google cand au realizat hartile
Cele mai bune fotografii sunt fotografii sincere, în care nu trebuie să arăți special ci trebuie sa fii pur si simplu asa cum esti tu. Și oamenii din acest articol au fost siguri de faptul că odată ce au fost găsiți de  Google Street View toata lumea o sa ii vada . În 2007, Google a lansat un proiect care a permis oricui să facă o plimbare oriunde ar dori. Și asta înseamnă că acum suntem capabili să vedem nu numai frumusețea lumii, ci și realitatea hilară și interesantă. Putem sa ne plimbam cu ajutorul acestei aplicatii oriunde in lume si sa nu vedem doar drumul pana in acel loc si si peisajele, strazile si chiar si oamenii care erau pe strada in momentele in care pozele au fost realizate. Insa pe langa blocuri, case si lucrurile obisnuite cei de la google au reusit sa surprinda si unele imagini extrem de bizare pe care vi le prezentam noi astazi.

Acest cetățean din Houston avea o zi foarte proastă. El a vărsat detergent pe pantaloni și a ieșit afară ca să-i lase să se usuce. Apoi, dintr-o dată, mașina Google a apărut.

Cetățenii orasului francez Nancy au observat această creatură ciudată în timp ce priveau prin panoramele străzilor pe Google. Cei mai mulți dintre utilizatori au fost de acord că arată foarte înfricoșător. După mai multe reclamații, Google a înlocuit fotografia.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Mesajul unui poliţist, după ce a văzut fluturaşul de salariu al unui infirmier: „Mi-am cumpărat o găleată cu mop şi cred că pun trusa criminalistică în cui” 924413 cupluri celebre cunosc secretele unei căsnicii fericite. Aflati-le si voi! 461

Premierul Boris Johnson a fost transportat de urgență la spital. Acesta fusese diagnosticat cu COVID-19 58121 Fapte uimitoare despre corpul uman care ne-au impresionat profund 37513 reguli japoneze de viață care sunt imposibil de înțeles pentru orice străin 70221 de motive pentru care nu ar trebui să aveți încredere în fotografiile perfecte 107521 de citate inspiraționale, care îți vor schimba viața 2135 invenții născute din greșeală care au schimbat lumea 98120 de fotografii istorice care ne dovedesc ca desi timpul trece dragostea rămâne aceeași 76810 femei uimitoare din istoria științei care au schimbat lumea 212
SuperClipuri.com 2022