SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O femeie de 70 de ani a curatat singura 52 de plaje pentru a salva lumea pentru nepotii ei!
Pat Smith este o antreprenoare în vârstă de 70 de ani, care a dedicat întregul an 2018 pentru a face curățenie pe 52 de plaje de dragul nepoților și copiilor ei.

Pat a curățat 52 de plaje de-a lungul anului 2018: câte unul pe săptămână. Această femeie impresionantă este de asemenea un ecologist pasionat, care a decis să înlăture poluarea plastică în zona în care locuiește.

În anul 2017, Pat Smith a înființat o companie de protecție a mediului, numită Last Straw Cornwall, care își propune să combată poluarea în orașul Cornwall din Marea Britanie.

Foarte curând, compania lui Pat Smith a atras alți antreprenori, voluntari și ecologiști-entuziaști pentru a forma un grup care se întărește cu fiecare zi.

„Am înființat Last Straw Cornwall pentru a crește gradul de conștientizare a daunelor catastrofale pe care le noi le aducem oceanelor noastre. Simt o responsabilitate față de copiii și nepoții mei. Trebuie să fac ceva.”

Și ea a făcut. În anul 2018, Pat a decis să devină un exemplu pentru mulți alții și să adune gunoiul din plastic de pe plajele din Marea Britanie. Pentru asta, ea a călătorit neobosit de-a lungul țărmurilor țării sale, curâțând plajele de kilogramele de plastic și deșeuri.

În același timp, Pat scria despre activitatea sa într-un blog, pe care îl publica în fiecare săptămână. Acolo, mulți puteau să urmărească câți voluntari au aderat la lupta pe care a pornit-o această femeie uimitoare.

„Cel mai dureros și jignitor era să fac curat de două ori pe aceeași plajă. Curățind o dată, următoarea săptămână am descoperit că aceeași plajă a fost tranformată într-o gunoiște!” – scria Pat în cea de-a 11 săptămână de activitate.

La moment, 285 de localnici au reușit să adere la Final Straw Cornwall, împreună cu alte companii locale și internaționale, pentru a distruge 85 de tone de plastic, care sunt aruncate în fiecare an în Marea Britanie.

Doar imaginează-ți: paiele din plastic au nevoie de 200 de ani pentru a se descompune. În fiecare an, acestea ucid circa 100 de mii de viețuitoare acvatice.

Ar fi minunat, dacă toți am avea energia și curajul acestei femei de a-și asuma curățenia străzilor, mărilor și a lumii noastre.

 

sursa: povestiri.net

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un iubit gelos și-a făcut iubita să se îngrașe, astfel încât ceilalți bărbați să nu i-o fure 71816 fotografii care ne arata cat de putine lucruri stim despre lumea in care traim 51

13 Semne că sunteți mult mai inteligent decât credeți 1878Când copiii sunt crescuți, într-o căsnicie toxică, suferă cel mai mult 282Încă un ministru român s-a făcut de râs la Bruxelles. „Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile la Bruxelles“ 170525 de fotografii unde adevărata fericire a fost capturată 1768Plictisita de cat a mers aceasta fetita se intinde fix langa masina!!! Spre norocul nostru mama a filmat modul in care tatal o aduce in casa pe cea mica!!! 206420 de animale care au reusit sa impresioneze intreaga lume cu frumusetea lor 135011 celebrități care sunt întotdeauna însoțite de bodyguarzi si nu avem curaj nici să le cerem un autograf 34320 de figuri istorice care ar cuceri în totalitate social media astăzi 774
SuperClipuri.com 2022