SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Avertismentul lui Arafat: Politia si Jandarmeria vor actiona daca oamenii se vor duce la biserica in noaptea de Inviere
Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta Raed Arafat le-a atras atentia romanilor sa petreaca sarbatorile de Paste departe de cei dragi pentru a nu contribui la cresterea numarului de cazuri de coronavirus.

"Chiar daca sunt obisnuiti sa sarbatoreasca intr-un anumit mod, anul acesta trebuie sa sarbatoreasca altfel. Fara familie, fara sa iasa, fara vizite. E cel mai important. Nu vizite la bunici, nu vizite la prieteni, nu primire de vizitatori acasa daca, intr-adevar, vrem sa trecem mai usor peste aceasta perioada. Asa cum ne comportam acum vom vedea rezultatele.Vom vedea peste 7 zile daca comportamentul a fost responsabil. Daca nu respectam recomandarile, riscul e sa ne trezim cu o crestere semnificativa a cazurilor pozitive, a cazurilor critice, a deceselor. Nimeni nu doreste acest lucru. Anul acesta trebuie sa se faca un sacrificiu si sa se sarbatoreasca Pastele acasa. E bine sa nu-si expuna familiile, apropiatii", a spus Arafat.

"Vor fi supusi rigorilor legii"

Secretarul de stat a spus ca oamenii care nu respecta legea vor fi sanctionati, chiar si de Paste. Statul acasa este o regula in aceasta perioada, a mai spus Arafat.

"Pentru cei care au in gand sa incalce regulile si sa mearga la biserica, ii atentionez ca vor fi supusi rigorilor legii. Nu se fac activitati religioase, culturale, de orice fel. Ordonanta militara e foarte clara. Iesirea la biserica ar fi contrar legii si Politia si Jandarmeria vor actiona daca oamenii vor iesi. Legea se aplica si lumea trebuie sa inteleaga. Statul acasa este o regula, e foarte necesar ca sa evitam o catastrofa.

Pentru noi, fiecare om pe care-l pierdem e un lucru regretabil. Colegii mei incearca sa salveze cat mai multi.

E pacat sa irosim toate masurile care s-au luat. Repet, trebuie sa se respecte regulile, mai ales maine, poimaine, raspoimane. Lumea sa evite sa iasa", a mai declarat Raed Arafat.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

3 femei din zodiac care sunt în orice situație mai deștepte decât bărbații 15717 imagini cu femei care arată ca alte persoane când sunt machiate. Diferența de la cer la pământ 2944

Marea Britanie Vrea Românii Să Fie Aduşi De Urgenţă Cu Avioane Pentru A Munci 187317 lucruri care sunt posibile numai în SUA 14817 Fapte științifice extraordinare care par prea nebunești să fie adevărate 206Record Mondial, cel mai lung sistem coregrafic de fântâni din lume: Fântânile din București 45Intelepciunea batranului indian. Raspunsul lui ingenios iti va da de gandit 27177 Insule pe care nimeni nu vrea să le cumpere chiar daca ar costa 1 Dolar 104821 Caricaturi ironice despre lumea modernă care ne pot lăsa un gust amar 909 filme ale căror sensuri ascunse nu au fost observate pana acum 789
SuperClipuri.com 2021