SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Problema cancerului poate fi rezolvata!! Google ne vine in ajutor!
Inteligența artificială poate avea beneficii importante în domeniul sănătății. Din acest motiv, Google a creat un microscop pentru detectarea cancerului care utilizează realitate augmentativă.

În ultimii ani, tot mai multe companii din tech au încercat să se implice în diagnosticarea diverselor forme de cancer care fac ravagii la nivel planetar. Un grup de cercetători de la Google a creat un microscop digital cu elemente de inteligență artificială și AR ce poate fi utilizat în cercetarea evoluției bolii și în diagnosticarea ei. Partea cea mai fascinantă este că uilizează la bază un microscop aparent obișnuit.

Față de un microscop tradițional, creația Google integrează peste mostra scanată un ecran transparent cu abilități de realitate augmentativă. Respectivul panou este responsabil pentru atașarea de informații utile provenite de la un computer peste mostra supradimensionată. Imaginile provenite de la microscop sunt analizate în timp real de un sistem cu o inteligență artificială avansată. Detaliile obținute din analiză se întorc pe panoul cu AR pentru a te ajuta să iei o decizie informată.

Partea cea mai interesantă a ecuației este legată de faptului că tehnicienii responsabili de întregul proces de analiză nu trebuie să învețe lucruri noi. Din punctul lor de vedere, modul în care se utilizează microscopul e neschimbat. De această dată însă, vor fi ajutați de un computer pentru a fi mai eficientți când vine vorba de diagnosticare, cuantificare sau comparare. La final, informațiile obținute sunt salvate în format digital fără nici un fel de intervenție din partea tehnicianului, pentru a fi păstrate sau trimise mai departe.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O scrisoare de mulțumire pentru acei prieteni care vor fi întotdeauna o parte din viața mea 6611 trucuri ingenioase care te vor face un expert in bucatarie 424

21 de oameni extraordinari care au propriul mod de a face lucrurile să funcționeze 32O mamica din public l-a luat pe acest Pusti sa danseze.. Dar stai sa vezi UNDE a pus acesta MANA.. Vezi VIDEO 588889 teorii care ne arată cealaltă parte a istoriei pe care putina lume o cunoaste 376918 Cuplurile care dovedesc ca dragostea schimbă oamenii 530915 Celebrități care dovedesc existenta călătoriei în TIMP 1723Pentru cei care nu suportă astrologia! Cel mai sincer horoscop pe care l-ai citit 33419 situatii extrem de ciudate pe care nu le putem explica nici daca am vrea 99310 Funcții neașteptate de smartphone pe care probabil nu le stiati 273
SuperClipuri.com 2021