SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Înregistrare de colecție cu Ștefan Bănică la 5 ani. Cu cine vorbea acesta la telefon?
 

Stefan Banica a impartasit cu fanii lui o inregistrare emotionanta, filmata in anul 1971, alaturi de tatal lui. Artistul si-a amintit de inceputurile lui, de pe vremea cand avea doar 5 ani si juca sceneta „Telefonul”, intr-un duo exceptional cu Stefan Banica senior.

„Cam asa au fost inceputurile mele, pe la 5 ani”, a fost mesajul lui Stefan Banica Jr.

Fanii s-au bucurat sa urmareasca filmarea si sa afle cat de talentat era artistul la o varsta atat de frageda. În înregistrarea respectivă, Ștefan Bănică Junior face un cuplu perfect alături de tatăl său, Ștefan Bănică Senior, care a încetat din viață în primăvara anului 1995.

„O splendoare!…sunt atatea lucruri pe care inca nu le stiu despre tine, se pare!”, „Amintiri de neuitat! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace pe Banica senior! Un duo superb!”, sunt cateva dintre reactiile celor care ii admira pe cei doi artisti.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

8 Capodopere ale caror imperfecțiuni ascunse au fost descoperite dupa sute de ani 987Ei sunt oamenii cu SUPERPUTERI surprinsi de camere. Ai zice ca glumim, dar numai priveste! 63982

Rusia vine în ajutor României! Armata rusă va lupta cu Соronavirusul în România... 131628Omul de afaceri care a tipărit 3 milioane de afişe cu mesajul „România vrea autostrăzi“: „Vinovaţi pentru că eu risc să crăp pe drumuri în 2020 sunt 20 oameni“ 94715 Părinții care sunt foarte mândri de copiii lor 19210 Celebrități care se ocupă mai mult de această lume decât de bani 10411 comportamente toxice, care îți vor distruge sufletul 56218 anunțuri ale căror creatori știu exact cum să atragă atenția 18925 de fotografii care merg direct spre inima ta 91010 copii care au devenit faimosi in intreaga lume datorită frumuseții lor 59
SuperClipuri.com 2022