SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum se folosesc ceapa si prazul pentru a scapa de monturi:
Monturile au aspectul unor excrescente in extremitatea laterala a degetelor mari de la picioare, in realitate insa ele sunt rezultatul unei deplasari a oaselor din pozitia normala. Femeile fac monturi mult mai frecvent decat barbatii, un motiv major fiind mobilitatea crescuta a ligamentelor labei piciorului.

Putine sunt persoanele ale caror monturi nu sunt niciodata dureroase. Cert este ca monturile afecteaza aspectul piciorului si deformeaza incaltamintea (in cazurile severe alegerea incaltamintei care poate fi purtata devenind o mare problema), iar in timp se poate ajunge chiar la deformari ale posturii corecte si a mersului.

Un alt leac natural de exceptie sunt aplicatiile cu ceapa coapta. O ceapa coapta foarte bine se va tine cateva minute in otet. Pe fiecare mont va fi aplicata o jumatate de ceapa, care se va tine o ora. Ceapa coapta are rolul de a calma durerile.

Prazul macerat in otet are rolul de a retrage montul. Se taie un fir de praz rondele si se pune la macerat pentru 24 de ore intr-o cana cu otet. Ulterior, feliile de praz se vor aplica pe locul afectat si se va acoperi cu un pansament. Daca montul nu se retrage, tratamentul se poate relua.

Putine sunt persoanele ale caror monturi nu sunt niciodata dureroase. Cert este ca monturile afecteaza aspectul piciorului si deformeaza incaltamintea (in cazurile severe alegerea incaltamintei care poate fi purtata devenind o mare problema), iar in timp se poate ajunge chiar la deformari ale posturii corecte si a mersului.

Din cauza presiunii exercitate asupra zonei afectate, monturile sunt insotite frecvent si de un anumit grad de inflamatie locala. Inflamatiile sunt o sursa de radicali liberi, la care suntem expusi in plus fata de celelalte surse de stres oxidativ cu care ajungem in contact zilnic (fumat, poluare, aditivi chimici din alimente si mediu, medicamente, diferite afectiuni, stres psiho-emotional).

Cel mai simplu tratament pentru monturi este urmatorul. In fiecare seara, aplicati pe mont o bucata de frunza de aloe vera taiata pe lung, cu fata moale pe piele. Lipiti cu o bucata de leucoplast si incaltati o soseta. Dimi­neata, cand veti da jos bucata de aloe, veti vedea ca s-a transfor­mat intr-o foita sub­tire si uscata. Dupa mai multe aplicari de acest gen, totul depinzand de proieminenta montului, nu doar ca montul nu va mai durea, dar se va retrage treptat.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Moment jenant pentru o patinatoare . Rochia i s-a desprins și a pierdut primul loc 745A murit strănepotul lui Mihail Sturdza domnitor al Moldovei ,prințul Mihai Dimitrie Sturdza 21

22 de fotografii dramatice care ne-au rupt inima in bucati 982820 fotografii minunate cu animale care ne-au amuzat teribil 74510 versiuni din viața reală a personajelor de desene animate celebre 22Femeile după 40 de ani sunt minunate. Ele privesc viata cu alti ochi si o traiesc cu mai multa pasiune 54145 de SFATURI ale unei doamne de 90 de ani – Merită recitite săptămânal 510Vaccinul românesc Polidin revine în farmacii. Când va fi produs și când va apărea 70626 de fotografii complicate pe care trebuie sa le priviti de mai multe ori pentru a le putea intelege 7620 de Fotografii care ne dovedesc ca natura este plina de mistere 562
SuperClipuri.com 2021