SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum se folosesc ceapa si prazul pentru a scapa de monturi:
Monturile au aspectul unor excrescente in extremitatea laterala a degetelor mari de la picioare, in realitate insa ele sunt rezultatul unei deplasari a oaselor din pozitia normala. Femeile fac monturi mult mai frecvent decat barbatii, un motiv major fiind mobilitatea crescuta a ligamentelor labei piciorului.

Putine sunt persoanele ale caror monturi nu sunt niciodata dureroase. Cert este ca monturile afecteaza aspectul piciorului si deformeaza incaltamintea (in cazurile severe alegerea incaltamintei care poate fi purtata devenind o mare problema), iar in timp se poate ajunge chiar la deformari ale posturii corecte si a mersului.

Un alt leac natural de exceptie sunt aplicatiile cu ceapa coapta. O ceapa coapta foarte bine se va tine cateva minute in otet. Pe fiecare mont va fi aplicata o jumatate de ceapa, care se va tine o ora. Ceapa coapta are rolul de a calma durerile.

Prazul macerat in otet are rolul de a retrage montul. Se taie un fir de praz rondele si se pune la macerat pentru 24 de ore intr-o cana cu otet. Ulterior, feliile de praz se vor aplica pe locul afectat si se va acoperi cu un pansament. Daca montul nu se retrage, tratamentul se poate relua.

Putine sunt persoanele ale caror monturi nu sunt niciodata dureroase. Cert este ca monturile afecteaza aspectul piciorului si deformeaza incaltamintea (in cazurile severe alegerea incaltamintei care poate fi purtata devenind o mare problema), iar in timp se poate ajunge chiar la deformari ale posturii corecte si a mersului.

Din cauza presiunii exercitate asupra zonei afectate, monturile sunt insotite frecvent si de un anumit grad de inflamatie locala. Inflamatiile sunt o sursa de radicali liberi, la care suntem expusi in plus fata de celelalte surse de stres oxidativ cu care ajungem in contact zilnic (fumat, poluare, aditivi chimici din alimente si mediu, medicamente, diferite afectiuni, stres psiho-emotional).

Cel mai simplu tratament pentru monturi este urmatorul. In fiecare seara, aplicati pe mont o bucata de frunza de aloe vera taiata pe lung, cu fata moale pe piele. Lipiti cu o bucata de leucoplast si incaltati o soseta. Dimi­neata, cand veti da jos bucata de aloe, veti vedea ca s-a transfor­mat intr-o foita sub­tire si uscata. Dupa mai multe aplicari de acest gen, totul depinzand de proieminenta montului, nu doar ca montul nu va mai durea, dar se va retrage treptat.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 Fotografii istorice incredibil de rare care vă vor lăsa fără cuvinte 100Mare atenţie! Metoda inedită prin care hoţii pot sparge o maşină 204

Castelul Cantacuzino, un loc superb din Busteni pe care orice roman trebuie sa il vada!! 80„Mi-a luat 60 de ani sa învăț aceste 15 lucruri!" 80Polițiștii din Ploiești i-au pus cătușe unei vânzătoare de zarzavaturi, pentru că a refuzat să plece. 4437Inainte de a merge la școală, un băiat de 10 ani ajută o căprioară oarbă să caute de mâncare si face asta zi de zi 5344Coronavirusul, prezis într-o carte din 1981! „În jurul anului 2020, o boală similară cu pneumonia se va răspândi peste tot în lume” 6938610 trucuri psihologice care te pot face sa reusesti la orice interviu 51710 lucruri ascunse pe care publicul larg nu le știe 19626 lucruri pe care doar piloții le observă atunci când stau pe scaunele dedicate pasagerilor 54
SuperClipuri.com 2021