SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bărbații au mărturisit din ce cauză nu pot rezista în fața femeilor mai în vârstă
Bărbaţii nu ţin cont de vârsta unei femei, iar din punctul lor de vedere cel mai remarcabil lucru este aspectul fizic. În opinia acestora, şi experienţa joacă un rol extrem de important, iar astfel se pot simţi mult mai împliniţi.

Psihologii susţin că bărbaţii tineri se îndrăgostesc de ceea ce primesc de la o femeie mai în vârstă, dar nu au primit de la mamă sau de la o altă domnişoară pe care au întâlnit-o şi cu care au avut o relaţie. „Bărbaţii tineri admiră întotdeauna experienţa femeii mult mai în vârstă, încrederea în sine de care dă dovadă, dar şi statutul profesional al acesteia.

Trebuie să ştim că într-o astfel de relaţie femeia este cea care ghidează totul. Putem să spunem că femeia poate să îl ajute în acest caz pe bărbatul tânăr să îşi găsească propriul drum în viaţă, dar şi să se descopere exact aşa cum este“, a spus Maria Tică, psiholog.

Ce apreciază femeia matură?

Psihologii au mai precizat că femeia matură apreciază întotdeauna familia, căminul, dar şi ordinea, însă bărbatul tânăr are o altă mentalitate şi preferă să mai copilărească.

„Pentru femeile mature, în momentul în care încep o relaţie cu un bărbat mult mai tânăr realizează că puterea de seducţie este încă activă, iar acest lucru le ajută din toate punctele de vedere.

Trebuie să ştim că un astfel de cuplu are mereu mai multe obstacole de depăşit, bărbatul tânăr îşi doreşte să devină tată, însă acest lucru nu poate să fie întotdeauna îndeplin, iar astfel relaţia poate ajunge undeva pe marginea prăpastiei“, a mai spus psihologul Maria Tică.

De ce preferă bărbaţii tineri femeile mature:

– Femeia matură a avut mai mulţi parteneri şi ştie exact cum funcţionează o relaţie. Experienţa poate să facă un bărbat să îşi piardă minţile şi să nu mai ţină cont de vârsta partenerei.

– Femeile mature deţin controlul, iar uneori bărbaţilor le place acest lucru.

– Doamnele trecute de 40 ani ştiu că nu trebuie să pună presiune pe un bărbat, iar acest lucru este important într-o relaţie.

– Femeile mature nu se grăbesc nici în pat şi au nevoie de un preludiu, iar o experiență mai lentă este plăcută pentru ambii parteneri.

– Încrederea în forţele proprii este un mare atu pentru femeile mature, iar astfel sunt mult mai apreciate de bărbaţii tineri. Acest lucru le face mult mai atrăgătoare, iar relaţia poate să fie unde durată şi poate duce chiar la căsătorie.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Alege 2 animale preferate și află ce te așteaptă în următoarea perioadă 769Topul țărilor cu cele mai frumoase FEMEI din lume 3721

Lecția dată de un polițist unui șofer care i-a reproșat: „Eu îți plătesc salariul!” 14270Kim Yo Jong, sora lui Kim Jong-un, principala figură a succesiunii în cazul morții dictatorului nord-coreean 314Aceasta BATRANICA simpatica canta la VIOARA chiar si iarna, pe zapada, in frig, casa isi castige existenta...Hai sa o SUSTINEM distribuind acest VIDEO !! 27355Cum arată femeia „ideală” în 11 țări din întreaga lume 6018 oameni alaturi de care nu ai vrea sa iti lasi copilul mai mult de cateva secunde 113915 femei care au demonstrat că tăierea părului poate fi o idee fantastică 3045Top 10 cele mai mici țări din lume despre care nu știați ca exista 2719Cristiano Ronaldo își transformă lanțul de hoteluri în spitale! Totul pentru a-i ajuta pe bolnavii de Covid-19 21
SuperClipuri.com 2021