SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Iubita îi spune prietenului „Fie scapi de câine, fie plec eu!” – Răspunsul bărbatului a cucerit Internetul
Cei mai mulţi oameni văd animalele de companie ca fiind membri cu drepturi depline ai familiei lor. Dacă cineva cu care te întâlneşti ţi-ar cere să alegi între acea persoană şi membrii familiei tale, probabil că i-ai arăta imediat uşa.

Dar, din anumite motive, există oameni care cred că este potrivit să le ceară celor dragi să aleagă între ei şi un animal de companie. Un bărbat a avut cel mai bun răspuns când i s-a dat acest ultimatum. Drept urmare, el a decis să încerce să-i găsească un nou cămin prietenei lui în loc să scape de câinele său.

Ceea ce a scris în anunţ a şocat-o pe femeie, dar i-a amuzat teribil pe ceilalţi oameni care l-au văzut…

Proprietarul unui Beagle din Roanoke, Virginia, a decis să publice un anunţ pe un site de vânzări în care căuta „orice locuinţă disponibilă” pentru „rasa pură”.

Bărbatul a scris următorul anunț în secțiunea “comunitate / animale” de pe site:

„Iubitei mele nu îi place de căţeluşa mea din rasa Beagle, Molly. Aşadar, trebuie să îi găsesc un alt cămin.”, a scris el. „Ea este de rasă pură, provine dintr-o zonă înstărită şi o am de patru ani. Îi place să se joace. Nu este dresată în totalitate. Are părul lung, deci necesită multă întreținere, în special în ceea ce priveşte unghiile, însă îi place foarte mult procesul de îngrijire a acestora.”

La prima vedere s-ar părea că proprietarul lui Molly vorbeşte despre căţeluşa lui, dar cititorii şi-au dat seama imediat că nu aceasta era subiectul.

„Stă trează toată noaptea şi schiaună, dar doarme atunci când eu muncesc. Mănâncă doar cea mai bună şi mai scumpă mâncare. Nu te va întâmpina niciodată la uşă după o zi grea şi nici nu îţi va oferi iubire necondiţionată când eşti trist. Nu muşcă, dar poate fi foarte răutăcioasă!”

De fapt, sună ca descrierea unui câine care ar fi un coşmar dacă te-ai decide să-l adopţi.

„Deci, este cineva interesat de iubita mea de 30 de ani, egoistă şi interesată numai de bani? Veniţi şi o luaţi! Eu şi căţeluşa mea vrem să scăpăm de ea cât mai repede!”, a scris bărbatul în anunţ.

„Să îi găsesc un alt cămin”… este o modalitate foarte bună de a spune că vrei să o abandonezi! Nu putem înţelege cum poate cineva să-i ceară aşa ceva unei alte persoane.

„Nu câinele ar trebui să fie cel care pleacă. E ca şi copilul tău, nu doar un câine. Trauma pe care i-o produci acelui copil este crudă şi vrednică de dispreţ. Prietenele vin şi pleacă, dar copilul îţi va fi alături pentru totdeauna”, a scris o persoană în comentariile de pe site-ul Happiest. „Dacă ea nu poate să vă accepte pe tine şi pe copilul tău, trebuie să te gândeşti de două ori înainte de a continua o relaţie cu cineva atât de crud.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Veverița ”îndrăgostită”.Un fotograf surprinde momentul in care o veverița curioasă se oprește să miroasă o floare 12210 locuri unde să-ți ascunzi valorile care vor înnebuni orice hoț 881

8 lucruri ciudate pe care le face corpul nostru pentru a ne PROTEJA 568695% dintre români nu pot pronunţa fără greşeală textul ăsta! Testează-te! 682Două mii de grădinari colindă ţara şi oferă gratuit seminţe ca să salveze legumele şi fructele româneşti 748Plictisita de cat a mers aceasta fetita se intinde fix langa masina!!! Spre norocul nostru mama a filmat modul in care tatal o aduce in casa pe cea mica!!! 2064Cât de puternică poate fi natura! 20 imagini impresionante 104110 greșeli comune pe care le fac femeile cu lenjeria intima și cum să le evite 10212 lucruri care s-ar întâmpla in lume dacă deodata toți banii ar dispărea 50419 lucruri nebune care s-ar putea întâmpla numai în China 2148
SuperClipuri.com 2022