SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Casă de 23 de metri pătrați cu 5 camere. Priviți cât este de frumoasă!
La o lungime de numai 7 metri, Lilypad este una dintre cele mai unice și impresionante case pe care le-ați văzut vreodată.
Situat în Lyons, Colorado, Lilypad se află la WeeCasa, cea mai mare stațiune de case mici din lume.

Exteriorul casei are un aspect superb de lemn(cedru) și un design inteligent, permițându-i să se potrivească în cele mai mici spații. Din exterior, ar putea arăta ca o casă standard, dar înăuntru, este absolut splendidă.

În interior, casa de 23 de metri pătrați este surprinzător de spațioasă, decorată perfect cu o atingere boemă eclectică.

Datorită arhitecturii unice a casei, peretele mare oferă spațiu pentru un încălzitor și o oglindă decorativă mare. În stânga este bucătăria, baia și scara care conduce spre camera de dormit a casei iar în partea opusă există o mansardă în camera de zi.

Spre deosebire de cele mai multe case mici, Lilypad nu are una, ci două scări frumose lucrate manual. Aproape că are o scară mare dublă pe care o veți găsi în case tradiționale mari. Scările nu oferă numai acces ușor la cele două poduri, ci permit o mulțime de spațiu de stocare dedesubt.

Dacă ați observat ușa mică lângă intrare, în spatele ei veți găsi un birou mic.

În spatele ușilor mici, portocalii este un birou luminos colorat, care poate fi închis pentru unele intimitate. Credeți sau nu, există, de asemenea, spațiu de un dulap ascuns în spatele draperii vii și metalice.

Situat sub dormitorului principal este o baie bine gândită și frumos proiectată.

Baia are o chiuvetă de cupru pe un stand de lemn unic, cu o oglindă superbă, cu cadru atârnat deasupra. Există, de asemenea, o toaletă de compost pentru o viață ecologică și un spațiu de depozitare.

Dacă Lilypad nu te-a impresionat, așteaptă până când vedeți dușul și cada.


Incredibil, Lilypad are o cadă de baie frumoasă și un duș cu plăci de metrou. Tuburile nu sunt un lux pe care îl vedeți adesea în casele minuscule – în special cele care se află sub 23 de metri pătrați. Fiecare centimetru de spațiu este eficient, funcțional și estetic plăcut.

Chiar și bucătăria din această casă glorioasă este mai mare decât multe din apartamentele standard

Bucătăria are o mulțime de spațiu, o mulțime de sertare și dulapuri pentru depozitare. Există o unitate de gătit cu două arzătoare, frigider și chiuvetă. La capătul îndepărtat al bucătăriei, lângă ușa din față, se află încălzitorul de gaz care menține încălzirea.

Sala de mese poate apărea instantaneu trăgând o masă ascunsă sub scări.

Scaunele pliabile cu desene gravate se pot prăbuși cu ușurință pentru a fi depozitate când nu sunt utilizate. Nu a existat într-adevăr un detaliu care să nu fi fost gândit în Lilypad.

sursa: Home Hacks

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 Acte de bunătate care pot incalzi si cea mai rece inima 123810 transformări ale actorilor în personaje uimitoare 64

23 de fotografii care ne lasa fara cuvinte atunci cand le vedem 3166Dragoș Crișan, geniul matematicii din Cluj, medaliat cu argint la Olimpiada Balcanică 8521 de metode prin care supermarket-urile incearca sa ne pacaleasca 2214EXCLUSIV! Prima reacție a studentului care a ameninţat cu moartea un profesor din cadrul Universității Alexandru Ioan Cuza 5045 de SFATURI ale unei doamne de 90 de ani – Merită recitite săptămânal 510Bravo ! Sora Miresei a emotionat tot publicul prezent la aceasta NUNTA - VIDEO 361329 alimente care pretind că sunt sănătoase insa in realitate sunt daunatoare 99619 fotografii care pot face pe oricine să se simtă incomod 7657
SuperClipuri.com 2021