SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un hotel se întinde pe două ţări şi, practic, poţi dormi în ambele simultan
Hotelul Arbez, construit chiar pe granita dintre cele doua tari, se remarca mai ales prin faptul ca le ofera clientilor experiente deosebite. Pentru cei aflati in luna de miere exista o camera speciala, in care linia de granita trece chiar prin mijlocul patului matrimonial, astfel ca unul dintre soti doarme in Franta, iar celalalt in Elvetia.

Singura construcţie din lume care se întinde în două ţări se află la graniţa dintre Franţa şi Elveţia. Construită în urmă cu mai bine de un secol, clădirea a fost, la început, un aprozar, însă în prezent este unul dintre cele mai căutate hoteluri.

Si restaurantul hotelului este unul deosebit. Este despartit de granita tot la jumatate, intr-o parte servindu-se meniuri elventiene iar in cealalta, meniuri frantuzesti.

Hotelul este foarte popular mai ales in randul turistilor care vor sa vada cum este sa fii in acelasi timp pe teritoriul a doua tari. Iar pentru a trai aceasta experienta, curiosii trebuie sa scoata din buzunare aproximativ 100 de euro pe noapte, scrie Business Magazin.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le știți când plătiți cu cardul de credit 143810 semne precoce care ne spun că organismul nostru rămâne fără vitamina C 221

De la Dragoste la Ură e un singur pas...VIDEO 750O domnisoara își căuta un soț bogat. Un bancher bogat a si răspuns la doleanțele fetei 1199TEST: Descoperă cât de mult poți avea încredere în ochii tăi ! 383Desi este cel mai noi pamant romanesc si este mai mare decat Bucurestiul accesul pe el este strict interzis! 681Și-a așteptat timp de 15 ani soțul din deplasări, iar el trăia cu amanta pe o stradă din apropiere 2162411 fotografii uimitoare, ale triburilor izolate, din întreaga lume 225USR propune impozitarea cu 90% a pensiilor speciale 38Iată cum arata cele mai periculoase bande de răufăcători din lume 2108
SuperClipuri.com 2021