SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 Secrete ale aeroporturilor pe care orice călător trebuie să le știe
Aeroportul Internațional Hong Kong

Aeroportul se mândrește cu o selecție de expoziții temporare gratuite care au loc la diferite perioade și oferă excursii interactive pentru copii și adulți . Dar principala caracteristică este Teatrul UA IMAX. Acest cinematograf are cel mai mare ecran din Hong Kong și o sală de 350 de locuri, care prezintă filme atât în ​​2D cât și în 3D. Biletele costă aproximativ 10 USD.

Aeroportul Kloten, Zurich

Aeroportul Kloten este unul dintre cele mai aglomerate din Europa și oferă călătorilor posibilitatea de a vedea excursiile dintr-un alt unghi. Ofera tururi cu ghid care va permit să vedeți toate facilitățile aeroportuare de aproape. În plus, ghizii experimentați vă vor duce în locurile „secrete” ale Klotenului și vă vor spune cum elvețianul gestionează o astfel de afacere uriașă. Costul unui tur este de 10 CHF, cu reduceri substanțiale pentru grupuri și fără taxe pentru copii.

Aeroportul Internațional Incheon, Seul

Cel mai exotic aeroport din lume oferă multe feluri de divertisment pasagerilor. Puteți să vă familiarizați cu cultura locală, chiar dacă vă conectați și nu vizitați Coreea de Sud. Există meserii tradiționale de învățat, muzică locală de ascultat și ritualuri coreene de văzut – și totul gratuit. Și la început, există un patinoar pentru întreaga familie.

Aeroportul Schiphol, Amsterdam

O carte este cel mai bun prieten al călătorului, iar în aeroportul Schiphol din Amsterdam este la fel de evident ca niciodată. Aici veți găsi o bibliotecă completă cu mii de cărți, un catalog și o sală de lectură confortabilă. Luați o cafea caldă, faceți-vă comod și citiți.

Taiwan Aeroportul Internațional Taoyuan

În afară de setul standard de servicii, cel mai mare aeroport din Taiwan oferă ceva cu adevărat unic. În primul rând, există clase neobișnuite pentru turiști , de la lecții de caligrafie la degustări de alimente locale. Dar principala caracteristică a locului și o atracție pentru copii din întreaga lume este un pavilion Hello Kitty.

Aeroportul Franz Josef Strauss, München

Munchen este Germania, Germania este bere, iar berea este … München. Dacă aveți câteva ore libere la aeroportul din München, asigurați-vă că vizitați fabrica de bere Airbrau. Nu doar prepară, ci oferă și tururi . Chiar și adolescenții sunt admiși, deși nu vor avea voie sa guste. Prețul este de aproximativ 8 – 10 $.

Aeroportul Internațional Vancouver

Aeroportul Vancouver se află frecvent pe lista celor mai bune aeroporturi din lume. Este cel mai bun loc pentru a începe turul dvs. în America de Nord. Aici puteți vedea opere de artă inspirate de cultura primelor națiuni, cele mai impresionante dintre ele fiind o canoe cu sculptură de 36 de picioare. Dar vârful este, prin toate mijloacele, acvariul de 114.000 de litri în atriul terminal . Este o ramură a acvariului din Vancouver care imită viața oceanică a British Columbia în miniatură.

Aeroportul Internațional Dubai

Acesta este unul dintre cele mai mari centre de conexiuni din lume și din centrul Asiei și este un loc unde nu vă puteți plictisi. Caracteristica principală este, probabil, numărul mare de magazine duty-free : acestea ocupă 18.000 de metri pătrați (15.000 mp). Este un adevărat paradis al shopaholicului. Chiar și fără a cumpăra nimic, poți să te îmbraci în lumea luxului arab și să cunoști localnicii. Și dacă aveți o rezervă de $ 27- $ 138, vă puteți testa norocul și puteți participa la loteriile regulate pentru a obține o șansă de a câștiga o motocicletă minunată sau o mașină sport.

Câteva sfaturi despre comportamentul in aeroport

-Încercați să nu vă rezervați zborul într-un weekend, când aeroporturile sunt cele mai aglomerate.
-Verificați bagajele la domiciliu sau călătoriți numai cu bagajele de mână.
-Asigurați-vă că pungile dvs. respectă restricțiile de dimensiune / greutate și normele de siguranță din țara de plecare și din țara de sosire.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

24 de oameni care au dus lucrurile simple mult prea departe 63Lumea noastră se va schimba până în 2099, conform unui specialist ale cărui predicții sunt adevărate în 86% din cazuri 1439

15 pui din regatul animalelor care sunt mai mult decât drăguți 49O melodie SUPERBA! Daca ai un FRATE sau o SORA, aceasta melodie iti va ajunge direct la INIMA! 7543810+ tatuaje periculoase carora majoritatea oamenilor nu le cunosc semnificația 911918 persoane care ne arata cat de mult te poate schimba un an daca ai vointa 384Secretele sistemului educațional estic pot ajuta la creșterea unui copil talentat și inteligent! 4612 fotografii magnifice care probabil au fost realizate într-o altă realitate 214Aceste 20 de imagini făcute in Photoshop te vor face sa razi copios 351415 persoane care au comandat online insa au primit cu totul altceva decat se asteptau 568
SuperClipuri.com 2022