SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un barbat din Breaza a mers la magazin sa cumpere paine si a primit amenda 2000 lei. Ce le reproseaza omul politistilor care l-au amendat
In localitatea Breaza, din Prahova, un barbat si sotia sa s-au dus la magazin sa cumpere paine, politia locala l-a amendat pentru ca sotia nu a semnat declaratia.

In urma cu cateva zile, barbatul s-a dus la magazin impreuna cu sotia sa pentru a cumpara paine in Breaza. Sotia si-a scris declaratia fara sa semneze. Barbatul a facut poze si a si filmat.  Dupa ce a filmat si a facut poze, a postat intregul eveniment pe Facebook. El i-a numit „jalnici, complexati si razbunatori.”

IATA MESAJUL INTEGRAL:

„Astazi Politia Locala Breaza mi-a demonstrat ca sunt demni de lipsa de respect, jalnici, complexati si razbunatori.

Am fost „agatat” stand la rand in piata la paine; moment in care doamna politist, mi-a solicitat declaratia. Am intrat am cumparat 5 paini pentru ca suntem 5 acasa si la iesire a venit cu mine 10 metri la masina sa vada declaratia. De aici lucrurile au capatat o turnura jalnica, de bravada politieneasca ce sa finalizat cu 2000ron amenda deoarece sotia mea nu semnase declaratia ei.

A se observa ca politistul care a venit in ajutorul colegei pentru a ne face morala, „lupul moralist”, pe nume

Agent Duica Marius avea, sau mai bine zis nu avea:

1. Cea mai mica urma de respect fata de uniforma pe care o purta .

2. Avea o masca confectionata artizanal dintr-o panza rara.

3. Nu avea manusi si cu mainile goale, a luat actele si declaratia sotiei pentru a le fotografia si intocmi procesul verbal.

4. In acelasi timp avea si cartea de identitate a unei alte persoane in mana. 5. Persoana care se vede in imagine a venit impreuna cu agentul de politie locala Duica, si desi i-am rugat sa stea la distanta au refuzat.

6. Cand agentul Duica Marius a fost intrebat de ce nu are manusi acesta a devenit arogant si zemeflitor si mi-a comunicat ca ne va da amenda pentru ca asa vrea el si pentru ca mi-am permis sa il filmez si sa pun intrebari.

ACEASTA ESTE POLITIA ROMANA!

Acestia sunt oamenii , care lipsiti de caracter cauta „nod in papura” in aceste zile, in loc sa fie alaturi de noi.
In aceste zile, ma rog pentru domnului Duica Marius, pentru ca Bunul Dumnezeu sa-si intoarca fata catre el si sa-l faca mai bun, mai concesiv, mai uman.”, a scris barbatul pe contul sau de Facebook. scrie fabricatinromania

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

3 zodii care vor avea parte doar de ghinion în luna august 2075Zeama si varza murata – un adevarat medicament natural 775

Cateva trucuri pentru cei care de multe ori sunt pe fuga sau stau mai mult plecati!! 109Horoscop zilnic 27 mai 2018: Capricornii sunt sfătuiți să-și petreacă mai mult timp cu familia 318Talent Extrem de Periculos,era cat pe ce sa...VIDEO 181916 imagini care ne arată că tehnologia modernă ne controleaza viața fara ca noi sa stim 3252Oamenii de știință confirmă că cei din jur absorb energia de la ceilalți 62210 fapte care arată cât de uimitor este corpul feminin 271Alege un trandafir si afla ce scrie despre tine pe petalele lui 146410 fotografii care ne arată cum principii și prințesele moderne se căsătoresc în diferite țări 2855
SuperClipuri.com 2021