SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Hackerii sunt gata să publice "adevărul despre atacurile din 11 septembrie"
Un grup de hackeri spun că au mii de documente care pot arunca o lumină în ancheta la atacurile asupra World Trade Center din New York pe 11 septembrie 2001. Cu toate acestea, pentru ca să nu fie făcute publice, grupul cere plata în bitcoins.

Aceste date de 10Gb, potrivit sursei citate, vor fi publicate dacă cererea de răscumpărare a hackerilor rămâne o scrisoare moartă. Astfel, ei solicită, pe serviciul de internet Pastebin, o sumă nespecificată care să le fie plătită în bitcoins.

Dark Overlord a subliniat că documentele în cauză au provenit din arhivele marilor companii de asigurări, cum ar fi Lloyds of London și Hiscox, agenția imobiliară Silverstein Properties, care deținea World Trade Center, precum și mai multe departamente guvernamentale.

Pentru a da greutate cerințelor lor, hackerii au publicat cu câteva zile în urmă câteva scrisori și e-mail-uri, în care sunt menționate firme de avocatură, Autoritatea pentru Securitatea Transporturilor (TSA) și Administrația Federală a Aviației (FAA).

Toate persoanele ale căror nume se regăsesc în documente le pot șterge, asigură hackerii, contra unei plăți.

Hackerii au amenințat, de asemenea, să vândă documentele furate organizațiilor teroriste și statelor adversare Statelor Unite. "Plătiți, altfel vă vom îngropa", amenință The Dark Overlord pe Pastebin.

La 11 septembrie 2001, 19 kamikaze au reușit să penetreze în patru avioane de linie și să le deturneze. Două avioane au lovit turnurile gemene de 109 etaje ale World Trade Center din New York, al treilea Pentagonul, iar al patrulea a căzut la 130 de kilometri de la Pittsburg, Pennsylvania. 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 persoane care ne arata cat de mult te poate schimba un an daca ai vointa 38323 de situații pe care doar persoanele care au trecut prin asta le poate înțelege 772

4 romani se intorc in tara ca sa gestioneze un fond de investitii de 45 milioane de euro! 66Acesta e cel mai sigur oraș din România! Are centură cu patru benzi și populația e în continuă creștere 1021Vesna Vulovic, femeia care a căzut de la 10.000 de metri înălţime fără paraşută şi a supravieţuit 2910Cum va arăta cel mai scump pod din istoria României. Construcţia va lega Moldova şi Muntenia de Dobrogea, în zona Jijila 98315 Bancuri despre Locul de Muncă! 10420 de fotografii care au provocat o criză publică 2715Ce înseamnă când, ceea ce visezi se întâmplă în realitate? 47810 persoane care au reusit peste noapte sa isi schimbe radical viata si sa devina cunoscuti in toata lumea 235
SuperClipuri.com 2021