SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Hackerii sunt gata să publice "adevărul despre atacurile din 11 septembrie"
Un grup de hackeri spun că au mii de documente care pot arunca o lumină în ancheta la atacurile asupra World Trade Center din New York pe 11 septembrie 2001. Cu toate acestea, pentru ca să nu fie făcute publice, grupul cere plata în bitcoins.

Aceste date de 10Gb, potrivit sursei citate, vor fi publicate dacă cererea de răscumpărare a hackerilor rămâne o scrisoare moartă. Astfel, ei solicită, pe serviciul de internet Pastebin, o sumă nespecificată care să le fie plătită în bitcoins.

Dark Overlord a subliniat că documentele în cauză au provenit din arhivele marilor companii de asigurări, cum ar fi Lloyds of London și Hiscox, agenția imobiliară Silverstein Properties, care deținea World Trade Center, precum și mai multe departamente guvernamentale.

Pentru a da greutate cerințelor lor, hackerii au publicat cu câteva zile în urmă câteva scrisori și e-mail-uri, în care sunt menționate firme de avocatură, Autoritatea pentru Securitatea Transporturilor (TSA) și Administrația Federală a Aviației (FAA).

Toate persoanele ale căror nume se regăsesc în documente le pot șterge, asigură hackerii, contra unei plăți.

Hackerii au amenințat, de asemenea, să vândă documentele furate organizațiilor teroriste și statelor adversare Statelor Unite. "Plătiți, altfel vă vom îngropa", amenință The Dark Overlord pe Pastebin.

La 11 septembrie 2001, 19 kamikaze au reușit să penetreze în patru avioane de linie și să le deturneze. Două avioane au lovit turnurile gemene de 109 etaje ale World Trade Center din New York, al treilea Pentagonul, iar al patrulea a căzut la 130 de kilometri de la Pittsburg, Pennsylvania. 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cască din lego, avertizor pentru nevăzători, invenţia a doi elevi de la "Murgoci" 29O femeie i-a cerut unei studente să-i cedeze locul în autobuz. Raspunsul studentei este de respectat! 4522

O singură curmală cauzează un proces ireversibil în organism 4704Ne îndrăgostim de 3 oameni în viața asta și fiecare dintre ei își are rostul său 209511 lucruri obișnuite care costă o AVERE 87020 de Imagini din spatele scenei care arată o nouă parte a Hollywood-ului 2369Om de știință băgat la închisoare după ce a descoperit că viruși cauzatori de moarte ajung în corpul uman prin intermediul vaccinurilor 101017Doua doamne de 65 de ani au sărbătorit 30 de ani de prietenie , facandu-si tatuaje! Au mult curaj pentru varsta lor, nu? 270Un băiețel reface pozele tatalui său în cel mai amuzant mod cu putință 622Aceste poze de înainte şi după ne arată cât de mult se schimbă lumea în care trăim. Ocazie rară de a vedea cum arătau aceste locuri acum zeci de ani! 1479
SuperClipuri.com 2021