SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Hackerii sunt gata să publice "adevărul despre atacurile din 11 septembrie"
Un grup de hackeri spun că au mii de documente care pot arunca o lumină în ancheta la atacurile asupra World Trade Center din New York pe 11 septembrie 2001. Cu toate acestea, pentru ca să nu fie făcute publice, grupul cere plata în bitcoins.

Aceste date de 10Gb, potrivit sursei citate, vor fi publicate dacă cererea de răscumpărare a hackerilor rămâne o scrisoare moartă. Astfel, ei solicită, pe serviciul de internet Pastebin, o sumă nespecificată care să le fie plătită în bitcoins.

Dark Overlord a subliniat că documentele în cauză au provenit din arhivele marilor companii de asigurări, cum ar fi Lloyds of London și Hiscox, agenția imobiliară Silverstein Properties, care deținea World Trade Center, precum și mai multe departamente guvernamentale.

Pentru a da greutate cerințelor lor, hackerii au publicat cu câteva zile în urmă câteva scrisori și e-mail-uri, în care sunt menționate firme de avocatură, Autoritatea pentru Securitatea Transporturilor (TSA) și Administrația Federală a Aviației (FAA).

Toate persoanele ale căror nume se regăsesc în documente le pot șterge, asigură hackerii, contra unei plăți.

Hackerii au amenințat, de asemenea, să vândă documentele furate organizațiilor teroriste și statelor adversare Statelor Unite. "Plătiți, altfel vă vom îngropa", amenință The Dark Overlord pe Pastebin.

La 11 septembrie 2001, 19 kamikaze au reușit să penetreze în patru avioane de linie și să le deturneze. Două avioane au lovit turnurile gemene de 109 etaje ale World Trade Center din New York, al treilea Pentagonul, iar al patrulea a căzut la 130 de kilometri de la Pittsburg, Pennsylvania. 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Este femeie de serviciu la Facultatea de Muzică, cu toate că are diplomă de master în robotică 596110 motive pentru care turiștii sunt dezamăgiți de Paris 167

Noul val de investiții rusești în România 13322 de Persoane ale căror auto-ironie a cucerit Internetul dintr-odata! 2141Un barbat din Breaza a mers la magazin sa cumpere paine si a primit amenda 2000 lei. Ce le reproseaza omul politistilor care l-au amendat 216Priveste cum sunt facut aceste OUA‚ in LABORATOR numai din chimicale. NU o sa-ti vina sa crezi ca noi mancam asa ceva zi de zi! - VIDEO 2323Un barbat si-a pus sotia sa aleaga intre el si cainii ei, iar femeia a rămas cu câinii 1037Tom Hanks, căsătorit timp de 31 de ani, dezvăluie 6 reguli ale unei căsnicii fericite 58915 fotografii care pot face pe oricine să spună: „Omule, asta nu poate fi real!” 117720 de Câini care se ascund în spatele semnului "CÂINE RAU". Te vor ataca feroce cu adorabilitatea lor 295
SuperClipuri.com 2024