SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Hackerii sunt gata să publice "adevărul despre atacurile din 11 septembrie"
Un grup de hackeri spun că au mii de documente care pot arunca o lumină în ancheta la atacurile asupra World Trade Center din New York pe 11 septembrie 2001. Cu toate acestea, pentru ca să nu fie făcute publice, grupul cere plata în bitcoins.

Aceste date de 10Gb, potrivit sursei citate, vor fi publicate dacă cererea de răscumpărare a hackerilor rămâne o scrisoare moartă. Astfel, ei solicită, pe serviciul de internet Pastebin, o sumă nespecificată care să le fie plătită în bitcoins.

Dark Overlord a subliniat că documentele în cauză au provenit din arhivele marilor companii de asigurări, cum ar fi Lloyds of London și Hiscox, agenția imobiliară Silverstein Properties, care deținea World Trade Center, precum și mai multe departamente guvernamentale.

Pentru a da greutate cerințelor lor, hackerii au publicat cu câteva zile în urmă câteva scrisori și e-mail-uri, în care sunt menționate firme de avocatură, Autoritatea pentru Securitatea Transporturilor (TSA) și Administrația Federală a Aviației (FAA).

Toate persoanele ale căror nume se regăsesc în documente le pot șterge, asigură hackerii, contra unei plăți.

Hackerii au amenințat, de asemenea, să vândă documentele furate organizațiilor teroriste și statelor adversare Statelor Unite. "Plătiți, altfel vă vom îngropa", amenință The Dark Overlord pe Pastebin.

La 11 septembrie 2001, 19 kamikaze au reușit să penetreze în patru avioane de linie și să le deturneze. Două avioane au lovit turnurile gemene de 109 etaje ale World Trade Center din New York, al treilea Pentagonul, iar al patrulea a căzut la 130 de kilometri de la Pittsburg, Pennsylvania. 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Priviti reactia cainelui cand aude ca trebuie sa mearga la veterinar. Apoi aude un singur cuvânt şi isi revine instant 171Secretele unui soldat din Navy Seal. Cum să supraviețuiești dacă ești aruncat legat în apă 2292

Aceasta fetita a fost umilita de profesor si n-a mai rezistat. Reactia ei face toti banii. BRAVO! 24051Ceapa este un remediu natural pentru multe probleme de sănătate – Iată 12 întrebuinţări mai puţin ştiute 3338Vă vom ghici vârsta reală și psihologică într-un minut! 7523 de barbati care merita titlul de tatal anului 2043Aluat dospit, pregătit cu apă minerală, după o rețetă turcească 16450 de medici le cer deputaților să respingă Legea Vaccinării Obligatorii. Iată ce le-au scris: 5910 trucuri psihologice care te pot face sa reusesti la orice interviu 517Dragoș Crișan, geniul matematicii din Cluj, medaliat cu argint la Olimpiada Balcanică 85
SuperClipuri.com 2022