SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Lipsa gravitației ucide cancerul, chiar în lipsa oricărui alt tratament.
Rezultatele remarcabile ale studiului efectuat de un grup de cercetători australieni demonstrează că între 80 și 90% dintre celulele maligne au murit după o singură zi în condiții de microgravitație, de notat că și în condițiile lipsei oricărui alt tratament.

Joshua Chou, specialist în ingineria biomedicală la Universitatea de Tehnologie Sydney, conducătorului grupului de cercetare, a declarat că ideea testării comportamentul celulelor canceroase în spațiu i-a venit după ce a condus un alt studiu asupra prevenirii pierderii de țesut osos în spațiu.

”Este imposibil să creăm un tratament tip ”glonț de argint” pentru cancer și asta pentru că această boală diferă în funcție de pacient, iar oamenii reacționează diferit. Însă, vreau să știu dacă au ceva în comun aceste tipuri de cancer. Acesta este motivul pentru care le-am pus încondiții de microgravitație,” a explicat specialistul, citat de DW.

”Am luat patru tipuri diferite de celule canceroase din diferite părți ale corpului – sân, ovare, plămâni și nas – și le-am pus în condiții de microgravitație. Astfel am descoperit că în 24 de ore, 80-90% din aceste celule canceroase au murit,” a spus specialistul.

Pasul următor al acestei concluzii este studierea acestui efect uimitor pe Stația Spațială.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de poduri care îți taie respirația, putine persoane au curajul sa le traverseze 240424 de câini care au fost prinși în momentul cel mai neașteptat 384

O melodie foarte frumoasa !! Cine-i mama si are fete ! Daca ti-a placut nu uita sa dai mai departe - VIDEO 12992817 Fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a intelege ce se intampla 241423 de fotografii care au făcut aceste nunți memorabile 429721 de oameni care au incercat sa isi rezolve singuri problemele insa au ajuns sa se faca de ras 169510 trucuri simple de coafat care te vor face să arati cu cel putin 5 ani mai tânăr 1671Acest leu este încolţit de 20 de hiene hămesite – dar staţi să vedeţi cine apare şi îl salvează în ultima clipă 203911 orașe care au facut o schimbare uriasa pentru a salva planeta 6868 Capodopere ale caror imperfecțiuni ascunse au fost descoperite dupa sute de ani 974
SuperClipuri.com 2021