SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Felicitări! O tânără poliţista a făcut un gest de milioane pentru un bătrân care vrea să moară în propriul pat! Gestul ei a fost unul fabulos
O tânără poliţista din Bârnova, judeţul Iaşi a trezit simpatia miilor de internauţi care au reacţionat la povestea publicata pe pagina Ministerului Afacerilor Interne. Tânăra a impresionat printr-un gest minunat. Aceasta a avut grijă de un bătrân ce trăia în condiţii greu de imaginat.

Relatam întreaga poveste publicată pe pagina de Facebook a MAI:

– De ce nu vreți să mergeți la un azil? Nu mai aveți pe nimeni. Poate acolo o să vă fie mai ușor!
– Nu merg, tată, nicăieri. Vreau să mor în patul meu, a spus bătrânul, privind-o cu lacrimi în ochi pe fata din fața lui.
Aceste cuvinte au marcat-o pe Cosmina, o tânără polițistă din comună Bârnova.
Așa că, împreună cu soțul ei, au hotărât să facă ceva pentru el.
Acum două zile, după ce a ieșit din serviciu, au mers împreună la cumpărături, apoi la casa bătrânului.
– Bună ziua! Am venit cu soțul meu. V-am cumpărat ceva alimente pentru masa de Paște.
– Sărut mâna! Nici nu știți ce bucurie simt, a răspuns bătrânul, mi-e tare greu singur!


– Le așez eu în bucătărie. Aici aveți o cafea, beți acum cât e caldă! Între timp, dacă nu v-ar deranja, am vrea să facem și un pic de curățenie, că așa se cade de sărbători, să fie casa împrospătata!
Acel „un pic” s-a transformat în câteva ore, dar la sfârșit în casă era curat și ordine desăvârșită.
Bătrânul, care cu greu se putea deplasa, i-a privit în tot acest timp cu drag, ținând în permanență paharul cu cafea în mână.
– Gata! Am terminat, a spus Cosmina.
În ochii bătrânului se vedeau lacrimi.
– Vă mulțumesc frumos, taică! Ce ați făcut voi astăzi pentru mine înseamnă enorm, nici nu am cuvinte să descriu ce simt, le-a spus bătrânul zâmbind, deși lacrimile îi cădeau pe obraz. Iar cafea…, știți de când nu am mai băut o cafea? De ani de zile! Nici nu îi mai știam gustul… și tare-mi mai plăcea.
– Eu vă mulțumesc pentru acest zâmbet! Nici nu știți cât de fericită m-ați făcut!

Ea este Cosmina, o tânără polițistă din comună Bârnova, care, în timpul liber fiind, înainte de a ajunge la casa bătrânului, s-a oprit la un accident dintre un tren și un camion. Singurul ei gând a fost să ajute persoanele care ar fi avut nevoie de ajutor. Și nu a plecat de la locul accidentului decât după ce echipajele sosite între timp și-au încheiat activitatea.

Cosmina nu a vrut ca aceste lucruri să se știe, dar noi credem că gestul ei trebuie cunoscut, pentru a fi apreciat!

Îți mulțumim, Omule!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Reguli de etichetă în avion pe care toți pasagerii trebuie să le cunoască 262Ce teapa isi ia DOREL cand da nas in nas cu URSUL :)))) Cei din jur se prapadesc de ras;)))) 17611

Ia priviti CUM SE AGATTA‚ o ROMANCA‚ in Marea Britanie! Nu m-am gandit niciodata ca se lasa asa usor... Nu pot sa cred asa ceva - VIDEO 9687Uite cum ar fi arătat personajele din „Game Of Thrones”, dacă ar fi fost desenate de Disney 13917 fotografii pe care trebuie sa le vezi de mai multe ori pentru a intelege frustrarea din ele 756Intre anii 1897-1910 ministrul educatiei din Romania era SPIRU HARET!! Un om cu studii la UNIVERSITATEA SORBONA si licentiat in matematica si fizicia! 83Desi are doar 13 ani are peste 90 de medalii, dintre care 70 de aur toate la matematica si robotica!! 555Pentru noi sunteti EROI, va multumim pentru acest parcurs minunat 4478 Milioane euro ”România face milioane din amenzile de coronavirus”. Oare cum vor fi cheltuiti banii? 111Campionul Uniunii Europene la șah este un român 384
SuperClipuri.com 2021