SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un ROM din Arad a gasit, pe strada, un portofel cu 1.250 de euro si L-A PREDAT POLITTIEI. Ce i-a cerut in schimb proprietarului e INCREDIBIL. NU se asteptau la asa cerere
Un bДѓrbat de etnie romДѓ a predat, luni, la PoliЕЈie, un portmoneu plin cu bani pe care l-a gДѓsit Г®n PiaЕЈa Catedralei din centrul municipiului Arad.
Acesta a gДѓsit, luni, Г®n PiaЕЈa Catedralei din centrul municipiului Arad, portmoneul Г®n care se aflau actele de indentitate ale proprietarului Еџi o importantДѓ sumДѓ de bani: 650 de euro Еџi 2.934 de lei, in total echivalentul aproape 1.250 de euro.
El a dus imediat portofelul la PoliЕЈia LocalДѓ Arad, care a Г®nceput sДѓ-l caute pe proprietar.
“Bărbatul care a găsit banii, C.B., a declarat că a găsit portmoneul pe jos, în piaţă, l-a deschis şi l-a dus imediat la sediul Poliţiei Locale Arad din zonă.

Nu a cerut nimic în schimb, dar şi-a manifestat dorinţa ca, în prag de sărbători, proprietarul portmoneului să facă o mică donaţie copiilor instituţionalizaţi din municipiu“, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, şeful Poliţiei Locale Arad, Viorica Graur.

Sosit de îndată la sediul Poliţiei Locale Arad pentru a-şi recupera bunul pierdut, posesorul portmoneului, un bărbat din localitatea Livada, a spus doar: ”Nu-mi vine să cred, nu-mi vine să cred“.

El le-a povestit poliЕЈiЕџtilor cДѓ banii Еџi documentele i-au alunecat din buzunar Г®n timp ce pleca la cumpДѓrДѓturi.
BДѓrbatul le-a promis poliЕЈiЕџtilor locali cДѓ va dona o sumДѓ de bani copiilor instituЕЈionalizaЕЈi, aЕџa cum a fost dorinЕЈa celui care i-a gДѓsit portmoneul.
Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Top 13 evenimente misterioase capturate de Google Earth 2111Ce se întâmplă cu adevarat în spatele scenei la prezentarile de moda Victoria’s Secret, putine persoane stiu acest lucru 437

17 Dovezi care ilustrează ca poza de profil este o minciună 44320 de Fotografii amuzante pe care o sa le privesti de doua ori pentru a le intelege 338020 de Fraude de Marketing care ar trebui sa ne îngrijoreze 896Turnurile Retelelor 5G din Olanda si Mare Britanie DISTRUSE de Protestatari 93Sucul care regenerează funcția tiroidei, reduce inflamațiile și inițiază arderea grăsimii 222Confiscarea averilor și închisoare pe viață pentru corupți, noua lege ce va salva România 366034 de imagini istorice uimitoare care ne arata o noua parte nestiuta a trecutului 1485Un drum din România a fost inclus de o revista din AMERICA într-un top al celor mai frumoase trasee de străbătut cu maşina 107
SuperClipuri.com 2023