SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Jurnal de salvator: „Nu am apucat să iau Lumină”
 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 55 de membri
Înscrie-te în grup
 

Pe Ştefan îl ştii deja. Ieri a intrat din nou în tură la ISU Bucureşti-Ilfov. După 24 de ore, s-a intors acasă extrem de obosit.

Ştefan Baută, ISU Bucureşti-Ilfov: „A fost o tură grea. Am avut 7 pacienţi, toţi confirmaţi cu COVID-19. Gândiţi-vă că a fost o tură de am plecat dimineaţă la ora 10 şi am ajuns seara la 6 în unitate. Cel mai greu caz, probabil, emoţional, a fost o pacientă în vârstă de 38 de ani, care a fost confirmată la ora 4 dimineaţa cu acest virus.”

Chiar dacă îi este greu la fiecare intervenţie, Ştefan încearcă să liniştească pacienţii de care are grijă.

„Interacţionăm tot timpul cu ei, comunicăm cu ei, încercăm să îi facem să, cum am mai spus, să nu simtă greul prin care trec prin acel moment. Acest inamic invizibil numit COVID-19 nu ţine cont de haina pe care o îmbrăcăm, de statutul social, de ziua sfântă care este astăzi.”

Tocmai pentru că numărul intervenţiilor a fost foarte mare, „nu am apucat să iau lumină, am lumânarea aici, trebuie să mă duc prin vecini să pot să iau şi eu Lumina Sfântă să pot să mi-o aduc acasă.”

Ştefan a avut câteva minute libere şi şi-a sunat soţia. „Am vorbit aseară pe la vreo 12 şi ceva, înainte să plec la un caz, am vorbit cu ea, i-am spus ce se transmite în această zi sfântă. Aştept să treacă aceste zile grele să pot să mă duc să o iau şi să o aduc acasă. Această sărbătoare ar trebui făcută în familie. Astăzi este mai greu şi înteleg şi este mai bine aşa. Să ne protejăm familia de acest virus.”

După două zile de odihnă, Ştefan va merge din nou la serviciu, pentru a salva vieţile celor care sunt confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

16 Imagini cu copiile fidele ale celebrităților . Ce asemanare! 165Ce a reuşit să facă în doar doi ani primarul cu 10 clase ales fără să promită nimic: drum agricol asfaltat, fibră optică în comună, apă curentă, şcoală renovată 15569

Peste 200.000 de copii din România se culcă flămânzi în fiecare seară. Pentru ei ce facem “dragi” conducatori? 24Istorie la gunoi: În Brăila, unde s-a folosit pentru prima oară în lume beton armat, se „dărâmă” docurile lui Saligny, „vedete” în cărţile lui Istrati 1 1315Albert Einstein, despre 15 lectii de viata pentru fiecare suflet 47115 vedete care au devenit actori la intamplare 802M-am căsătorit cu un turc, iar acum sunt gata să vă povestesc sincer despre viața mea din Istanbul 731515 LOCURI CARE TE VOR FACE SĂ LAȘI TOTUL ÎN URMĂ ȘI SĂ EXPLOREZI LUMEA 11719 persoane care au ajuns "vedete" pe internet in urma unor selfie-uri 4020 de lucruri unice din Coreea de Sud pe care fiecare țară ar dori să le adopte 316
SuperClipuri.com 2022