SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Jurnal de salvator: „Nu am apucat să iau Lumină”
 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 55 de membri
Înscrie-te în grup
 

Pe Ştefan îl ştii deja. Ieri a intrat din nou în tură la ISU Bucureşti-Ilfov. După 24 de ore, s-a intors acasă extrem de obosit.

Ştefan Baută, ISU Bucureşti-Ilfov: „A fost o tură grea. Am avut 7 pacienţi, toţi confirmaţi cu COVID-19. Gândiţi-vă că a fost o tură de am plecat dimineaţă la ora 10 şi am ajuns seara la 6 în unitate. Cel mai greu caz, probabil, emoţional, a fost o pacientă în vârstă de 38 de ani, care a fost confirmată la ora 4 dimineaţa cu acest virus.”

Chiar dacă îi este greu la fiecare intervenţie, Ştefan încearcă să liniştească pacienţii de care are grijă.

„Interacţionăm tot timpul cu ei, comunicăm cu ei, încercăm să îi facem să, cum am mai spus, să nu simtă greul prin care trec prin acel moment. Acest inamic invizibil numit COVID-19 nu ţine cont de haina pe care o îmbrăcăm, de statutul social, de ziua sfântă care este astăzi.”

Tocmai pentru că numărul intervenţiilor a fost foarte mare, „nu am apucat să iau lumină, am lumânarea aici, trebuie să mă duc prin vecini să pot să iau şi eu Lumina Sfântă să pot să mi-o aduc acasă.”

Ştefan a avut câteva minute libere şi şi-a sunat soţia. „Am vorbit aseară pe la vreo 12 şi ceva, înainte să plec la un caz, am vorbit cu ea, i-am spus ce se transmite în această zi sfântă. Aştept să treacă aceste zile grele să pot să mă duc să o iau şi să o aduc acasă. Această sărbătoare ar trebui făcută în familie. Astăzi este mai greu şi înteleg şi este mai bine aşa. Să ne protejăm familia de acest virus.”

După două zile de odihnă, Ştefan va merge din nou la serviciu, pentru a salva vieţile celor care sunt confirmaţi pozitiv cu COVID-19.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 Persoane care trăiesc fiecare moment asa cum isi doresc 243217 fotografii care ne arată ca logica copiilor este imbatabilă 83

Lansarea DACIA 1300, renașterea unui simbol.L-a readus la viaţă un student român, și este acum o masină modernă. 123715 invenții menite să vă facă viața mult mai practică 16Aceasta fetita a fost umilita de profesor si n-a mai rezistat. Reactia ei face toti banii. BRAVO! 24052Un psiholog desenează în timpul liber. Trebuie să te uiți cu sufletul pentru a înțelege aceste fotografii 407Şoferul de autobuz preia copiii ca de obicei dis-de-dimineaţă, apoi părinţii descoperă că aceştia nu erau la şcoală 609420 de designeri care au facut din aceasta lume un loc mai bun cu inventiile lor 586AFACERE DE PARTID :Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: “Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. ” 934Ignorantele zodiacului. Femeile cărora nu le pasă de nimeni și nimic 364
SuperClipuri.com 2022