SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Un polițist spune ADEVĂRUL – E concurs cine dă mai multe amenzi populației!
 

Înscrie-te în GRUP

Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 15 membri
Înscrie-te în grup
 

 

Un ofițer de poliție din Timișoara, Valer Kovascs, liderul Sindicatului Polițiștilor DECUS, i-a adresat  o scrisoare deschisă premierului Ludovic Orban în care îi solicită să înceteze competiția de amenzi declanșată odată cu starea de urgență. Polițistul susține că oamenii legii ar trebui să prevină, nu să facă concurs de amenzi, la ordinul superiorilor.

“Încă se merge pe principiul – cine are mai multe sancțiuni, iar acest lucru îl pot dovedi prin mesajele primite de la superiori, în condițiile în care domnul Bogdan Despescu a transmis clar, în videoconferința, să mergem pe prevenire. Competiția de sancțiuni trebuie să dispară pentru totdeauna! Menirea unui polițist este de prevenție. Un polițist bun este cel care previne, nu cel care aplică sancțiuni la tot ce mișcă, să iasă în evidență”, menționează Valer Kovacs în scrisoarea trimisă premierului Ludovic Orban, informează Impactpress.

“Va rugăm, ascultați și vocea noastră, domnule prim ministru! Aveți curajul să faceți reformarea Poliției Române din temelie, exact cum spunea domnul Traian Berbeceanu, un polițist de carieră, să dispară corupția din rândurile noastre și veți câștiga respectul tuturor românilor”, se mai menționează în finalul mesajului polițistului din Timișoara.

Lăudabilă inițiativa polițistului timișorean, mai ales că vine să confirme ceea ce mulți dintre noi bănuiau deja, având în vedere numeroasele abuzuri semnalate în presă, dar și atitudinea sfidătoare a multora dintre agenții pe care îi întâlnim pe stradă. Nu toți, sunt și mulți polițiști care înțeleg să-și facă datoria în mod decent în această perioadă grea. Pe lângă aceștia sunt însă și mulți extrem de aroganți, care pe lângă verificarea documentelor legale, mai bagă de la ei și un interogatoriu la colț de stradă -„Da de ați mers la bancă? Ce era așa urgent?”, „Da să-mi arătați ce-ați luat din piață, că nu e voie să ieșiți decât pentru strictul necesar?” etc etc.

 

Zelul autorităților de a da amenzi cu nemiluita este menit să ascundă faptul că altceva nu prea știu să facă, să ascundă lipsa unui plan economic concret sau jalea din spitale, unde condițiile sunt atât de rele încât mai mulți medici infectați au refuzat să se interneze.

În același timp, aplicarea de sancțiuni peste sancțiuni este menită să inducă în mintea populației ideea că statul face tot ce poate, iar de vină să lucrurile merg tot mai rău sunt nenorocitul care a ieșit cu câinele până la părculeț și pramatiile alea de copii care s-au ascuns după bloc să bată mingea!

Sursa:https://bpnews.ro/2020/04/13/un-politist-spune-adevarul-e-concurs-cine-da-mai-multe-amenzi-populatiei/#.XpV8ivgzZPZ

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

25 de fotografii ireale. Veți fi foarte norocoși să le vedeți! 368Povestea celui mai bogat om de pe planetă care a refuzat să plătească o răscumpărare pentru propriul său nepot 3434

Cine a spus ca Fetele nu se gandesc la prostii cu Barbatii, trebuie sa vada acest VIDEO.. 4362(video) Filmam si lacrimile curgeau pe obraz". Animalele din zonele arctice sufera din cauza schimbarilor climatice 2228Doi fotografi încep să facă poze cu câini si cu balerine - fotografiile îți vor topi inima. Acest videoclip a convins milioane de persoane sa se apuce de balet 131Acești artiști sunt atât de talentați încât nu o sa credeti ca aceste opere de arta nu sunt simple poze 1625 metode prin care să scapi de „dispoziția proastă” în doar 5 minute 398Horoscop de weekend 11-12 mai. Berbecii se gândesc la niște schimbări majore, Leii au un final de săptămână productiv 89812 fotografii magnifice care probabil au fost realizate într-o altă realitate 214Savanții afirmă că oamenii trecuți de 40 de ani, nu trebuie să lucreze mai mult de 3 zile pe săptămână! 292
SuperClipuri.com 2022