SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

(VIDEO)Cernobîlul s-ar putea întoarce! Pădurea de lângă centrala nucleară arde de şapte zile şi radiaţiile au crescut de 16 ori
 

Astăzi sunt şapte zile de când flăcările au cuprins pădurea din zona de excludere din jurul centralei Cernobîl. Pompierii ucraineni luptă să oprească incendiile puternice, mai ales că se tem  de radiaţiile care au rămas în zonă de la dezastrul nuclear din 1986. La două zile de la pornirea acestui incendiu, duminică, 5 aprilie, autorităţile au înregistrat primele creşteri masive ale radiaţiilor.

Directorul interimar al inspecţiei ecologice guvernamentale Egor Firsov declarase în weekend că în zonă a fost detectată o radioactivitate de 16 ori mai mare decât nivelurile normale.

 
Postari si Stiri uimitoare pentru tine!
Grup Public · 13 membri
Înscrie-te în grup
 

 

Avem veşti proaste: nivelul de radioactivitate este mai mare decât normalul în centrul incendiului”, a declarat pe Facebook Egor Firsov, care conduce serviciul de inspecţie ecologică, declara duminică Egor Firsov.

În aceste zile, peste 300 de pompieri şi mai multe avioane pentru stingerea incendiilor, luptă pentru a stinge flăcările.

Cine se face vinovat

Un tânăr ucrainean în vârstă de 27 de ani dintr-o comună apropiată zonei de excludere este în prezent anchetat, fiind suspectat că ar fi responsabil de declanşarea cel puţin a unuia dintre incendii. Se pare că acesta ar fi incendiat fără să vrea iarba, iar apoi nu a mai putut stăpâni focul, din cauza vântului puternic. Acum riscă ani grei de închisoare.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Femeia i-a dat cersetorului o PAINE OTRA‚VITA‚, iar fara stie batranul a grait ,,Cine da lui isi da, cine face lui ii face. PRIVESTE ce s-a intamplat putin mai tarziu. Merita urmarita de toata lumea! 2313815 barbati care cu siguranta stiu ce inseamna sa ai o sotie cu simtul umorului 1085

Globurile de Aur 2020. O tânără care a plimbat tava cu apă prin fața celebrităţilor a devenit extrem de populară 96630 de fotografii neobișnuite la care trebuie să te uiți de două ori 3599Un ofițer de poliție se îmbracă ca supereroii să înveselească copiii bolnavi și avem nevoie de mai mulți eroi ca el 23317 comparații impresionante care ne arată lumea dintr-o perspectivă neobișnuită 3525 de persoane care sunt pe cale să aibă o iesire nervoasă 2826 de oamenii care ar face orice să uite acea zi din viata lor 169110 trucuri extrem de utile de la bunicii nostri care încă funcționează 22519 imagini la care daca te uiti mai atent o sa te faca sa tresari instant 1123
SuperClipuri.com 2022