SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 trucuri psihologice care te pot face sa reusesti la orice interviu
Abilitatea de a vă prezenta corespunzător este importantă, mai ales în timpul unui interviu de muncă. Acest lucru se datorează faptului că recrutatorii nu iau în considerare doar profesionalismul și experiența dvs., ci și nivelul dvs. de încredere, cât de bine vorbiți și multe alte lucruri. Cu toate acestea, în afară de abilitățile dvs., există și câteva tehnici psihologice care vă pot ajuta să obțineți job-ul mult dorit mai repede și mai ușor.

Nu faceți programări pentru luni sau vineri.

Psihologii și recrutatorii experimentați au găsit momentul perfect pentru un interviu : marți între orele 10 și 15:00 În această zi și la această oră, aveți cele mai mari șanse de a face o impresie deosebită angajatorului dvs. și iată de ce: luni este dificil zi pentru toată lumea, iar departamentul de HR nu face excepție. Vineri, toată lumea se gândește la weekend. Deci, timpul pe care îl poți folosi în avantajul tău este la mijlocul săptămânii, atât timp cât nu este chiar în dimineața devreme.

Hainele colorate pot strica o primă impresie

Culoarea hainelor tale are un impact mare asupra modului în care te văd alți oameni. De exemplu, dacă porți un costum albastru sau maro, înseamnă că ești un candidat serios. Singura culoare care respinge automat în unanimitate este portocaliu. Dar culoarea nu este singurul lucru de care ar trebui să țineți cont.

Nu uita de colanți . Sondajele arată că un detaliu mic ca acesta este de fapt uriaș!

Și încă un lucru despre tocurile înalte – psihologic, oamenii înalți arată ca lideri și profesioniști. Chiar și salariul lor mediu este mai mare.

Un truc vestimentar care va face imediat greu de refuzat

În psihologie, există un termen cunoscut sub numele de întărire pozitivă – este un rezultat plăcut al dorinței unei persoane de a continua să facă ceva. Puteți utiliza acest efect în avantajul dvs.

Situatia poate fi foarte diferită (cum ar fi banii sau laudele), dar atunci când căutați un loc de muncă, veți avea nevoie de atracție similară . Chiar și cel mai strict angajator va avea încredere subconștientă dacă află că au ceva în comun cu ei, precum hobby-uri, gust de îmbrăcăminte, muzică sau cărți.

Există cuvinte pe care nu ar trebui să le spui niciodată.

Unele cuvinte sunt ca steagurile roșii pentru angajatori. Psihologii chiar au efectuat un studiu special și au descoperit că cuvinte precum „like” și ezitări reduc semnificativ șansele de a găsi un loc de muncă.

Cu toate acestea, această regulă funcționează numai dacă recrutorul dvs. este mai batran de 30-40 de ani. Cei mai tineri sunt mai permisivi în privința vocabularului pe care îl utilizați.

Un zâmbet poate strica o prima impresie

Recrutorile nu le plac oamenii care au zâmbete foarte largi. O persoană care zâmbește prea des se crede că este mai puțin serioasă.

Singurul tip de muncă în care oamenii zâmbitori au un avantaj este atunci când lucrează cu oameni (cum ar fi în vânzări, de exemplu). În toate celelalte domenii, angajatorii vor să aibă o persoană cu o față serioasă .

Un truc inteligent atunci când răspundeți la întrebări din CV.

În companiile mari, cei de la HR trebuie să tina o mulțime de interviuri. Viitorii angajați răspund la întrebările puse, astfel încât interviul ajunge să fie prea lin și perfect. În final, toți solicitanții de locuri de muncă sunt exact aceiași în ochii anagajatorilor. Dar există un secret .

Spune: „Permiteți-mi să vă spun ceva care nu este în CV-ul meu.” Această frază ii va surprinde și vă vor vedea într-o cu totul altă lumină.

O tehnică specială de vorbire vă va câștiga câteva privilegii.

Tuturor le place când cineva îi ascultă cu atenție. Recrutorii nu fac excepție. Psihologii recomandă utilizarea tehnicii numite ascultare reflectivă . Este o strategie comunicativă care constă în 3 pași: repetați, sunt de acord și adăugați . Nu poți doar să asculți și să dai din cap, trebuie să anunți persoana că a înțeles informațiile. Mai jos este un exemplu în acest sens.

Recruiter: „Căutăm o persoană care să fie gata să petreacă 8 ore la birou de luni până vineri și uneori în weekend, când este nevoie. Plătim în plus pentru orele suplimentare. ”

Dvs.: „Cu alte cuvinte, voi avea o săptămână de lucru obișnuită cu ore suplimentare de muncă ( repetare ). Acest lucru este în regulă în linia noastră de lucru (de acord ). Cu toate acestea, pot optimiza procesul și o fac astfel încât nimeni să nu lucreze în weekend ( adaugă ). ”

Această strategie vă va permite să deveniți un adevărat maestru al negocierilor. Cineva cu care ai fost deja de acord nu îți poate spune nu.

Fotografia de pe CV trebuie să fie puțin provocatoare.

Femeile care sunt putin provocatoare într-o fotografie din CV primesc locul de muncă de 19 ori mai des . Desigur, nu mergeți prea departe. Dar dacă un angajator trebuie să aleagă între o femeie care poartă o cămașă cu nasturi și o femeie cu decolteu, cel mai probabil este să o aleagă pe aceasta din urmă. Și acest domeniu nu contează aici: această regulă funcționează în tot felul de profesii, de la contabilitate până la vânzări.

Există o zonă pe față care atrage atenția.

Totul ar trebui să fie perfect cu privire la o persoană . Dar totuși, în conversație, ne concentrăm în mod inconștient pe triunghiul „ochilor, nasului și buzelor.” Mușchii feței relaxați și un pic de machiaj nu vor atrage toată atenția, In schimb daca purtați prea mult machiaj ‘ nu permiteți intervievatorului să memoreze toate informațiile importante despre dumneavoastră.

Ceea ce faci în așteptarea interviului de muncă influențează și rezultatul.

In timpul unui interviu, orice lucru important contează: ești urmărit chiar și atunci când aștepți. Recrutorii experți nu recomandă să vorbești la telefon sau să bei cafea.

Este mai bine să aveți o mână dreaptă liberă pentru a putea răspunde la strângerea de mână. Puteți avea o mică discuție cu secretara sau puteți citi câteva reviste în timp ce așteptați.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 cele mai controversate lucruri găsite vreodată pe Google Maps 722Acest copilas de doar cativa anisori canta melodia Eram tanar cu sperante. Te topesti cand il auzi! 24670

Doctorii îi cer soţiei să-şi decupleze soţul de la aparate, ea îl sărută – apoi îi acoperă traheea 11695I-a pus VIAGRA in bautura prietenului lui ! Iata cum a reactionat cand si-a facut efectul ! VIDEO 46071SOACRA MARE a uimit invitatii cu talentul ei chiar la ziua nuntii feciorului ei .. Invitatii cand au vazut cum canta femeia la acest instrument.. au ramas CUCERITI - VIDEO 615223 de fotografii retro care captează frumusețea corpului uman 1643Cimbrul – planta care face minuni în reumatism, înlăturând durerea și amorțeala 834Putine lume are curaj sa meargă pe ele! Acestea sunt cu siguranța cele mai înfricoșătoare cai ferate din lume ! 156Ia-ti ADIO de la PARCHET sau GRESIE ! Iata ultima NOUTATE in materie de PARDOSELI.. VIDEO 2905112 persoane care s-au schimbat atat de mult într-un singur an, incat nu ii mai recunoști 135
SuperClipuri.com 2022