SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Legea amânării plății facturilor a trecut de Parlament: facturile la apă, energie, gaze se suspendă 3 luni
Nu intra in lege si nu se prevede amanarea platii pentru serviciile de voce și date mobile, aici facturile trebuie achitate in continuare potrivit actului normativ. Au fost 243 de voturi pentru, 81 de voturi contra si 3 abtineri. Legea mai trebuie promulgată de seful statului ca sa intre in vigoare si pana atunci nu se aplica. Liberalii au votat contra si au anuntat ca vor ataca legea la CCR.

Proiect de Lege pentru acordarea unor facilităţi fiscale contribuabililor persoane fizice şi juridice:

 

Art. 4.- (1) La cererea beneficiarului, persoană fizică afectată direct sau indirect de măsurile impuse de autoritățile competente, pe perioada stării de urgență sau a operatorului economic, a cărui activitate a fost oprită sau a căror venituri sau încasări s-au diminuat cu minimum 15% în luna în curs raportat la media celor două luni anterioare, se amâna la plată, pentru o perioada de 3 luni de la data intrării în vigoare a prezentei legi, plata serviciilor de utilităţi: apă-canal, energie, gaze, salubritate, servicii telefonice și de internet, cablu TV, cu excepția serviciilor de voce și date mobile.

(2) La expirarea perioadei de 3 luni menționate la alin.(1), beneficiarii de servicii de utilități vor plăti sumele scadente, eșalonat, pe o perioadă de 12 luni de la expirarea perioadei, fără a li se percepe dobânzi și penalități de întârziere.

 

preluat de pe realitatea.net

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Valea Doftanei, locul care a uimit toti turistii care au trecut pe acolo!!! 16710 fapte puțin cunoscute care îți pot salva viața într-o zi 176

Ea este romanca care a reusit sa obtina cel mai important premiu pentru chimie oferit de Marea Britanie! 61Turte dulci de casă în 20-25 minute – Sunt moi și aromate de se topesc în gură 23722 de fotografii care sunt mult mai hilare dacă le privim cu zoom 20220 de fotografii care ne demonstreaza ce inseamna cu adevarat o zi grea 376 reguli japoneze pentru cei care doresc să devină mai puternici și mai sănătoși 89121 de oameni care chiar nu ar trebui sa mai intre niciodata in bucatarie 173Top 6 cele mai scumpe mâncăruri din lume 463„Elevii pleacă demotivaţi total de la şcoală şi sunt convinşi că sunt proşti, pentru că nu fac faţă manualului" 185
SuperClipuri.com 2022