SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Marea Britanie Vrea Românii Să Fie Aduşi De Urgenţă Cu Avioane Pentru A Munci
Marea Britanie vrea ca est-europenii să fie aduşi de urgenţă cu avioane pentru a munci în ferme. Marea Britanie are nevoie să aducă de urgenţă muncitori în agricultură est-europeni, pentru că altfel fructele şi legumele de pe câmpurile ţării vor rămâne neculese, potrivit The Guardian.

Câteva mari ferme au închiriat deja avioane în sistem charter pentru a aduce forţă de muncă din Europa de Est. Însă organizaţiile de fermieri şi agenţiile de recrutare susţin că, în contextul unei tulburări uriaşe a sectorului agricol cauzată de răspândirea epidemiei de coronavirus, guvernul britanic trebuie să intervină şi să organizeze mai multe zboruri.

În jur de 90.000 de locuri de muncă sunt disponibile, iar majoritatea trebuie ocupate în numai câteva săptămâni.

Unele ferme se aflau într-o situaţie dificilă înainte ca această criză a coronavirusului să lovească. O piaţă a muncii încordată, o combinaţie între Brexit şi economiile în creştere puternică din Europa de Est care se dovedeşte mai atractivă pentru muncitorii sezonieri au dus la un declin al numărului de culegători care merg la lucru în Marea Britanie.

Sursa voxnews.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

„Dă cu mai mult săpun, nu cu parfum!" Odinioară un lux, azi o necesitate – Istoria săpunului 4518 persoane care trebuie să faca din nou scoala de soferi 1501

18 Fotografii istorice incredibil de rare care vă vor lăsa fără cuvinte 10120 de Imagini din spatele scenei care arată o nouă parte a Hollywood-ului 2370Unde sunt RROMII?? Peste 500 de motociclisti AU LUAT cu asalt un SAT de rromi care LE-AU UCIS un CAMARAD! Cea mai DURA‚ confruntare din cate am vazut!! Asta de MOBILIZARE!! 6610622 de fotografii imprevizibile, care te vor face să râzi 1392Acesti oameni neobișnuiți va arata propriile lor ciudatenii care vă pot taia respirația 77022 de de fotografii istorice greu de uitat pe care putine persoane le-au vazut 671520 de fotografii care ne dovedesc ca inca nu stim prea multe despre lumea in care traim 1081Un loc de poveste din Romania!! Țara morilor de apă de la Rudăria!!! 49
SuperClipuri.com 2022