SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acești 8 bărbați frumoși au fost odată femeile care ne-au câștigat inimile!
În 2015, Next Top Model din Holland l-a încoronat pe Loiza Lamers , primul concurent care si-a facut o modificare de gen, castigatorul titlului de Top Model la nivel mondial. Această victorie cu siguranță și-a pus amprenta în istoria modei. Schimbând total fața frumuseții, bărbații și femeile trans apar adesea acum pe copertele și paginile revistelor de modă din întreaga lume.

1. Balian Buschbaum

În 2007, Yvonne Buschbaum, olimpică germană, și-a anunțat retragerea din sport, din cauza dorinței de a fi supusă unei operații de modificare de gen. Potrivit lui Balian, a fost o decizie bine luată, el recunoaște că, încă din frageda lui copilărie, a simțit că s-a născut în corpul greșit și a dorit întotdeauna să-l schimbe.

Acum lucrează ca antrenor, iar fotografiile sale apar adesea pe paginile revistelor de modă.

2. Chaz Bono

Bono iti sună familiar, nu-i așa? Asta pentru că Chaz Bono este singurul copil al interpreților celebri pop Sonny Bono și Cher! S-a născut Chastity Bono în 1969 și a apărut în emisiunea de comedie a părinților săi drept o fetiță.

În 2008, Bono a început tranziția fizică de la femeie la bărbat și, mai târziu, și-a împărtășit experiența în filmul numit Becoming Chaz .

3. Buck Angel

Buck Angel este o legendă vie și o icoană în comunitatea LGBT! S-a născut ca Susan și a lucrat ca model feminin profesionist, ascunzându-și secretul ani de zile. Presiunea confuziei de gen a avut un impact mare asupra personalității sale și a dus la abuz de substanțe. Doar decizia de a fi supus unei operații de modificare de gen l-a ajutat să obțină un nou început în viață.

În prezent, își conduce propria companie de producție de filme pentru adulți , lucrează ca model, avocat, lector și scriitor.

4. Lucas Silveira

Lucas Silveira este un muzician și compozitor canadian de rock, care s-a născut drept fată – ca Lilia Silveira. În 2004, Lucas a venit în familia sa ca un bărbat transgender. În prezent, este directorul trupei de rock Cliks și activist LGBT.

5. Katastrophe

6. Jamie Wilson

7. Thomas Beatie

8. Aydian Dowling

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de imagini in care absurditatea a depasit cu mult orice limite 135326 de oameni care au modul lor unic de a intelege moda 5060

Uita-te la acest erou anonim cum isi risca viata pentru a salva un iepuras inspaimantat dintr-un incendiu devastator! Gestul sau este impresionant! 101Cum au reușit romanii ceea, ce mulți nu reușesc nici astăzi! 40214 fotografii care ne arata cat de mult te poate schimba un machiaj 39125 de cupluri de animale care pot topi orice inima cu dragostea lor 20020 de fotografii care au provocat o criză publică 2715Cu câteva săptămâni în urmă, erau ingineri, bucătari și chelnerițe. Acum s-au apucat de agricultură. Strategia încercată de Guvernul britanic Citeşte întreaga ştire: 2927 promisiuni, pe care ar trebui să ți le faci ție și să le duci la împlinire 31512 fotografii care arată că GENELE sunt UIMITOARE 1309
SuperClipuri.com 2021