SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

20 de imagini cu accidente auto bizare
Știm că accidentele se petrec și sunt complet umane. Cu toate acestea, cele prezentate sunt foarte ciudate: fie că este vorba de natură, ghinion sau necunoașterea modului de a folosi o mașină, unele accidente te pot face să te întrebi „cum naiba se poate întâmpla asta?”

20. Accident la inaltime

Acest biet Mercedes-Benz a căzut victimă proprietarului său nepăsător dincolo de construcția proastă a unei parcări de clădiri. În cele din urmă, șoferul a dat cu spatele în loc să accelereze. Privind de departe, se pare că mașina a zburat și s-a izbit direct în perete, nu-i așa?

19.

18. Direct la reciclare

Uneori, când mașinile imbatranesc, șoferii trebuie să facă față situațiilor neplăcute, cum ar fi așteptarea unui serviciu de remorcare pentru ridicarea rămășițelor. Din fericire, pentru acest nefericit proprietar de Peugeot, și-a aruncat mașina chiar în coșul de gunoi. Probabil cel mai eficient și cel mai rapid caz de reciclare din istorie.

17.

16. Zborul lui Le Mans

In cursa Le Mans de 24 de ore din 1999, a avut loc un accident spectaculos când prototipul Mercedes-Benz CLR al lui Mark Webber a decolat literalmente pe pista Mulsanne. Întreaga lume a văzut cum mașina face ceva sălbatic și se prăbușește brusc. Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav.

15.

14. bicicleta de titan

13.

12. Puterea naturii

Acest caz nu a fost un accident. Acest camion a urcat în cele din urmă în copac din cauza furiei uraganului Katrina.

11.

10. Rătăcit rău

9.

8. Dacă bei, nu parca

Richard Lloyd, un locuitor al orașului englez Coventry, nu a fost surprins de acest lucru. Vecinul său, care era beat s-a prăbușit în mașina lui Lloyd de mai multe ori până a urcat deasupra lui.

7.

6. Bunica Kamikaze

Anne Wilder, o doamnă dulce din California, a lovit acceleratia în loc de frână în timp ce parca. Mașina a plecat, dărâmând o poartă și facând o scufundare.

5.

4. Cea mai mare coliziune din istorie

3.

2. Cimitir auto

Acest lucru s-a întâmplat cu mașinile de la un dealer din Oman din cauza unui ciclon. O furtună de nisip a îngropat literalmente mașinile.

1.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Bicarbonatul de sodiu te face mai tanara si mai frumoasa. Iata cum trebuie sa-l folosesti 6894Vrei o persoană interesantă lângă tine? Alege una cu ochii verzi 178

Morgan Freeman isi transformă ferma de 124 de hectare într-un sanctuar pentru ALBINE pentru a salva planeta 810Vezi ce Dragut e acest pui de Leopard nou nascut...VIDEO 2143Oamenii de știiță confirmă, a fi într-o relație fericită, te îngrașă! 120Studiile arată că soții își streseaza soțiile mai mult decât copiii, iar motivele sunt destul de grave 93818 fotografii care ne fac să ne punem milioane de întrebări 9220 de personalitati pe care nu i-am fi crezut ca s-au născut în același an 3034Vindecarea rănilor din trecut 6917 Imagini de fundal amuzante care ne-ar inveseli cand aprindem calculatorul 84
SuperClipuri.com 2022