SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

De ce unele doamne la vârsta de 50 ani arată ca femeile tinere, în timp ce altele ca bunicuțele?
Unele femei de 50 de ani pot concura cu unele fete tinere, deși au un metabolism redus și există o restructurare hormonală în organism. De ce o femeie reușește să arate atractivă și tânără, iar alta se transformă într-o “bunică” deja la vârsta de 50 de ani?

Oamenii de știință au confirmat că 30 de ani este floarea vârstei astăzi. Este apogeul feminin, atuci când se trece armonios de la fetișcană- spre femeie în toată splendoare ei.

Cărui fapt să se datoreze acest lucru? În primul rând timpurile s-au schimbat mult, vârsta la care se căsătoresc femeile tot s-a schimbat. Dacă pe timpuri la 20 de ani aproape toate femeile aveau deja un soț, copii, multă de lucru, etc. astăzi tabloul s-a ameliorat. La 30 de ani încă multe femei sunt singure, fără familie, fără copii. Cariera a devenit tot mai importantă, viața personală ocupând locul doi sau chiar ultimul din lista de priorități.

Dorințele și aspirațiile feminine tot s-au schimbat mult. Astăzi este foarte important să fii frumoasă, să arăți bine, să ai bonă și tu să fii liberă și independentă financiar. Să te distrezi, să lași toate treburile casnice ca fiind o chestie plictisitoare și să fii detașată.

În garderoba unei femei de 30 de ani pe timpuri erau doar fustele după genunchi, rochiile elegante. Astăzi nu există nici o limită. Rochii strălucitoare, culori stridente, pantaloni scurți, fuste mini și roșu, mult roșu. Ai observat și tu cât de mult vor să se evidențieze femeile la 30 de ani? Și au tot dreptul, deoarece arată splendid.

Femeia modernă are acces la toate procedurile de înfrumusețare și are grijă de ea.

Iată așa arăta o femeie de 30 de ani pe vremuri și astăzi!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

13 imagini amuzante care arată cum copiii pot DORMI oriunde 133514 celebrități care s-au cunoscut in copilarie si astazi au ajuns sa se indragosteasca 376

Cum se compară salariul minim pe glob? Priviti cat sunt de mari diferentele 618Acesti milionari nu cumpara iahturi si insule, dar salveaza mii de copii! 29567 reacții corporale pe care le putem controla. Femeile sunt într-adevăr norocoase 88Profesorul ATEU umilit de elev. Demonstrația școlarului a rămas în ISTORIE 1177"MOCĂNIȚA ÎN POVESTEA IERNII!” Clipul care a uimit intreaga lume si a prezentat istoria unui tren pe care toti il stiu!!! 1257 lucruri pe care mamele și tatii noștri ne-au invatat si le-am putea folosi astăzi ca lecții de viata 159CONFIRMAT. Ministrul care a spus că noul virus este o ”pedeapsă” pentru homosexualitate, testat POZITIV 10413 creaturi ciudate pe care putine persoane au avut ocazia sa le vada in realitate 99
SuperClipuri.com 2021