SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

De ce unele doamne la vârsta de 50 ani arată ca femeile tinere, în timp ce altele ca bunicuțele?
Unele femei de 50 de ani pot concura cu unele fete tinere, deși au un metabolism redus și există o restructurare hormonală în organism. De ce o femeie reușește să arate atractivă și tânără, iar alta se transformă într-o “bunică” deja la vârsta de 50 de ani?

Oamenii de știință au confirmat că 30 de ani este floarea vârstei astăzi. Este apogeul feminin, atuci când se trece armonios de la fetișcană- spre femeie în toată splendoare ei.

Cărui fapt să se datoreze acest lucru? În primul rând timpurile s-au schimbat mult, vârsta la care se căsătoresc femeile tot s-a schimbat. Dacă pe timpuri la 20 de ani aproape toate femeile aveau deja un soț, copii, multă de lucru, etc. astăzi tabloul s-a ameliorat. La 30 de ani încă multe femei sunt singure, fără familie, fără copii. Cariera a devenit tot mai importantă, viața personală ocupând locul doi sau chiar ultimul din lista de priorități.

Dorințele și aspirațiile feminine tot s-au schimbat mult. Astăzi este foarte important să fii frumoasă, să arăți bine, să ai bonă și tu să fii liberă și independentă financiar. Să te distrezi, să lași toate treburile casnice ca fiind o chestie plictisitoare și să fii detașată.

În garderoba unei femei de 30 de ani pe timpuri erau doar fustele după genunchi, rochiile elegante. Astăzi nu există nici o limită. Rochii strălucitoare, culori stridente, pantaloni scurți, fuste mini și roșu, mult roșu. Ai observat și tu cât de mult vor să se evidențieze femeile la 30 de ani? Și au tot dreptul, deoarece arată splendid.

Femeia modernă are acces la toate procedurile de înfrumusețare și are grijă de ea.

Iată așa arăta o femeie de 30 de ani pe vremuri și astăzi!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Premierul a făcut anunțul. Când se vor întoarce elevii la școală? 3020 de fotografii cu casele celui mai bogat sat din Ucraina, sat locuit de români: la drept vorbind, am rămas cu gura căscată! 883

15 parodii foto care arată modul în care bărbații văd femeile pe Instagram 19316 imagini care ne arată că tehnologia modernă ne controleaza viața fara ca noi sa stim 3257Salvie - beneficii, proprietati si contraindicatii – Natura Vindecătoare 2320 de momente pe care nimeni nu le-ar fi crezut dacă nu ar fi fost capturate pe cameră 2201„Daca oamenii ar sti ce efect tamaduitor are URZICA, n-ar mai cultiva decat urzici!” Maria Treben 3103Dupa 15 mai incepe relaxarea, dar gradual.Batranii peste 65 de ani sa stea linistiti, nu-i ia nimeni de acasa sa-i duca in carantina 105111 ingrediente despre care nu stiai ca se gasesc in produsele pe care le consumam zilnic 3543 femei din zodiac care sunt în orice situație mai deștepte decât bărbații 1571
SuperClipuri.com 2022