SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 lucruri pe care le poți învăța în mai puțin de 10 minute, dar le folosești pentru tot restul vieții
De-a lungul zilei ne confruntam cu o multime de situatii care mai de care mai neplacute din care nu stim cum sa iesim. Ei bine daca nu intram in panica si incepem sa analizam totul logic o sa vedem ca mereu exista o cale de scapare si de cele mai multe ori este una chiar foarte simpla.

In acest articol va prezentam mai multe lucruri care se pot invata in doar cateva minute si care va pot fi de folos intreaga viata. Priviti despre ce este vorba.

Dacă trebuie să închideți un fermoar rupt:

Rețineți că trebuie să puneți un dop în partea de jos, pentru a nu se mai despărți. Puteți utiliza o picătură de lipici.

Dacă aveți nevoie de pensetă:

Dacă vă sufocați și nimeni nu este în jur:

Trebuie sa te intinzi pe burta si piept în timp ce îți miști brațele în sus. Această metodă poate ajuta la împingerea aerului în interior și la eliminarea obiectului care blochează căile respiratorii.

Dacă untul de la frigider este prea greu de aplicat pe pâine:

Dacă trebuie să evitați strănutul:

Apăsați cu degetul tare pe baza nasului și a buzei superioare. Făcând acest lucru, activezi nervii care interceptează semnalul pe care creierul îl transmite pentru a opri stranutul.

Dacă vă este teamă, este posibil să pierdeți cheile sau telefonul în timpul unei alergări de dimineață:

Dacă trebuie să scapi de sughiț:

Inhalați pe gură.
Înghite de două ori la rând.
Expirati incet prin nas.

Dacă uiți dacă ai încuiat ușa:

Încercați să spuneți ceva cu voce tare sau să faceți ceva în timp ce închideți ușa sau efectuați orice altă sarcină care a devenit automată. Veți putea să vă reamintiți spunându-l și veți ști că ați făcut sarcina. Credem că a spune sau a face ceva amuzant va crește șansele de a vă aminti orice sarcină de rutină

Dacă trebuie să scapi de nasul infundat

Așezați-vă în partea opusă nării blocate și ridicați-vă capul cu 2-3 perne. Potrivit autorului mesajului, această metodă vă poate ajuta în câteva secunde.

Acul si ata

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 Imagini nemaipomenite ale celor mai fascinante minuni naturale de pe planetă 69Proiectul legii autonomiei Ținutului Secuiesc a fost adoptat de Camera Deputaților! 334

26 Cupluri care știu că răbdarea este cheia unei relații de succes 6110 Cuplurile mixte de la Hollywood ne dovedesc că dragostea nu cunoaște limite 1066Scrisoare deschisă către medici: Daca astăzi v-ar lua foc casa cum v-ati simti daca pompierul ar astepta “Plicul” stand cu cisterna plina langa flăcările care va mistuie 25074Taranca de la Coada VACII a ajuns in AMERICA , a uitat limba Romana si acum ataca toti ROMANII !!! Fi-Mi-Ar Scarba !!! 145539 moduri simple prin care putem diferentia un parfum autentic de unul fals 11638 lucruri care se intampla in corpul nostru daca bem zilnic sucuri care contin cofeina 663Doua doamne de 65 de ani au sărbătorit 30 de ani de prietenie , facandu-si tatuaje! Au mult curaj pentru varsta lor, nu? 282Un baiat super talentat seamana leit vocea cu al lui Nicolae Guta.. Ce parere aveti ? - VIDEO 23223
SuperClipuri.com 2022