SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Studenții Români Câștigă Campionatul Mondial 2020 Specialist Microsoft Office
Doi studenți uimitori români au câștigat Campionatele Mondiale 2019 de specialitate Microsoft Office, secțiunile Word și Excel. Cei doi au reusit sa depaseasca orice limite si sa ne dovedeasca tuturor ca daca ne dorim ceva cu adevarat se poate. Indiferent de locul din care venim daca luptam pentru visul nostru o sa reusim.

Mihaela Florea și Adrian Boierau au reușit să bată 850.000 de candidați din 119 țări. Mihaela Florea este din Brăila și studiază acum Informatică la Universitatea din Southampton, Marea Britanie. Conform România Journal, ea a spus:

„Secretul este perseverenta și sa nu renunti când lucrurile devin mai dificile, ci să incerci să le rezolvi cu răbdare. Am lucrat din greu în informatică în timpul liceului (…) Secțiunea Excel este mai dificilă în general (…) la campionatul mondial necesită un proiect care să arate profesional și să funcționeze din punct de vedere al formulelor și diagramelor intr-un timp destul de scurt. Implică multe ore de muncă, nu neapărat pentru a învăța informații, ci mai degrabă multă exercițiu și folosind comenzi rapide.

Mihaela speră să lucreze în dezvoltarea web după terminarea studiilor. Adrian Boiereste studentă la Liceul IT de Tiberiu Popoviciu din Cluj-Napoca. Cei doi studenți au câștigat 7.000 de dolari și un laptop Surface. Un alt student din România, Adrian Muntean, a câștigat și el al treilea loc pentru Microsoft Power Point.

Dupa ce vedem rezultatelor acestor copii ne dam seama ca orice este posibil si ca trebuie sa muncim din greu pentru a ajunge acolo unde ne dorim. Cu siguranta merita tot respectul nostru. Le dorim mult succes in drumul lor si speram sa aibe o cariera de succes.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

17 Părinții care au un simț al umorului extrem de dezvoltat 2482Tatal si-a luat fetita la pescuit. Insa nici prin minte n u i-ar fi trecut ca va avea parte de asa ceva 428

Un drum din România a fost inclus de o revista din AMERICA într-un top al celor mai frumoase trasee de străbătut cu maşina 106Prima imagine pe care ați văzut-o aici va dezvălui ce fel de putere aveți!! 906Lapte de capra - 10 beneficii pentru sanatate dovedite stiintific – Natura Vindecătoare 97 mistere pe care stiinţa nu le poate explica 10299Priviti sclavia la care sunt supusi muncitorii români pentru doar 600 de Euro, doar sa faca BANI pentru familiile lor! 16069Acestea sunt cele mai nebunesti selfie-uri! 1206Tipuri de tensiune musculară, cauzată de emoții 98Dacă ai fost crescută de o mamă puternică și iubitoare, ai devenit o femeie tare și sigură pe sine 72
SuperClipuri.com 2022