SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

4 lucruri care se întâmplă in corpul dumneavoastra dacă începeți să mâncați migdale în fiecare zi
Într-un studiu realizat de American Heart Association s-a descoperit că un consum redus de nuci cresc șansele de a dezvolta boli cardiovasculare. Printre nuci, migdalele sunt preferatele nu doar pentru gustul lor, ci și pentru beneficiile lor. Pe langa ca sunt extrem de delicioase ele sunt si foarte sanatoase.

In acest lucru va prezentam mai multe lucruri care se intampla in corpul dumneavoastra de indata ce incepeti sa consumati zilnic migdale.

Reduce acneea.

Conform acestui studiu , pacienții cu acnee severă au prezentat cu aproximativ 9% mai puțin vitamina E în fluxul sanguin. Cosnumarea migdalelor pentru a îmbunătăți condițiile pielii este o cură tradițională de lungă durată, din Orientul Mijlociu, care s-a dovedit a fi susținută de știință. Migdalele sunt ambalate cu vitamina E și antioxidanți care v-ar putea ajuta să vindeceți acneea.

Ajută la tratarea diabetului.

Acest studiu a arătat că pacienții care suferă de diabet zaharat tip 2 vor vedea ca se va imbunatati conditia fizica odata ce insep sa cosnume zilnic migdale. Nu numai că ajută la decuplarea arterelor prin reducerea „colesterolului rău”, dar contribuie și la reducerea nivelului de zahăr din sânge, datorită mineralelor lor.

Ajută la recuperarea de la naștere.

India are o tradiție îndelungată de a consuma migdale ca remediu natural pentru a regla fluxul intestinal și a câștiga energie. Migdalele sunt un ingredient esențial în dietele ayurvedice și sunt adesea recomandate femeilor după naștere pentru a le ajuta să se recupereze rapid și să evite vergeturile

Ar putea face copilul mai inteligent.

După cum am menționat anterior în acest articol , migdalele pot îmbunătăți activitatea creierului. Mâncarea a 74 de grame de migdale pe săptămână ar putea face copilul mai inteligent, potrivit unui studiu realizat de oamenii de știință spanioli care au observat 2.208 de femei însărcinate. Copiii au fost apoi monitorizați la vârsta de 1, 5 și 8 ani. Copiii ale căror mămici au mâncat migdale în timpul sarcinii au obținut un nivel mai mare la testele de inteligență .

Bonus: migdale crude, înmuiate sau prăjite?

Conform medicamentelor ayurvedice, atât migdalele crude cât și cele prăjite conțin aceiași nutrienți și, astfel, au aceleași avantaje. Pe de altă parte, înmuierea migdalelor peste noapte și cojirea lor pot ajuta la reducerea nivelului de tanin. Sursele orale indică faptul că, dacă sunt ingerate în cantități mari, taninurile ar putea preveni absorbția de nutrienți, dar studiile recente nu au găsit dovezi care să susțină acest lucru.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

VIDEO: Români întorși din Germania, băgați cu forța de jandarmi în curte: ‘Oameni buni, filmați!’ 1186NASA: Fumul radioactiv de la Cernobil a ajuns deja deasupra altei ţări. România, pe lista statelor vulnerabile 1779

17 Fotografii dramatice din trecutul nostru care nu pot fi găsite în nici un manual de istorie 3943Fasole păstăi la borcan pentru iarnă 51Adevaruri despre zodia Taur – Cea mai încăpățânată zodie 2418Cada lui Dumnezeu!! Un loc unic in lume care nu a fost atins de schimbarile climatice in ultimii 7.500 de ani!! 101216 fotografii perfecte realizate la momentul potrivit! 646Împușcat mortal după ce a atacat un polițist cu o foarfecă 20Aceste poze de înainte şi după ne arată cât de mult se schimbă lumea în care trăim. Ocazie rară de a vedea cum arătau aceste locuri acum zeci de ani! 147923 de oameni care au avut un singur lucru de facut la locul de munca insa au dat gres 39
SuperClipuri.com 2021