SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

16 persoane creative care își recreează fotografiile de neuitat din copilărie
Este bine cunoscut faptul că bebelusii cresc foarte repede, în special copiii altor oameni. Pentru acei adulți care își petrec tot timpul împreună cu copiii lor, schimbările nu sunt atât de vizibile. Oricum, vizionarea unui copil mic care devine un adult matur mare este extrem de fascinantă.

Recent, mulți oameni si-au recreat fotografiile de familie făcând aceleași fotografii în aceleași locuri și chiar în același tip de haine.

16. S-a schimbat doar vârsta

15. „23 de ani mai târziu și tot facem castele de nisip împreună. Bunicul meu este cel mai bun! ”

14. Dragoste între surori

13. La 30 de ani distanță.

12. 1999 vs 2018

11. Chiar și după atâția ani, Halloween-ul este încă distractiv.

10. Ador mancarea bunicii

9. Pacat ca nu prea mai incapem toate

8. Joacă continuă

7. Este interesant să primesti cadouri

6. O balerină și un Power Ranger

5. „Ziua Tatălui nu ar fi completă fără tradiția noastră anuală de a reda această fotografie din 1968 cu tata și cu mine pe prima lui motocicletă”

4. Fratele mai mic va fi întotdeauna un copil

3. Aceleași fantezii, decenii mai târziu

2. Nimic nu s-a schimbat

1. Testarea mobilității

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Ai ce invata de la ea! 12 citate spuse de legendara Elizabeth Taylor 451Americanul care s-a îndrăgostit de țara noastră. „Nu mă așteptam să trăiesc aici. Legumele au gust de legume!" 404

16 fotografii pe care cu siguranta trebuie sa le vezi de doua ori 2638„Unde joacă moldovenii, acolo pământul geme!" N-ai mai vazut asa ceva! 49320 de torturi înșelătoare care ne-au lăsat fara cuvinte 260Orice persoana a ascultat-o macar o data-n viata. Aceasta este cea mai relaxanta melodie din istorie ! Distribuie mai departe - VIDEO 27423Un Caine in calduri ! Vezi ce face stapana cu Catelul ei .. Tu cum ai reactiona daca ai vedea asa ceva ? 47683Oamenii de știință au dovedit că norocul există într-adevăr, iar acum ne arată cum să-l atragem 1299Oraș antic foarte bine conservat identificat de cercetătorii americani pe fundul Mării Negre, la o adâncime de şase metri sub stratul de nisip 106Cum să creșteți lalele în vază și să vă bucurați mereu de acel buchet frumos viu colorat si parfumat ! 599
SuperClipuri.com 2021