SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

15 fotografii reale care par a aparține altor lumi
Este parte din natura noastră umană să ne temem de necunoscut. Dar, datorită oamenilor foarte curioși, care reușesc cumva să depășească această frică, în lumea noastră există din ce în ce mai puțin mister.

Așadar, când înregistrați pur și simplu un fenomen neobișnuit sau ceva ce nu știți despre ce este vorba, puneți-l pe Internet și oamenii de știință sau călătorii vă vor spune despre ce este vorba.

Știind acest lucru, vă vom arăta 15 imagini interesante, care arată câteva lucruri și fenomene ciudate care au creat unele discuții fierbinți pe internet. Verificați:

15 – Acestea sunt bilele care se afla in interiorul spray-urilor

14 – Un fenomen neobișnuit a fost înregistrat

Acest fenomen incredibil este creat prin reflectarea luminii din micile cristale de gheață, care sunt suspendate în atmosferă sau care cuprind nori de mare altitudine.

13 – Asa arata capatul lumii?

12 – Celebrul „Blue Lagoon” există cu adevărat:

Această lagună este înconjurată de legende: despre oamenii care înoată se spune că vor deceda curând. Cu toate acestea, dacă puneți această apă într-un pahar, își pierde culoarea neobișnuită. Conform uneia dintre teorii, colorarea se datorează mineralelor prezente pe fundul iazului.

11 – Super-puterile tale în timpul iernii

Aproape toată lumea are această super putere în timpul iernii: purtati haine sintetice și apare electricitatea statică. Dacă creșteți umiditatea din cameră, efectul va dispărea. Pentru a evita încărcările statice de energie electrică, cel mai bine este să alegeți haine din fibre naturale.

10 – Această casă arăta așa după viscolul din Ohio:

9 – Ghearele unei pasari sudice, o pasăre mai mare decât un struț:

8 – Ouă fierte într-un vulcan

Legenda spune că în valea vulcanică a Owakudani din Japonia, numai acolo, este posibil să gătești ouă în bălți cu apă amestecată cu sulfură de hidrogen și dioxid de sulf pentru a-ti prelungi viața cu șapte ani.

7 – Constructia care „este dificila” de văzut:

6 – Există locuri anormale în care lămpile strălucesc singure:

5 – Semne ciudate în copaci

4 – Un artefact antic găsit pe plajă

Credeți sau nu, dar acest lucru era agatat de melc. Mineralul a cucerit literalmente acest spațiu și l-a expulzat pe fostul rezident.

3 – Biblioteca de lectură portugheză, la Rio de Janeiro:

2 – liliacul uriaș … care, în mod incredibil, se hrănește doar cu fructe:

1 – Arată ca pluș, nu-i așa?

Bonus: Un mic dragon?

Aceasta este o șopârlă aligator mexicană rară. Sunt amenințați cu dispariția din cauza defrișărilor și din cauza braconierilor.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

22 de fotografii care dovedesc că este mai bine să nu te întorci la moda anilor ’80 641O moldoveanca, fosta concurenta la NextStar, a ajuns in finala Vocea Rusiei Kids, vezi reactia rusilor la piesa romaneasca care a cantat-o.. VIDEO 1313

4 lucruri care se întâmplă in corpul dumneavoastra dacă începeți să mâncați migdale în fiecare zi 6825 de persoane care sunt pe cale să aibă o iesire nervoasă 29Baietii s-au oprit pentru a ajuta aceasta fata sa schimbe roata!! Ce a urmat este absolut neasteptat! 1112016 tatuaje care au primit o a doua viață, iar rezultatele sunt izbitoare 19120 de fotografii care par a fi de pe o altă planetă 2417Urșii polari înfometați invadează orașele rusești și înspăimântă locuitorii 50425 de persoane ale căror zile sunt doar o serie interminabila de dezastre 776Cum s-au schimbat acesti 15 cântăreți iconici de-a lungul anilor 48
SuperClipuri.com 2022