SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 celebrități care s-au cunoscut in copilarie si astazi au ajuns sa se indragosteasca
Uneori, dragostea vieții noastre a fost sub nasul nostru tot timpul și nu am văzut-o sau nu a fost momentul potrivit. Există cupluri care rămân in relatii bune după despărțire, dar există și momente în care cunoscuții și prietenii ajung sa ne fie parteneri in viata de cuplu. În realitate, nu ne simțim niciodată mai confortabil decât atunci când suntem înconjurați de prietenii noștri.

In acest articol va prezentam mai multe cupluri care se cunosc inca din copilarie dar care abia de curand au ajuns sa isi dea seama ca se iubesc cu adevarat. Priviti pozele si o sa vedeti exac despre cine este vorba.

Justin Bieber și Hailey Baldwin

Ei s-au întâlnit de fapt în 2009 insa abia din 2016 au inceput sa isi vorbeasca si sa iasa impreuna. Totul s-a întâmplat în timpul unei întâlniri in culise la The Today Show. Cei doi s-au căsătorit în 2019.

Courtney B. Vance și Angela Bassett

Courtney și Angela erau colegi de școală la Yale Drama School când s-au întâlnit pentru prima dată în anii ’80. Lucrurile nu au funcționat la acea vreme, când Courtney avea o prietenă. Cu toate acestea, cei doi prieteni de lungă durată s-au conectat pe un nivel mai profund și mai romantic la începutul anilor ’90, când lucrau amândoi la Hollywood.

.Mila Kunis și Ashton Kutcher

Ceea ce este atât de romantic în legătură cu cei doi este că Mila Kunis s-a casatorit cu persoana cu care a împărțit primul ei sărut pe ecran . Perechea s-a întâlnit în cadrul emisiunii That’s 70s Show în 1998, unde au jucat cuplul Jackie și Michael. După aceea, amândoi au fost singuri până în 2012, când s-au reconectat și a început povestea lor de dragoste.

.Ozzy Osbourne și Sharon Osbourne

Sharon la cunoscut-o pe Ozzy în 1970, când avea doar 18 ani și lucra pentru tatăl ei , Don Arden, care era managerul Black Sabbath, vechea trupă a lui Ozzy. După ce Ozzy a fost concediat din Black Sabbath în 1978, Sharon a devenit managerul său și această relație profesională s-a transformat într-o relaite personala, rezultând în divorțul lui Ozzy și al fostei sale soții, Thelma Riley.

Shawn Mendes și Camila Cabello

Shawn și Camilla s-au cunoscut în 2014, când erau amândoi la deschiderea turneului pentru Austin Mahone . De atunci, cei 2 au devenit prieteni foarte apropiați și au început să își împărtășească cele mai bune momente de prietenie pe rețelele de socializare. Această apropiere i-a făcut pe fani să înceapă zvonuri despre o relatie romantică între cei doi, dar amândoi se întâlneau cu alte persoane. Cu toate acestea, în iulie 2019, Shawn și Camila au fost observați sărutându-se la o cafenea din San Francisco, iar mai târziu relația lor a fost confirmată.

David Foster și Katharine McPhee

David Foster și Katharine McPhee s-au cunoscut pentru prima dată în 2006 în sezonul 5 al American Idol , când a interpretat o melodie scrisă de Foster. La scurt timp, McPhee s-a căsătorit cu Nick Cokas, iar Foster a participat la nuntă ca invitat special , căsătoria lor s-a încheiat în 2014. În 2017, după 11 ani de prietenie, David și Katharine au început să se întâlnească.

Kim Kardashian și Kanye West

Cuplul iconic s-a întâlnit în jurul anului 2002, când Kanye făcea un videoclip cu prietenul lui Kim, Brandy , pe care Kim îl cunoștea prin Ray J, iubitul ei la acea vreme. Kanye nici măcar nu știa cine era Kim când s-au întâlnit.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

24 de persoane a căror logică ne lasa fara cuvinte 10679 teorii care ne arată cealaltă parte a istoriei pe care putina lume o cunoaste 3769

O melodie foarte frumoasa !! Cine-i mama si are fete ! Daca ti-a placut nu uita sa dai mai departe - VIDEO 129954De ce unii oameni sunt atât de răi și lipsiți de respect, față de alții? 37319 fotografii care te pot face să uiți de problemele de zi cu zi 533Calvarul celor internați la Suceava. Infectați și neinfectați ținuți laolaltă, fără apă și mâncare. Pacientă: Nu ieși viu de aici! 26„Imi este greu sa respir” - Pentru prima data un pacient din Italia vorbeste despre COVID 19 (VIDEO) 149410 fotografii care ne dovedesc ca fundalul valoreaza cat o mie de cuvinte 1983Cum să dormi în poziția ta preferată fără sa iti afectezi sanatatea 95Cateva trucuri pentru cei care de multe ori sunt pe fuga sau stau mai mult plecati!! 109
SuperClipuri.com 2021