SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Folosind doar niste bucati de copac au reusit sa realizeze adavarate opere de arta!
In acest articol putem vedea cum au din bucati de copac oamenii au reusit sa creeze adevarate opere de arta care sunt extrem de reprodus.

Imaginatia oamenilor nu are limite. Omul a modelat din totdeauna mediul care il inconjoara. Uneori il modeleaza rau, imprastiind in natura gunoaie sau pur si simplu distrugand la propriu tot ce il inconjoara. Alti oameni, artisti precum sculptorii, reprezinta opusul primei categorii de oameni.

Acestia iau un lucru aparent fara valoare din natura, o piatra, o bucata de lemn etc si, cumva, cu imaginatia si talentul lor reusesc sa il transfome in ceva genial. Brancusi a demonstrat din plin acest lucru.

In acest articol putem vedea cum au din bucati de copac oamenii au reusit sa creeze adevarate opere de arta care sunt extrem de reprodus.

I se spune “Nasosul” si nimeni nu stie de ce.

Din acest trunchi care putea ajunge cu usurinta pe foc, chipul unei femei a iesit sa-l il salveze. O fi zana cea buna

Cineva a incercat sa faca o gluma si i-a dat un sut in fund… acum il doare’n “fund” 

Of maicuta mea!

 O ciocanitoare de lemn are grija ca acest trunchi sa ramana aici pe veci

De departe pentru noi aceasta reprezinta o adevarata opera de arta. Talentul si imaginatia autorului sunt fara de margini.  Sunteti de acord? L-am denumit “Spiritul Naturii”

Probabil artistul este caricaturist in restul timpului.

A vrut sa-si sperie vecinii si a imaginat in lemn aceasta scena.

Doua doamne… putin cam serioase. Probabil sunt certate

Dupa o simpla plimbare prin padure te vei intoarce strigand: Am vazut un dragon… chiar exista!

Multa munca. Rezultatul? O capodopera!

Fata batranului copac parca striga intr-un suspin: NU NE TAIATI, DATORITA NOUA RESPIRATI!

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 fotografii care demonstreaza ca sportul nu este pentru oricine 2594 cupluri din zodiac care au cele mai urâte despărțiri 237

Vecinii lui au crezut ca locuieste intr-o COCINA‚, dar cand au pasit in interior au avut un SOC. WOW! 70932Medicul Vasi Radulescu, sfaturi pentru 2020: Nu exista detox E un marketing care ia mintile multora Antibioticele n-au efect in viroze 49630 de fotografii care vă vor aduce un zâmbet chiar dacă aveți o zi proastă 726Pilda lui Solomon despre drumul spre succes. O invatatura care iti va da de gandit 100015 motive pentru care femeile traiesc mai mult decat barbatii 11539 teste medicale simple pe care le poți face chiar la tine acasă 1020Femeia i-a dat cersetorului o PAINE OTRA‚VITA‚, iar fara stie batranul a grait ,,Cine da lui isi da, cine face lui ii face. PRIVESTE ce s-a intamplat putin mai tarziu. Merita urmarita de toata lumea! 2308315 persoane care au învățat ca nu este bine sa urmeze toate sfaturile de pe Internet 714
SuperClipuri.com 2021