SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Oamenii de știință au dezvăluit 8 trăsături de care bărbații sunt atrași
Aproape toată lumea vrea să știe răspunsul la întrebarea „Cum să fii atractiv ?” Oamenii de știință susțin că sunt în sfârșit gata să dezvăluie adevărul. Acestia au descoperit ca barbatii nu sunt atrasi doar de femeile cu o fata frumoasa si un corp bine lucrat la sala. Acestia i-au in considerare o multime de factori atunci cand se hotarasc sa se intalneasca cu o femeie.

. Figura

Când un bărbat vede o femeie, el se gândește subconștient dacă poate avea copii cu ea sau nu. De aceea, creierul masculin caută o femeie cu șolduri mai mari și talie mai mică.

Zambeste

Aceasta este o caracteristică evidentă atractivă pentru bărbați. Un zâmbet este ceva care poate capta atracția oricărui bărbat.

Este într-adevăr atât de simplu? Desigur că nu. De asemenea, bărbații se uită la dinții femeilor . Nu înseamnă că trebuie să aveți dinți albi strălucitori precum actrițele din filmele de la Hollywood – evitați doar lucruri precum respirația urâtă și dinții gălbui.

Simetrie facială

Simetria facială este una dintre cele mai atractive trăsături fizice. Se explică prin faptul că mintea noastra procesează vizual fețe simetrice mai repede decât una mai puțin simetrică.

Cu siguranță, înțelegem cu toții că nu este posibil să găsim o față 100% simetrică. Dar cu cât ai mai puține asimetrii, cu atât chipul tău atrage privirile oamenilor.

Buze

Orice bărbat va fi atras de o femeie cu buze frumoase.

În ciuda tendinței de a utiliza diferite metode pentru a crește buzele în rândul femeilor, sondajul a arătat că bărbații preferă buzele subțiri până la mijlocii .

Nu uita de ruj. A fost inventat dintr-un motiv! Un studiu al Universității din Manchester a descoperit că bărbații pot privi femeile cu buze roșii timp de șapte secunde!

Ochi

Bărbații preferă să privească ochii mari și există un motiv!

Când o persoană se îndrăgostește ochii i se dilată inconștient și devin mai mari. De aceea, o persoană cu ochii mai mari pare mai fericită și mai atrăgătoare.

Sprancene

Sprâncenele sunt în mod clar o caracteristică importantă în aspectul nostru. Ne ajută să ne exprimăm sentimentele și emoțiile. Sprancenele bine conturate te pot face sa arati superb. Îi fac pe bărbați să se simtă pierduți în ochii tăi.

S-a constatat, de asemenea, că oamenii observă sprâncenele mai des decât ochii. Așadar, nu vă neglijați sprâncenele în timp ce vă machiați.

Postura

Postura ta poate spune multe despre tine. De obicei, persoanele cu o postură slabă au probleme de socializare. Sunt timizi și nu sunt deschiși noilor cunoscuți. Oamenii cu o poziție corporală bună tind să fie mai încrezători și mai atractivi.

Culoarea hainelor

Culoarea de îmbrăcăminte poate afecta atractivitatea mult. S-a constatat că culoarea roșie este cea mai atractivă pentru bărbați, deoarece este asociată cu dragostea și pasiunea.

Nu vă aruncați rochia neagră! Purtând negru poate anunța un bărbat că ești o femeie inteligentă și încrezătoare. Toate femeile doresc să fie frumoase, dorite, frumoase și să capteze atenția bărbaților.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Tipuri de tensiune musculară, cauzată de emoții 94Peste o mie de voluntari au plantat 17.000 de pomi într-o singură zi, în Timiș 9064

Peştera de Smarald, locul unic prin care Vâlcea vorbeşte cu cerul şi pământul 300Apa oxigenată – 12 motive s-o ai în casă 3711Vezi top 10 fotografii amuzante, surprinse la momentul potrivit 809Cele mai scumpe lucruri inutile din lume! 2051Un câine scheletic a fost abandonat , legandu-l de un copac. Priviţi-i reacţia când este găsit de salvatori 23764Un clasament sincer! Cele mai bune soţii în funcţie de zodie: faci casă bună cu femeia Rac, dar ar trebui să te fereşti de Săgetător 1264Peste 200.000 de copii din România se culcă flămânzi în fiecare seară. Pentru ei ce facem “dragi” conducatori? 2112 Fapte care dezvăluie o parte diferită a trecutului 771
SuperClipuri.com 2021