SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

20 de fotografii emotionante care ne dovedesc ca bani nu pot cumpăra fericirea
Cu totii am auzit macar odata ca banii nu pot cumpara fericiea, si ca degeaba ai bani daca nu ai si persoanele dragi langa tine. Desi pare greu de crezut in realitate cam asa este. Desi putem cumpara aproape orice ne dorim nu putem sa cumparam momentele petrecute alaturi de cei dragi si nici clipele pierdute. Timpul nu poate sa fie cumparat si bucuria nu consta in contul din banca, atunci cand esti singur poti sa ai toti banii din lume.

Cele mai simple si mai mici gesturi nu ne costa nimic si acestea sunt cele care conteaza cel mai mult. Important este sa fii om si sa inveti sa pretuiesti tot ce ai si abia atunci o sa fii cu adevarat fericit si implinit.

Oricum, camerele sunt supraevaluate.

Viața este întotdeauna însorită cu un prieten alături.

Puțină imaginație

Eram pre fericita sa inteleg ca suntem saraci

Cine are nevoie de piscină?

Haide sa fim mai buni

Există vreo dragoste mai pură decât cea dintre un copil și câinele lor?

Bucurie

Orice poate deveni o jucărie dacă doar crezi.

Cu toții avem nevoie de acest memento din când în când.

Un mic amic poate face toată diferența în viață.

Imaginația ta te poate ajuta să-ți creezi propria lume.

Un moment de fericire

Piscina din casa ta scumpa e la fel ?

Când un bărbat fără adăpost din Brazilia a fost dus în grabă la un spital, 4 câini de care a avut grijă au stat în picioare pentru a-și urmări prietenul.

Un bărbat fără adăpost din Nashville a creat această operă de artă

Tocmai trebuie să-i iubești spiritul.

zâmbesc împreună.

Așa arată fericirea pură.”

Banii nu pot cumpăra fericirea, dar pot fi folosiți în continuare … după ce o mamă a postat despre faptul că a rămas fără adăpost pe social media, un grup de mame de pe Reddit a trimis ajutor, completat cu scutece și jucării.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Motivul numărul #1 pentru care nu îți poți găsi adevărata dragoste 259Un câine scheletic a fost abandonat , legandu-l de un copac. Priviţi-i reacţia când este găsit de salvatori 23770

Incredibil dar adevarat ! O batrana din Romania traieste intr-o casa de lut, veche de 200 de ani si nu se plange de viata - VIDEO 10498Alegeți poziția în care vă place să stați și vă vom spune totul despre caracterul dvs. 103Esti destul de curajoasa sa incerci provocarea PLANK? Dureaza numai 28 de zile si e valabila si la barbati 1951Actorul care are o avere de 714 de milioane de dolari, dar trăiește cu 100 de dolari pe lună și este fericit 2503Dieta grupei sanguine – Iată cum slăbești în funcție de grupa ta sanguină 275026 de fotografii care prezintă noul nivel de absurditate 5143Institutul din Timișoara, detalii de ultimă oră! „Să lămurim odată pentru totdeauna: Avem vaccinul împotriva COVID-19!” 1963Terapeuții au explicat care sunt îngrijorările copiilor, în funcție de vârstă 168
SuperClipuri.com 2022