SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Camelia Patrascanu: Horoscop pana duminica. Dezamagiri, tensiuni, agitatie, dar o zodie are noroc
Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul pana duminica pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP Berbec. Sunt puși pe treabă. Au lucruri de rezolvat la locul de muncă. Pot exista și tensiuni. E nevoie de niște discuții miercuri. Trebuie să fiți mai atenți să nu faceți o aluzie nejustificată la adresa cuiva.

HOROSCOP Taur. Stau bine pe plan sentimental. Dar pot suferi din cauza unor persoană care le interpretează greșit gesturile.

HOROSCOP Gemeni. Discuții foarte multe în cămin bune sau mai puțin bune. Sunt tensiuni sentimentale la mijlocul săptămânii.

HOROSCOP Rac. Se anunță o perioada cu foarte multe întâlniri și discuții. Au multe de aflat și discutat.

HOROSCOP Leu. Câștigă bani. Au multe discuții profesionale. Se mulțumesc să câștige bani mai puțini, dar din mai multe surse. Au nevoie de confort și liniște.

HOROSCOP Fecioară. Trebuie să se bazeze pe propriile lor forțe. N-au timp să se plângă.

HOROSCOP Balanță. Sunt nemulțumite de ce se întâmplă în familie, dar le e recomandat să fie mai tolerante și mai puțin critice. Stau foarte bine la capitolul bani.

HOROSCOP Scorpion. Se bazează pe relații și prieteni. Se pot înțelege foarte bine cu multă lume. E bine să pună mai mult preț pe propriul farmec.

HOROSCOP Săgetător. O perioada in care trebuie să dovedească corectitudinea cunoștințelor lor profesionale. N-au voie să intre în conflicte.

HOROSCOP Capricorn. Multe acte și gânduri. Au nevoie să strângă legătura cu partenerul de viață. Cei tineri se vor gândi la relații. Mulți prieteni și întâlniri.

HOROSCOP Vărsător. Stau foarte bine la capitolul carieră. Unii pot primi chiar o propunere pentru un proiect mare.

HOROSCOP Pești. Multe discuții parteneriale. Au multe argumente de adus în favoarea lor. Cineva îi ascultă. Primesc niște răspunsuri.

sursa: http://bucatarianoastra.online

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Soțul a intrat în duș, după ce soția tocmai ieșise de acolo. În acel moment a sunat cineva la ușă… 3298Vocea milioanelor de români se face auzită! Numărul parlamentarilor se va reduce cu 60%, se desfiinţeaz pensiile speciale, mandatele sunt limitate la două, iar mandatul Preşedintelui României revine la patru ani 2952

Am descoperit salariile a 13 lideri de tara - si variaza de la 1 dolar la mai mult de 2 milioane de dolari 3364Acestea sunt cele mai reprezentative fotografii din perioada comunista!! Priveste cum era si incearca sa faci o comparatie cu perioada actuala ! 23223 de situații pe care doar persoanele care au trecut prin asta le poate înțelege 772RETETE COZONAC PUFOS: Secretul bunicii pentru COZONAC DE PAŞTE delicios 121Bărbații au mărturisit din ce cauză nu pot rezista în fața femeilor mai în vârstă 923Salvare pe munte. Capră neagră cu piciorul rupt, cărată în rucsac 10020 de fotografii in care natura ne arata ca este mai puternica decat tehnologia 128Prezumtia de legalitate, introdusa in Statutul politistului. Romanii nu se mai pot certa cu angajatii MAI 1412
SuperClipuri.com 2021