SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O companie olandeza vrea sa construiasca in Romania cel mai mare parc eolian!!!
Desi am crede ca Romania nu mai prezinta atat de mult interes pentru tarile din Europa se pare ca ne inselam destul de tare. In ultima perioada mai multe companii destulde  mari au venit sa isi deschida sedii sau fabrici in Romania. Suntem constienti ca acest lucru se datoreaza si faptului ca mana de lucru este mai ieftina decat in alte tari dar si foarte bine pregatita pentru a face fata oricarei situatii cu care s-ar confrunta.

Un imens parc eolian urmează să fie construit în România în viitorul apropiat. Parcul va fi al cincilea cel mai mare parc din lume și va fi construit de o companie din Olanda.

Investiția pentru parcul de 1.000 MW ar costa 1 miliard de euro, iar construcția va începe în acest an. Odată ce proiectul va fi finalizat, capacitatea parcurilor eoliene din țară va crește cu 30%. În prezent, capacitatea tuturor parcurilor eoliene este de 3.000 MW. Compania are deja toate permisiunile pentru construirea parcului. Aproximativ 5.000 de hectare vor fi utilizate în cadrul acestui proiect și au fost semnate mai multe contracte pe termen lung cu autoritățile locale și cu proprietarii de teren în legătură cu acest proiect.

Turbinele eoliene vor fi instalate în două zone separate – 120 de turbine în județul Buzău și 242 de turbine în partea de sud a Dobrogei.

Acest lucru ne duce printre primele tari din lume la productia de energie eoliana iar acest lucru poate reprezenta un real avantaj pentru noi. Speram ca pe viitor tot mai multe companii sa vina in Romania sa isi desfasoare activitatea de productie. Astfel o sa se creeze mult mai multe locuri de munca si speram noi si bine platite. Daca aceste companii se deschid si in zone unde nu sunt locuri foarte multe de munca este posibil sa reusim sa ii intoarcem din drum si pe tinerii care isi doresc sa plece in strainatate.

Sursa : http://positivenewsromania.com

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

95% dintre români nu pot pronunţa fără greşeală textul ăsta! Testează-te! 682Invatati-va creierul sa creada ca totul este posibil. 4 sfaturi esentiale care te vor ajuta sa descoperi tot ce este mai bun in tine. 375

Cum mananci, asa traiesti – Cele 12 reguli de aur ale alimentatiei 8908E demonstrat stiintific: al doilea copil este mai nazdravan decat primul 90Primul Cod Penal din România: Corupții își pierdeau funcția și pensia, erau închiși, iar furtul mergea la spitale și case de binefacere. Merită distribuit! 214Stiati ca Ceausescu a facut si minuni? Din mâna conducătorului s-au născut bijuteriile României 2217Îți faci semnul sfintei cruci înainte de masă? Iată ce se va întâmpla 899Turnul din Pisa a început să se „îndrepte”. Turnul din Pisa a început să se îndrepte. Explicația fenomenului care a început acum 20 de ani 115Studenții din Constanța au câștigat concursul organizat de NASA!!! 13416 cele mai neobișnuite școli pe care nimeni nu poate sa le depaseasca 762
SuperClipuri.com 2023