SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

18 fotografii înainte și după care ne arată puterea timpului si ce efect are asupra noastra
Fara sa vrem timpul trece si odata cu el si noi inaintam in varsta si ne schimbam de la o zi la alta. Insa fotografiile ne tin parca inca conectati cu trecutul si nu ne lasa sa il uitam atat de usor. Cu ajutorul lor vedem cat de mult ne-am schimbat noi si cat de mult s-au schimbat lucrurile din jurul nostru. Putem spune metaforic vorbind ca fotografiile sunt un fel de masinarie a timpului care ne duc cand avem nevoie acolo unde ne dorim.

In acest articol va prezentam o serie de imagini care ne deomnsteaza cat de mare este puterea timpului si ce efect are ea asupra noastra.

Un tată cu fetele sale iubite

Acest tucan cu un cioc reconstruit realizat prin imprimare 3D

Plaja Zlatni Rat din Croația, după o furtună

Mereu impreuna

O plimbare cu bicicleta în Kreuzberg inainte (1985) și acum

Prima noastră călătorie (2013) a devenit locul în care ne-am casatorit (2018)

17 ani împreună

Toți acești ani și este încă locul ei preferat.

Ce diferență in doar 3 ani!

Liceu vs facultate

Sunt doar 15 luni între aceste 2 fotografii, dar arată o viață întreagă.

Telefonul mamei mele din 1998 vs telefonul meu din 2018”

Ne-am întâlnit în clasa a doua în 1997. Aici suntem 21 de ani mai târziu.

Nimic schimba aceeasi bucurie

18 ani de iubire!

Primul birou Apple vs biroul lor actual

Acesta este Jonathan, o broasca testoasa uriasa. S-a născut în 1832. Fotografia din stânga a fost făcută în 1902, cea din dreapta, în 2017. Jonathan are 187 de ani acum.

22 de ani împreună

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Uite cum funcționează patul de sobă, metoda folosită de țărani acum un secol pentru a face față gerului! Ți-ar plăcea? 546Acesta este cel mai frumos Colind Romanesc de Craciun ! " Cobori, Doamne pe pamant " Distribuie daca ti-a placut acest Colind - VIDEO 5600

10 Povesti de dragoste din viața reală care apar în filme 901Motive pentru care Universul ne conduce spre oameni noi 87Polonezul Donald Tusk, președintele Consiliului European, a susținut un discurs în limba română. Video 23820 de Câini care se ascund în spatele semnului "CÂINE RAU". Te vor ataca feroce cu adorabilitatea lor 26215 Lucruri pe care le folosim zi de zi si care au un scop ascuns 453935 de imagini satisfăcătoare care ne reprezinta perfectiunea in diferite forme 847Provocare vizuala: Cate cifre vezi? 2013 Fotografii ale unor vedete care s-au schimbat în moduri incredibile 423
SuperClipuri.com 2021