SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

18 fotografii înainte și după care ne arată puterea timpului si ce efect are asupra noastra
Fara sa vrem timpul trece si odata cu el si noi inaintam in varsta si ne schimbam de la o zi la alta. Insa fotografiile ne tin parca inca conectati cu trecutul si nu ne lasa sa il uitam atat de usor. Cu ajutorul lor vedem cat de mult ne-am schimbat noi si cat de mult s-au schimbat lucrurile din jurul nostru. Putem spune metaforic vorbind ca fotografiile sunt un fel de masinarie a timpului care ne duc cand avem nevoie acolo unde ne dorim.

In acest articol va prezentam o serie de imagini care ne deomnsteaza cat de mare este puterea timpului si ce efect are ea asupra noastra.

Un tată cu fetele sale iubite

Acest tucan cu un cioc reconstruit realizat prin imprimare 3D

Plaja Zlatni Rat din Croația, după o furtună

Mereu impreuna

O plimbare cu bicicleta în Kreuzberg inainte (1985) și acum

Prima noastră călătorie (2013) a devenit locul în care ne-am casatorit (2018)

17 ani împreună

Toți acești ani și este încă locul ei preferat.

Ce diferență in doar 3 ani!

Liceu vs facultate

Sunt doar 15 luni între aceste 2 fotografii, dar arată o viață întreagă.

Telefonul mamei mele din 1998 vs telefonul meu din 2018”

Ne-am întâlnit în clasa a doua în 1997. Aici suntem 21 de ani mai târziu.

Nimic schimba aceeasi bucurie

18 ani de iubire!

Primul birou Apple vs biroul lor actual

Acesta este Jonathan, o broasca testoasa uriasa. S-a născut în 1832. Fotografia din stânga a fost făcută în 1902, cea din dreapta, în 2017. Jonathan are 187 de ani acum.

22 de ani împreună

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Românul ales de Elon Musk să construiască trenul viitorului. Pe el ar putea fi steagul României 26018 persoane care nu pot explica ce se întâmplă cu viata lor 1848

Oamenii de știință au dezvăluit 8 trăsături de care bărbații sunt atrași 139Româncă din Germania, despre lucrătorii sezonieri care fac probleme: „Condiţiile sunt mult mai bune. Nu i-a obligat nimeni să vină“ 23Ia priviti CUM SE AGATTA‚ o ROMANCA‚ in Marea Britanie! Nu m-am gandit niciodata ca se lasa asa usor... Nu pot sa cred asa ceva - VIDEO 9696Iti sangereaza mereu gingiile și rănile ți se vindecă greu? Uite ce ți se întâmplă în corp 29025 de oameni care știu cum să se distreze când văd o statuie 185715 Imagini nemaipomenite ale celor mai fascinante minuni naturale de pe planetă 67Cum își aleg sufletele, familiile și prietenii, înainte de naștere 289Rusia. Cine nu respecta izolarea la domiciliu doua saptamani risca 5 ani de inchisoare 130
SuperClipuri.com 2022