SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 semnale din corpurile noastre care trebuie luate serios
Cercurile întunecate de sub ochi

Pot să apară cercuri sub ochi dacă nu dormiți suficient. Medicii vă recomandă să dormiți  nu mai puțin de 7-8 ore în fiecare noapte. Cu toate acestea, acestea pot fi și rezultatul unui lucru complet diferit, cum ar fi anemia. Acesta este momentul în care organismul nu produce suficientă globule roșii din sânge, ceea ce face ca pielea sub ochi să devină întunecată.

Schimbarea culorii  degetelor

Dacă ați observat că degetele dvs. isi schimbă adesea culoarea, ar trebui să știți că există un motiv serios pentru acest lucru. Acesta este un semn că aveți sindromul Reynaud – o condiție în care temperaturile scăzute cauzează spasme în vasele de sânge, ducând la modificări ale culorii pielii degetelor.

Vedere încețoșată

Dacă ochii tăi se incetoseaza adesea și începi să observați că, din când în când, nu te simți în stare să recunoști oameni sau să citești semne rutiere de la o distanță obișnuită, șansele sunt că ai dezvoltat o miopie sau un astigmatism. Ar trebui să vizitați un medic.

Puncte albe în fața ochilor tăi

Acestea au diferite forme: ar putea fi puncte sau benzi. Ele pot apărea dintr-o dată și adesea în prezența luminii albe strălucitoare. Dacă îi vedeți mai mult de o săptămână, consultați un oftalmolog. Aceasta ar putea fi o indicatie precoce a cataractei sau a altor probleme serioase ale vederii dumneavoastra.

„Zgomote” în stomac

Zgomotul în stomac este cauzat de procesele din intestin. Dacă acest lucru se întâmplă foarte rar, atunci nu trebuie să vă faceți griji. Dar dacă  stomacul dvs. face zgomote în mod regulat sau dacă este însoțit de durere, atunci ar trebui să vedeți imediat un medic.

Cojirea pielii

Cojirea pielii este o dovadă că corpul dumneavoastră nu are vitamine. O dietă echilibrată vă poate readuce repede pielea în starea normală. Dacă cojirea este însoțita de o mâncărime, atunci trebuie să-l vedeți pe medic fără întârziere. Este posibil să aveți o infecție fungică.

Pierderea parțială a mirosului

Reducerea simțului mirosului pe măsură ce îmbătrânești are loc ca urmare a deteriorării sistemului nervos. Dar dacă sunteți relativ tineri și ați început să observați că vă pierdeți simțul mirosului, ar trebui să mergeți imediat și să vedeți un doctor. Ar putea fi rezultatul unei infecții puternice sau al altor infecții virale.

Dublarea pleoapelor

Dublarea pleoapelor poate indica faptul că ochii tăi au fost suprasolicitați. Pentru a depăși acest lucru, ar trebui să vă spălați ochii cu tampoane de bumbac înmuiate în apă rece. Dacă acest lucru nu funcționează , ar trebui să căutați ajutor de la un neuropatolog. Este posibil ca acesta să fie un semn al unei probleme serioase cu sistemul dumneavoastră nervos.

Auziti sunete în urechi

Tinitusul este un sentiment de galagie sau zgomot în urechile voastre. Mulți oameni încearcă să nu acorde atenție acestei senzații, crezând că nu le amenință în vreun fel sănătatea. Dar acel apel constant este foarte posibil cauzat de o boală. Cu toate acestea, cauza cea mai răspândită a sunetului  în urechi este zgomotul constant din anumite tipuri de medii de lucru.

Dislocarea articulației umărului

Unele articulații ale umerilor par a fi libere sau pot fi mutate într-un număr neobișnuit de direcții. Aceasta este o indicație a unei articulații instabile – o condiție în care bila  osului umărului iese din mufa articulației. Este posibil ca acești indivizi să se fi născut pur și simplu cu ligamente foarte flexibile sau ar fi putut fi cauzate de un accident sportiv. În ambele cazuri, totuși, aceasta este o stare periculoasă care poate duce la răniri și dislocări.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum iti afeacteaza modul in care dormi sanatatea 302Peștera din România, descoperită pe vremea lui Ceaușescu, considerată buncăr anti-atomic. 991

VIDEO: Români întorși din Germania, băgați cu forța de jandarmi în curte: ‘Oameni buni, filmați!’ 118615 fotografii care ne arata cat de mult ne schimbam dupa ce ne casatorim 2910 manevre de condus pe care trebuie să le reții odată pentru totdeauna 335710 descoperiri care au uimit lumea au fost gasite de oameni in mod intamplator 22487 lucruri neașteptate pe care câinii le pot mirosi 41323 de barbati care merita titlul de tatal anului 204417 Fotografii dramatice din trecutul nostru care nu pot fi găsite în nici un manual de istorie 3948Iulică, spaima scenei! Melodia „Tu-mi dai cucul, eu îţi dau…" a surprins pe toată lumea 449
SuperClipuri.com 2023