SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 semnale din corpurile noastre care trebuie luate serios
Cercurile întunecate de sub ochi

Pot să apară cercuri sub ochi dacă nu dormiți suficient. Medicii vă recomandă să dormiți  nu mai puțin de 7-8 ore în fiecare noapte. Cu toate acestea, acestea pot fi și rezultatul unui lucru complet diferit, cum ar fi anemia. Acesta este momentul în care organismul nu produce suficientă globule roșii din sânge, ceea ce face ca pielea sub ochi să devină întunecată.

Schimbarea culorii  degetelor

Dacă ați observat că degetele dvs. isi schimbă adesea culoarea, ar trebui să știți că există un motiv serios pentru acest lucru. Acesta este un semn că aveți sindromul Reynaud – o condiție în care temperaturile scăzute cauzează spasme în vasele de sânge, ducând la modificări ale culorii pielii degetelor.

Vedere încețoșată

Dacă ochii tăi se incetoseaza adesea și începi să observați că, din când în când, nu te simți în stare să recunoști oameni sau să citești semne rutiere de la o distanță obișnuită, șansele sunt că ai dezvoltat o miopie sau un astigmatism. Ar trebui să vizitați un medic.

Puncte albe în fața ochilor tăi

Acestea au diferite forme: ar putea fi puncte sau benzi. Ele pot apărea dintr-o dată și adesea în prezența luminii albe strălucitoare. Dacă îi vedeți mai mult de o săptămână, consultați un oftalmolog. Aceasta ar putea fi o indicatie precoce a cataractei sau a altor probleme serioase ale vederii dumneavoastra.

„Zgomote” în stomac

Zgomotul în stomac este cauzat de procesele din intestin. Dacă acest lucru se întâmplă foarte rar, atunci nu trebuie să vă faceți griji. Dar dacă  stomacul dvs. face zgomote în mod regulat sau dacă este însoțit de durere, atunci ar trebui să vedeți imediat un medic.

Cojirea pielii

Cojirea pielii este o dovadă că corpul dumneavoastră nu are vitamine. O dietă echilibrată vă poate readuce repede pielea în starea normală. Dacă cojirea este însoțita de o mâncărime, atunci trebuie să-l vedeți pe medic fără întârziere. Este posibil să aveți o infecție fungică.

Pierderea parțială a mirosului

Reducerea simțului mirosului pe măsură ce îmbătrânești are loc ca urmare a deteriorării sistemului nervos. Dar dacă sunteți relativ tineri și ați început să observați că vă pierdeți simțul mirosului, ar trebui să mergeți imediat și să vedeți un doctor. Ar putea fi rezultatul unei infecții puternice sau al altor infecții virale.

Dublarea pleoapelor

Dublarea pleoapelor poate indica faptul că ochii tăi au fost suprasolicitați. Pentru a depăși acest lucru, ar trebui să vă spălați ochii cu tampoane de bumbac înmuiate în apă rece. Dacă acest lucru nu funcționează , ar trebui să căutați ajutor de la un neuropatolog. Este posibil ca acesta să fie un semn al unei probleme serioase cu sistemul dumneavoastră nervos.

Auziti sunete în urechi

Tinitusul este un sentiment de galagie sau zgomot în urechile voastre. Mulți oameni încearcă să nu acorde atenție acestei senzații, crezând că nu le amenință în vreun fel sănătatea. Dar acel apel constant este foarte posibil cauzat de o boală. Cu toate acestea, cauza cea mai răspândită a sunetului  în urechi este zgomotul constant din anumite tipuri de medii de lucru.

Dislocarea articulației umărului

Unele articulații ale umerilor par a fi libere sau pot fi mutate într-un număr neobișnuit de direcții. Aceasta este o indicație a unei articulații instabile – o condiție în care bila  osului umărului iese din mufa articulației. Este posibil ca acești indivizi să se fi născut pur și simplu cu ligamente foarte flexibile sau ar fi putut fi cauzate de un accident sportiv. În ambele cazuri, totuși, aceasta este o stare periculoasă care poate duce la răniri și dislocări.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

8 sfaturi de autoapărare care ne pot face mai mult rău decât bine daca nu stim cum sa le folosim 255Studiile arată că soții își streseaza soțiile mai mult decât copii, iar motivele sunt destul de grave 1693

20 de fotografii care sunt definiția unei zile proaste 73510 trucuri psihologice care te pot face sa reusesti la orice interviu 51812 Fapte care dezvăluie o parte diferită a trecutului 774Un baiat super talentat seamana leit vocea cu al lui Nicolae Guta.. Ce parere aveti ? - VIDEO 2323410 lucruri pe care nu le știai despre planeta noastră 2703Se spune că era odată o furnică ce venea în fiecare zi veselă la muncă... Aceasta PILDA reflecta realitatea zilelor noastre 434COVID-19: România trimite în Republica Moldova o echipă de medici și un lot de echipamente medicale 27De ce Meghan Markle nu s-a grabit să slăbească dupa nasterea bebelușul său si de ce este asa misto 126
SuperClipuri.com 2023