SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Record Mondial, cel mai lung sistem coregrafic de fântâni din lume: Fântânile din București
Ca urmare a modernizării, fântânile din această zonă vor deveni un punct central al atracției urbane, care va oferi bucureștenilor și turiștilor spectacole de apă, lumini și muzică”, a declarat Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.
Putem sa ne mandrim ca suntem pe primul loc in lume cu un singur lucru, si acela sunt fantanile din Piata Unirii din Bucuresti. Acestea aduna in fiecare weekend mii de turisti curiosi care vor sa le vada si sa admire superbul spectacol.

Fântânile din București , re-proiectate de Apa Nova București, sistem realizat din 44 de fântâni independente, sunt amplasate pe complexul de fântâni „Piața Unirii” cu o lungime de 1,4 km.

Pe lângă coloana sonoră unică a fiecărui spectacol, „ecranele de apă” orientate către cele patru puncte cardinale vor crea o platformă multimedia uriașă pe care vor apărea proiecții tematice dedicate valorilor românești.

„În urma modernizării, fântânile din această zonă vor deveni un punct central al atracției urbane, care va oferi bucureștenilor și turiștilor spectacole de apă, lumini și muzică.”, A declarat Gabriela Firea , primarul general al Capitalei.

„Acestea sunt cele mai noi tehnologii, ne aflăm într-o zonă complet digitală, avem 20 de calculatoare de mare capacitate care reglementează practic toate puțurile”, a dezvăluit Mădălin Mihailovici , directorul general al Apa Nova București.

Jocurile de apă și lumină sunt monitorizate digital pe întreaga lungime de 1,4 km, între Piața Constitutiei și Piața Alba Iulia.

Sonda centrală din Piața Unirii are patru „ecrane de apă” integrate, orientate spre cele patru puncte cardinale, menite să creeze o platformă multimedia uriașă pentru videoclipuri, dar și proiecții laser, amenajarea ecranelor cu apă oferind un efect tridimensional unic în Europa.

„Prin spectacole dedicate, sărbătorim Pionierii Inovației – personalități vizionare românești care au schimbat întreaga lume științifică, revoluționând conceptele de matematică, biologie, fizică, medicină sau aeronautică”, a declarat compania Apa Nova.

„Fiecare temă are un mix muzical și o paletă de culori specifică. Spectacolele vor dura aproximativ 45 de minute, iar accesul este gratuit.

„De asemenea, arhitecții proiectului au reinterpretat pentru noul design al ansamblului puțului tema Marii Uniri, introducând, în plus, elemente care se referă la oră, alfabetul chirilic și ceramica cucușilor. Les Ateliers Nomad are a dezvoltat un concept creativ complex care combină o coregrafie unică cu toate tehnicile de animație cunoscute în Europa „, se arată într-un comunicat de presă al Primăriei București.

Demne de cartea recordurilor

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Clujul va avea tren metropolitan si metrou. primul oraș din Estul Europei care a primit o finanțare nerambursabilă de 98% de la Comisia Europeană, în valoare de 5,6 milioane de euro 257LEON DĂNĂILĂ: Cand faci un bine cuiva, nu trebuie sa astepti nimic in schimb 154

21 de rochii care arată total diferit cand sunt purtate de modele sau de diferite celebritati 124125 de fotografii care au fost surprinse fix in momentul potrivit 381716 Fotografii isterice in care câinii testează răbdarea proprietarului lor până la maxim 212Tara in care studiile si medicina sunt gratuite! Nu există nici cazinouri şi nici McDonald's 552Confiscarea averilor și închisoare pe viață pentru corupți, noua lege ce va salva România 366019 oameni care vin de pe altă planetă (dar ce planetă ar putea fi?) 441Știți ce înseamnă acest simbol de pe ambalajele produselor ? Este foarte important sa fie prezent 18518 Fotografii istorice incredibil de rare care vă vor lăsa fără cuvinte 102
SuperClipuri.com 2022