SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cele mai importante 17 evenimente care se vor întâmpla până în anul 2050
2019: Pot apărea noi țări pe hartă.

Insula Bougainville din Oceanul Pacific este formal Regiunea Autonomă Papua Noua Guinee. Cu toate acestea, în 2019, poate deveni o țară separată, dar numai dacă majoritatea populației votează pentru această decizie într-un referendum. Noua Caledonie , care acum face parte din Franța, poate deveni, de asemenea, o țară separată.

2020: Construcția celei mai înalte clădiri din lume va fi finalizată.

2020: va fi deschis primul hotel spațial.

2024: racheta SpaceX va merge pe Marte.

SpaceX , compania care a fost fondată de Elon Musk în 2002, intenționează să trimită o navă spațială de marfă pe planeta roșie. Mai târziu, vor să trimită primii oameni acolo.

2025: Populația Pământului va fi de 8 miliarde de oameni.

Conform previziunilor ONU , populația planetei noastre va fi de 8 miliarde de oameni până în anul 2025. Până în anul 2050 vor fi 10 miliarde de oameni, asa estimeaza expertii.

2026: Catedrala Sagrada Familia din Barcelona va fi finalizată.

2028: Veneția ar putea deveni nelocuibilă.

Nu înseamnă că orașul va fi complet sub apă (s-ar putea întâmpla , dar nu înainte de anul 2100). Cu toate acestea, există îngrijorari că nivelul apei din laguna venețiană va crește atât de mult, încât va fi imposibil să locuim în case.

2029: asteroidul Apophis se va apropia de 23,860 de mile de Pământ.

Conform primelor estimări pe care le-au făcut oamenii de știință, probabilitatea ca asteroidul să se ciocnească cu Pământul în 2029 era de doar 2,7%. Cu toate acestea, mai târziu a fost exclus, ceea ce nu se poate spune despre perioadele viitoare când asteroidul se va apropia de planeta noastră.

2030: Zona gheții arctice va fi extrem de mică.

Zona gheții arctice scade dramatic. Conform unor estimări, Oceanul Arctic se va topi complet în perioada de vară înainte de sfârșitul secolului XXI.

2033: Va începe o misiune personală pe Marte, iar numele său este „Aurora”.

Programul Agenției Spațiale Europene este axat pe studierea lui Marte. Include atât zboruri automate cât și zboruri cu echipaj. Înainte de a trimite oameni pe Marte, ei vor trimite marfă și vor dezvolta tehnologii de aterizare și întoarcere pe Pământ.

2035: Teleportarea cuantică se va întâmpla în Rusia.

Trebuie să spunem acest lucru: nu vorbim despre teleportarea obiectelor reale prin spațiu. Teleportare cuantică înseamnă crearea unui sistem fiabil de comunicare care va transfera starea polarizată a fotonilor în spațiu.

2036: Sondele își vor începe călătoria spre cercetarea sistemului de stele Alpha Centauri.

2038: Arhivele Naționale din SUA vor declasifica misterul asas1nării lui John F. Kennedy.

2040: va fi pus în funcțiune Reactorul Termonuclear Experimental Internațional.

Construcția Reactorului Termonuclear Experimental Internațional a fost începută în sudul Franței în 2007, la 40 de mile distanță de Marsilia. Acest reactor este mult mai sigur decât reactoarele nucleare tradiționale, deoarece, în caz de accident, emisiile vor fi insuficiente și nu va fi necesară o evacuare.

2045: Va fi timpul singularității tehnologice.

Potrivit oamenilor care cred în teoria singularității tehnologice , mai devreme sau mai târziu va exista un moment în care progresul tehnologic va fi atât de complex, încât va fi imposibil de înțeles. Unii oameni cred că acesta va fi momentul în care umanitatea va fi integrată cu mașinile, ceea ce va duce la apariția unui tip de oameni complet nou.

2048: Moratorul privind extracția mineralelor în Antarctica va fi ridicat.

2050: va începe colonizarea Marte.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 Exemple de ingrijire personală din trecut care astazi ar fi interzise 4428Acesta este motivul pentru care pierderea unui animal te rănește aproape la fel de tare ca în cazul pierderii unei persoane dragi 146

(VIDEO)O căţeluşă lăsată să moară, a născut legată şi şi-a îngrijit puii zile în şir, până a fost găsită 1820 de persoane care se pot adapta oricărei situații 256Horoscop Cassandra 20-26 mai. Berbecii sunt concentrați pe bani, Leii stârnesc admirație 5837 combinații populare de alimente care vă pot distruge sănătatea 2567 simptome ale sindromului copilului singur la părinți și cum afectează asta, adultul 40012 Citate extraordinare spuse de legendara Elizabeth Taylor 34015 actori care au ajuns de nerecunoscut de-a lungul carierei (The Rock este greu de recunocut) 145620 de ustensile pentru bucătărie care va sunt de mare folos 609
SuperClipuri.com 2021