SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 familii care nu pot trăi fără umor
Fiecare familie este o lume separată, cu propriile legi, particularități și glume. Cu cat exista mai multe lucrurile ciudate într-o familie, cu atât este mai amuzanta. De exemplu, unii soți le fac glume amuzante soțiile și unii se îmbracă în costume amuzante.

Noi credem că familia și prietenii noștri apropiați sunt probabil cele mai importante lucruri pe care le avem în viață, așa că am făcut o compilare a celor mai amuzante și mai drăguțe lucruri pe care oamenii le-au împărtășit pe internet.

„Sotia mea uraste sa fie in centrul atentiei, asa ca am surprins-o la aeroport.”

– Ei bine, trebuia să fim Cleopatra și Cezar … Caz clasic de comunicare greșită.

„Acest bunic caută un partener pentru nepoata sa. Suferă de o alegere greșită. ”

„Fiica mea de gimnaziu a făcut asta pentru un proiect de artă.”

„Eu și soția mea anunțăm genul viitorului nostru copil.”

„Mă întâlnesc cu un geniu sau cu un psihopat.”

„Am spus cândva că mi-a lipsit gătitul bunicii mele. Așa că frații mei s-au oprit lângă casa mea și mi-au adus niște mâncare pe care a făcut-o bunica. ”

„Mama a auzit despre o tornadă care a lovit lângă locul în care locuiam și mi-a trimis un mesaj pentru a mă întreba dacă sunt în regulă. I-am trimis această fotografie.

„Am dus-o pe fiica mea la o expoziție Van Gogh.”

„Ei bine, am găsit fotografiile tatălui meu de pe vremea cand era model.”

Acel moment cand un cal se baga in fotografia ta

Tatal meu stie sa se distreze

„Fratele meu cel mic a primit astăzi primul său card de credit.”

„După ce sora mea s-a despărțit de iubitul ei, tata a petrecut ore întregi învățând cum să foloseasca photoshop-ul, astfel încât să-l poată îndepărta fără probleme. Aceasta este una dintre pozele mele preferate până în ziua de azi. ”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Incredibil ! Rasturnare de situatie in cazul lui Cristian Pomohaci! "A fost doar o minciuna pentru ca am fost santajat " - VIDEO 1604320 de designeri care au facut din aceasta lume un loc mai bun cu inventiile lor 585

Petrică Mîțu Stoian - “Toata viata am muncit“ 3620 de oameni care au făcut cele mai mari greșeli din viața lor 766Andrei, şeful de promoție de la Oxford, îl pune la punct pe „miruitul” Vosganian: „Nu mă intimidați!” 2797Numai cei mai atenți oameni sunt capabili să găsească toate diferențele în aceste 8 imagini 5385Superba piesa ! Acum 31 de ani aceasta melodie a facut milioane de oameni sa suspine. Va mai amintiti de ea ? - VIDEO 42169 sfaturi mai puțin cunoscute pentru un somn cat mai bun in avion 925Femeia în vârstă de 96 de ani a decis să-și vândă casa. Când personalul agenției imobiliare a venit să ia o fotografie și a intrat în casă – au înghețat! 60769 lucruri care se întâmplă în corpul tău dacă începi să mânânci 2 ouă pe zi 2401
SuperClipuri.com 2022