SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

13 fotografii care dovedesc că Japonia este o țară de pe o altă planetă
13. O grevă a șoferilor care este rentabilă pentru pasageri

Șoferii de autobuz din orașul Okayama, Japonia au intrat în grevă . În restul lumii, o situație similară ar provoca o mulțime de inconveniente pentru pasagerii obișnuiți, dar nu și în Japonia. În Okayama, autobuzele își continuă rutele fără a percepe tariful pasagerilor. Compania pierde bani, dar pasagerii sunt mulțumiți.

12. Un muncitor special păzește o scară rulantă care nu funcționează.

Când o scară rulantă s-a prăbușit într-unul dintre mall-urile din orașul Sapporo, aceasta a fost imediat închisă și au fost atârnate imediat semne cu avertismente și scuze pentru neplăceri. Asta nu e tot! Un muncitor special a stat acolo toată ziua pentru a avertiza pasagerii și a controla situația. Uimitor!

11. Linii de tren organizate

Aceasta este o linie pentru un tren în Tokyo. Oamenii așteaptă calm trenul în linii, fiecare pornind de la nivelul unei uși de deschidere. Deși nu există aproape niciun spațiu personal în liniile respective, cel puțin nu există nicio încurcătură.

10. Relaxare totala chiar și în cinematografe

Recent, în orașul Tokorozawa s-a deschis un nou cinematograf cu locuri extrem de confortabile. Te simți cu ușurință acasă aici, deoarece toate scaunele sunt echipate cu mese de kotatsu și elemente de încălzire de sub ele. Apropo, Kotatsu este un obiect de mobilier tradițional din Japonia.

9. O pisică de cap

Japonezii sunt mari fani ai pisicilor. De aceea au creat un accesoriu pentru cei care vor să nu se despartă niciodată de aceste pufoase.

8. Articole cu 2 prețuri

Unele magazine japoneze afișează 2 prețuri pentru un articol. Chestia este că TVA sau impozitul pe vânzări sunt de obicei adăugate automat la bunuri. Și japonezii, spre deosebire de alte țări, obișnuiesc să o socotească separat.

7. Așteptare și realitate în Japonia

Când comandați mâncare în Japonia, asigurați-vă că veți primi exact același fel de mâncare sau băutură care arată în meniu.

6. umbrele de unică folosință

Umbrelele de unică folosință sunt extrem de populare în Japonia. Sunt foarte ieftine, prin urmare, nu este nevoie să vă faceți griji dacă se rup. Și umbrelele se rup destul de des în Japonia din cauza condițiilor meteo dure. Puteți vedea cu ușurință grămezi de umbrele de plastic folosite după furtuni în apropierea stațiilor de metrou.

5. Competiție amicală

Stațiunea termală japoneză Beppu a organizat o campanie în numele competitorului său – stațiunea Kusatsu , care a suferit recent de un cutremur și numărul obișnuit de turiști a scăzut drastic. Așadar, sloganul de pe tabloul de publicitate al Beppu spune: „În loc de Beppu, ar trebui să mergi acum la Kusatsu.” În timp ce comentariile de pe site-ul oficial al stațiunii Beppu spun că vor continua să concureze odată ce Kusatsu va trece peste dezastru.

4. Papuci care se duc singuri la locul lor

Un hotel japonez a început să le ofere oaspeților săi papuci care se pot duce într-un loc specific atunci când nu îi folosiți. Fiecare papuc este echipat cu 2 roți, un motor și senzori. Această noutate a fost creată de compania Nissan.

3. Monstre alimentare în restaurantele japoneze

Restaurantele japoneze afișează mostre de alimente false care arată la fel ca mâncarea afișată în meniul lor. Mâncarea este așezată în ferestrele restaurantelor și arată atât de real încât oricine trece pe lângă el va începe să saliveze doar privindu-le.

2. Sakura făcută din LEGO-uri

LEGOLAND din Japonia a stabilit un nou record – au construit un sakura înflorit. Pentru a construi simbolul Japoniei a fost nevoie de peste 800.000 de detalii LEGO minuscule.

1. Și totuși, nimic nu se compară cu natura însăși. Primăvara în Japonia.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de Fotografii care arata normal până când nu te uiți mai atent la ele 6959Veverița ”îndrăgostită”.Un fotograf surprinde momentul in care o veverița curioasă se oprește să miroasă o floare 122

Aceasta fata a intrebat mai multi barbati daca vor SA‚ FACA‚ DRAGOSTE cu ea. Priveste ce a urmat! 324678 citate importante, de la Platon, din care putem învăța și astăzi 288Un câine fără adăpost ajunge în autobuz şi se aşază pe scaun ca un pasager – Reacţia şoferului este perfectă 9589Cele mai eficiente 6 exerciții pentru a scapa de gușă 46319 fotografii rare care ne arată ce se întâmplă cu adevărat în spatele filmelor renumite 15775 exerciții de făcut ACASĂ care te ajută să ai o TALIE subțire 851Cu câteva săptămâni în urmă, erau ingineri, bucătari și chelnerițe. Acum s-au apucat de agricultură. Strategia încercată de Guvernul britanic Citeşte întreaga ştire: 293Mesaje de 8 martie - Cele mai frumoase felicitări 478
SuperClipuri.com 2022