SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Romania o sa construiasca primul spargator de geata de lux!! Acesta o sa fie costruit la Tulcea cu otel romanesc!!
Incet incet Romania incepe sa se puna pe picioare si sa se faca aici unele dintre cele mai importante constructii din lume.  De-a lungul timpului romanii au fost renumiti in intreaga lume pentru otelul de cea mai buna calitate care rezista indiferent la orice teste la care a fost supus. Datoria acestui fapt astazi in Romania se construieste cel mai mare spargator de gheata de lux din lume. Acesta se va cosntrui doar cu otel romanesc si o sa fie asamblat la santierul naval de la Tulcea. Speram ca proiectul sa fie un rea succes si de la acesta sa incepem sa avem cat mai multe comenzi care sa ne puna din nou printre tarile fruntase ale lumii.

Construcția unei noi nave de explorare polare a lui Ponant Le Commandant Charcot a început la șantierul naval Vard din Tulcea, România.

Nava va putea parcurge apele înghețate ale nordului planetei, fiind alimentată cu gaz natural lichefiat. Mai mult, un sistem bazat pe baterii electrice îi va permite navei să își oprească motoarele timp de câteva ore.

Livrarea navei, numită după celebrul explorator francez Jean-Baptiste Charcot, este programată pentru anul 2021.

Le Commandant Charcot va fi alimentat de GNL și va fi echipat cu caracteristici care ajută la minimizarea impactului asupra mediului, precum și un laborator optimizat pentru cercetarea oceanografică.

Aceasta nava se vrea a fi una dintre cele mai impresionante din lume si una dintre cele mai rezistente. Astfel ca inginerii si muncitorii romani sunt pusi la incercare si trebuie sa faca totul posibil pentru a duce proiectul la bun sfarsit. Suntem mandri ca din toate tarile care se puteau ocupa de construcia acestei nave Romania este cea care are onoarea dar si responsabilitatea de a face aceasta nava. Abia asteptam sa vedem ce alte mari neve se vor mai construi la noi in tara.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 lucruri care s-ar întâmpla in lume dacă deodata toți banii ar dispărea 4954 lucruri care se întâmplă in corpul dumneavoastra dacă începeți să mâncați migdale în fiecare zi 68

Experții au evaluat 20 de țări cu cele mai frumoase femei din lume, vezi pe ce loc se afla Romania 87915 pui din regatul animalelor care sunt mai mult decât drăguți 4913 Fotografii ale unor vedete care s-au schimbat în moduri incredibile 423Pentru cei care nu suportă astrologia! Cel mai sincer horoscop pe care l-ai citit 334(video) Filmam si lacrimile curgeau pe obraz". Animalele din zonele arctice sufera din cauza schimbarilor climatice 222811 locuri cele mai bine securizate din lume, pe care doar cateva persoane in lume le pot vizita 1177Vocea milioanelor de români se face auzită! Numărul parlamentarilor se va reduce cu 60%, se desfiinţeaz pensiile speciale, mandatele sunt limitate la două, iar mandatul Preşedintelui României revine la patru ani 295314 familii care nu pot trăi fără umor 78
SuperClipuri.com 2022