SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Romania o sa construiasca primul spargator de geata de lux!! Acesta o sa fie costruit la Tulcea cu otel romanesc!!
Incet incet Romania incepe sa se puna pe picioare si sa se faca aici unele dintre cele mai importante constructii din lume.  De-a lungul timpului romanii au fost renumiti in intreaga lume pentru otelul de cea mai buna calitate care rezista indiferent la orice teste la care a fost supus. Datoria acestui fapt astazi in Romania se construieste cel mai mare spargator de gheata de lux din lume. Acesta se va cosntrui doar cu otel romanesc si o sa fie asamblat la santierul naval de la Tulcea. Speram ca proiectul sa fie un rea succes si de la acesta sa incepem sa avem cat mai multe comenzi care sa ne puna din nou printre tarile fruntase ale lumii.

Construcția unei noi nave de explorare polare a lui Ponant Le Commandant Charcot a început la șantierul naval Vard din Tulcea, România.

Nava va putea parcurge apele înghețate ale nordului planetei, fiind alimentată cu gaz natural lichefiat. Mai mult, un sistem bazat pe baterii electrice îi va permite navei să își oprească motoarele timp de câteva ore.

Livrarea navei, numită după celebrul explorator francez Jean-Baptiste Charcot, este programată pentru anul 2021.

Le Commandant Charcot va fi alimentat de GNL și va fi echipat cu caracteristici care ajută la minimizarea impactului asupra mediului, precum și un laborator optimizat pentru cercetarea oceanografică.

Aceasta nava se vrea a fi una dintre cele mai impresionante din lume si una dintre cele mai rezistente. Astfel ca inginerii si muncitorii romani sunt pusi la incercare si trebuie sa faca totul posibil pentru a duce proiectul la bun sfarsit. Suntem mandri ca din toate tarile care se puteau ocupa de construcia acestei nave Romania este cea care are onoarea dar si responsabilitatea de a face aceasta nava. Abia asteptam sa vedem ce alte mari neve se vor mai construi la noi in tara.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Top 10 cele mai mici țări din lume despre care nu știați ca exista 2720În România, peste 400 de copii au dispărut fără urmă anul acesta 2235

Aceste fotografii fabuloase au fost facute la momentul potrivit!! 220Europa se pregătește să iasă din izolare. Cât de mare este riscul? 8Cum să renunți la persoana care a plecat fără să își ia „rămas bun” 24119 Oameni care au avut un singur loc de muncă, dar au dat greş 70417 fotografii care ne arata magia din spatele scenei 43916 figuri de ceara care nu seamana deloc cu vedetele pe care le intruchipeaza 4813 ilustratii care ne arata realitatea cruda a lumii moderne in care traim 32922 de forografii istorice înfricoșătoare care aduc trecutul la viață 10547
SuperClipuri.com 2022