SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 persoane care merită un rol într-un film cu super-eroi
Pentru noi, un erou din viața reală înseamnă mult mai mult decât un super-erou dintr-un film. Dar cum definești un erou? Spunem că un erou este întruchiparea curajului, a bunătății, a puterii, a ambiției și a dezintegrării. Un erou inspiră, încurajează, vă oferă speranță și, în general, vă face să vă simțiți mai bine cu privire la lumea în care trăim.

1. Chef Andre Rush a gătit pentru 3 președinți. El este cunoscut pentru ca face 2.222 de flotari în fiecare zi.

2. În timpul fotografiei, mirele a sărit în iaz și a salvat un copil care a căzut.

3. Nicholas Lavery este primul operator special care se întoarce în luptă ca un picior amputat .

4. „Mama mea, zâmbeste după ce a salvat 40 de copii dintr-un autobuz școlar in flacari”.

5. Charlotte Heffelmire, în vârstă de 19 ani, a ridicat un camion de pe tatăl ei și a salvat familia de un incendiu.

6. Când avea 17 ani, Juliane Koepcke a supraviețuit unui accident de avion ,stand 9 zile în jungla Amazonului.

7. La 35 de ani, Dr. Jonny Kim si-a realizat visele din copilărie într-o singură viață: Navy SEAL, doctor, astronaut.

8. Mike Day (stânga) este US Navy SEAL, care a fost împușc@t de 27 de ori în timpul unui incident în timpul unei lupte în Irak.

9. Chris Mintz, eroul care si-a riscat viata pentru a ajuta la salvarea altora, zâmbește după o intervenție chirurgicală pentru a elimina 7 gl0anțe.

10. Ross Edgley este singurul care a înotat în jurul insulei Marii Britanii.

11. Alyssa Carson are 17 ani si este instruită de NASA să devină astronaut.

12. William Kyle Carpenter este cel mai tânăr beneficiar al Medaliei de Onoare, după ce s-a aruncat în fața unei grenade pentru a-și proteja un coleg.

13. Sângele lui James Harrison a ajutat la salvarea vieților a peste 2 milioane de copii.

14. Jarrett Adams a fost pe nedrept timp de 10 ani, a folosit o bibliotecă penitenciară pentru a studia legea, a răsturnat condamnarea, a devenit avocat și acum ajută la răsturnarea altor convingeri false.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de lucruri populare din anii 90 care cu siguranta ne vor aduce aminte de copilarie 11412 sfaturi psihologice inteligente pe care le puteți folosi în fiecare zi 1269

8 lucruri pe care nu ar trebui să le consumati pe stomacul gol 6518Dupa ce a facut milioane de euro casa de moda Dior nu vrea sa recunoasca faptul ca ne-a copiat imbracamintea traditionala. 1013Valer Kovacs, polițist IPJ Timiș și lider de sindicat: ”Șefii pun presiuni pe noi să dăm mai multe amenzi în Starea de Urgență” 9523 de fotografii unice care pot fi facute doar o dată în viață 1945În Statele Unite au decis să combine azilurile de bătrâni cu grădinițele. Rezultatul a depășit toate așteptările! 17411 fotografii neașteptate ale corpului uman pe care nu le vedem în fiecare zi 1099Tudor Chirilă cheamă românii la protest: „Nu mai au bani de salarii” 2406Medic român despre coronavirus: În caz de epidemie „fiecare va trebui să se descurce pe cont propriu” 10672
SuperClipuri.com 2021