SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 fotografii care pot speria pe oricine
Paranormalul a fost întotdeauna interesant atât pentru sceptici, cât și pentru romantici. Unii oameni cred în supranatural, iar alții nu. Dar, uneori, fotografiile simple se dovedesc a fi foarte surprinzătoare.

1.

Misterul familiei Cooper este încă nerezolvat . Fotografia a fost facută în timpul unei sărbători în noua lor casă din Texas. În momentul fotografierii, familia nu a văzut nimic neobișnuit. Dar faptul că cineva cade din tavan este incontestabil.

2.

Acest videoclip a primit milioane de opinii și a provocat o dezbatere serioasă: era un cutremur sau un poltergeist? De fapt, era mult mai simplu: a fost o reclama pentru filmul Bangunan .

3.

Aceasta este una dintre cele mai faimoase și controversate imagini fantomă. Se crede că în această fotografie o vedem pe Dorothy Walpole, de asemenea cunoscută sub numele de ” Doamna Brown „. Soțul ei a suspectat-o ​​că l-a înșelat și a întemn1țat-o în Raynham Hall toata viață. După decesul lui Dorothy, au existat numeroase poze in care se vedea fantoma ei.

4.

Această fotografie a făcut speriat multi oameni. Serios, puteți vedea clar un dem0n dansând pe patul pacientului, nu? Se pare că dem0nul nu este altceva decât o iluzie . Ceea ce arată ca piciorul acestuia este de fapt, piciorul pacientului, șoldul este balustrada de pat, iar capul cu partea superioară a corpului este o grămadă de deșeuri medicale.

5.

Această imagine a fost făcută pe petrolierul SS Watertown în 1924. Există multe teorii cu privire la fețele în apă, dar nu există nici măcar o dovadă. Se crede că acestea sunt fețele lui James Courtney și a lui Michael Meehan care au decedat într-un accident.

6.

Această fotografie a fost făcută în 1962, și nimeni nu a reușit să demonstreze că este falsa. În 1978, Agenția Centrală de Informații a declasat sute de documente referitoare la OZN-uri (obiecte de zbor neidentificate). Această fotografie a fost publicată printre alte materiale.

7.

Această fotografie a fost preluată de Mabel Chinnery în 1959. Ea și soțul ei au avut de gând să o viziteze pe mama ei în c1mitir, și Mabel a vrut să-i faca o poza soțului ei în mașină. După ce a tipărit fotografia, a văzut-o pe mama ei pe bancheta din spate. Există teorii diferite despre această fotografie, dar adevărul este încă necunoscut.

8.

Această fotografie a fost făcută la baza unei flote militare în Somerset, Anglia, în 1987. Femeia a fost singură, dar mai târziu a spus că i-a fost destul de frig în ciuda vremii calde din acea zi. Nu există încă nicio dovadă solidă dacă această fotografie este reală sau falsă.

9.

Un preot a făcut o fotografie altarului din Newby Church din North Yorkshire, Anglia. Puteți vedea clar o fant0mă înfricoșătoare în imagine. Cercetările au arătat că fotografia este reală și nu a fost modificată.

10.

Mulți oameni au spus că această fotografie a fost făcută în timpul unui spectacol paranormal din Japonia. Cu toate acestea, s-a dovedit a fi falsă . Videoclipul real a fost găsit acolo unde este clar că fata doar a zâmbit pentru camera foto.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 trucuri vechi de peste 100 de ani care încă funcționează cu SUCCES si astăzi. Numărul 6 este GENIAL 1278Aceste fotografii surprind frumusețea unică a oamenilor Albino, iar noi nu avem dreptul sa ii judecam! 721

Atlasul creaturilor ciudate: 10 animale despre care nu ştiai că există 1365„Ochii“ din cer: 25 de imagini din satelit care îți vor schimba felul în care vezi lumea 6767 lucruri uimitoare pe care le puteți face cu telefonul dvs. smartphone 1534Traian Băsescu avertizează: 15 Mai este prea devreme să relaxaţi măsurile de izolare. Amânați pentru 15 iunie! 61422 de fotografii în care reflecția a deschis un portal unei alte realități 29619 ilustratii care dovedesc că femeile folosesc adevărate VRĂJI 2222CAND a spus ca e din ROMANIA toata sala de la Britanici au talent A RAS DE EL. CATEVA SECUNDE MAI TARZIU TOTTI S-AU APLECAT IN FATA LUI SI L-AU APLAUDAT. ASTA DA TALENT!! BRAVO ROMANE! 83978La facut PROSTUL CLASEI nestiind ca a practicat box ! Finalul a fost Tragic.. vezi VIDEO 19132
SuperClipuri.com 2021