SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 fotografii care pot speria pe oricine
Paranormalul a fost întotdeauna interesant atât pentru sceptici, cât și pentru romantici. Unii oameni cred în supranatural, iar alții nu. Dar, uneori, fotografiile simple se dovedesc a fi foarte surprinzătoare.

1.

Misterul familiei Cooper este încă nerezolvat . Fotografia a fost facută în timpul unei sărbători în noua lor casă din Texas. În momentul fotografierii, familia nu a văzut nimic neobișnuit. Dar faptul că cineva cade din tavan este incontestabil.

2.

Acest videoclip a primit milioane de opinii și a provocat o dezbatere serioasă: era un cutremur sau un poltergeist? De fapt, era mult mai simplu: a fost o reclama pentru filmul Bangunan .

3.

Aceasta este una dintre cele mai faimoase și controversate imagini fantomă. Se crede că în această fotografie o vedem pe Dorothy Walpole, de asemenea cunoscută sub numele de ” Doamna Brown „. Soțul ei a suspectat-o ​​că l-a înșelat și a întemn1țat-o în Raynham Hall toata viață. După decesul lui Dorothy, au existat numeroase poze in care se vedea fantoma ei.

4.

Această fotografie a făcut speriat multi oameni. Serios, puteți vedea clar un dem0n dansând pe patul pacientului, nu? Se pare că dem0nul nu este altceva decât o iluzie . Ceea ce arată ca piciorul acestuia este de fapt, piciorul pacientului, șoldul este balustrada de pat, iar capul cu partea superioară a corpului este o grămadă de deșeuri medicale.

5.

Această imagine a fost făcută pe petrolierul SS Watertown în 1924. Există multe teorii cu privire la fețele în apă, dar nu există nici măcar o dovadă. Se crede că acestea sunt fețele lui James Courtney și a lui Michael Meehan care au decedat într-un accident.

6.

Această fotografie a fost făcută în 1962, și nimeni nu a reușit să demonstreze că este falsa. În 1978, Agenția Centrală de Informații a declasat sute de documente referitoare la OZN-uri (obiecte de zbor neidentificate). Această fotografie a fost publicată printre alte materiale.

7.

Această fotografie a fost preluată de Mabel Chinnery în 1959. Ea și soțul ei au avut de gând să o viziteze pe mama ei în c1mitir, și Mabel a vrut să-i faca o poza soțului ei în mașină. După ce a tipărit fotografia, a văzut-o pe mama ei pe bancheta din spate. Există teorii diferite despre această fotografie, dar adevărul este încă necunoscut.

8.

Această fotografie a fost făcută la baza unei flote militare în Somerset, Anglia, în 1987. Femeia a fost singură, dar mai târziu a spus că i-a fost destul de frig în ciuda vremii calde din acea zi. Nu există încă nicio dovadă solidă dacă această fotografie este reală sau falsă.

9.

Un preot a făcut o fotografie altarului din Newby Church din North Yorkshire, Anglia. Puteți vedea clar o fant0mă înfricoșătoare în imagine. Cercetările au arătat că fotografia este reală și nu a fost modificată.

10.

Mulți oameni au spus că această fotografie a fost făcută în timpul unui spectacol paranormal din Japonia. Cu toate acestea, s-a dovedit a fi falsă . Videoclipul real a fost găsit acolo unde este clar că fata doar a zâmbit pentru camera foto.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

13 poze găsite în cărțile pentru copii care ridică o tonă de întrebări 945Social Media a creat o societate a narcisiștilor 36

5 mituri desființate despre Omul de Neanderthal 6725 de fotografii surprinse de cei de la „National Geographic", care fac timpul să se oprească 748Mamă, ai făcut destui bani cât să-mi cumperi o altă copilărie? Una in care am și părinti? 23220 de imagini care sunt mai satisfăcătoare decât trecerea prin frunze uscate toamna 330Două mii de grădinari colindă ţara şi oferă gratuit seminţe ca să salveze legumele şi fructele româneşti 74815 Design-uri pentru locuinta care nu au iesit cum ar fi trebuit 3524Cel mai sănătos pește. Este de 1.500 de ori mai eficient decât medicamentele 53022 de fotografii rare care afișează istoria dintr-un alt unghi 3963
SuperClipuri.com 2022