SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Motive în plus să iubești marea: Iată 4 efecte benefice asupra creierului!
,,Spațiul albastru” are practic un efect hipnotic. Atunci când realizezi, cât de relaxat te simți pe malul mării, aceasta nu este o simplă senzație. Cercetătorii susțin, că creierul nostru reacționează în acest mod la mediul înconjurător, astfel te simți fericit, calm și mulțumit. ,,Spațiul albastru” influențează asupra noastră în felul următor:

1.Reduce stresul

Apa – este remediul natural de a ameliora stările de stres. Ea conține ioni naturali încărcați pozitiv, despre care se știe că au capacitatea de a ne calma.

Indiferent dacă înoți sau pur și simplu te scufunzi în apă, vei simți cu siguranță senzația de relaxare. Este o metodă eficientă de îmbunătățire a dispoziției, de care ar trebui să ne bucurăm cât mai des!

2.Stimulează resursele creative

Ești în criză de creativitate? Iată că oamenii de știință au găsit soluția acestei probleme – marea. Aflarea în spațiul albastru permite limpezirea gândurilor și stimulează imaginația.

La fel ca și în timpul meditației, pe plajă apare senzația de liniște, care îți va permite și îți soluționezi problemele și să te concentrezi mai mult asupra planurilor tale.

3.Te scapă de depresie

Efectul vătămător ale valurilor mării și a razelor solare ameliorează stările depresive. Combinația dintre sunete și priveliște te poate duce într-o stare meditativă. Datorită acestui fapt, poți să îți clarifici gândurile, aflându-te departe de haosul vieții cotidiene.

4.Ți se deschid perspective noi

Și anume perspectiva de schimbare spre bine! Natura întotdeauna a avut cele mai bune condiții pentru o viață sănătoasă și fericită, iar plaja este deosebit de benefică pentru suflet. Așadar, deja știi unde îți vei petrece următoarea vacanță?!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Amintirea unui înger printre oameni: Nașterea dr. Alexandru Pesamosca. A operat peste 45.000 de copii: Astea-s împliniri domnule, nu vile și mașini! 481914 lucruri despre viata din Japonia care ar putea duce in eroare orice strain 3954

Bea bere ca să te simți mai bine. Berea are beneficii uimitoare!! 178Dragoș Bucur spune de ce i-a fost ușor să adopte o fetiță de etnie romă 87411 Idei care păreau nebunesti dar care au functionat extrem de bine 3628Cum ar fi arătat Michael Jackson dacă nu și-ar fi modificat niciodată înfățișarea 83115 celebrități care dovedesc existența călătoriilor în timp, asemanarile sunt greu de crezut 371O melodie care te va atinge la suflet "La fantana de la poarta" E trist si foarte greu la inimioara atunci cand parintii numai sunt in viata - VIDEO 25002Olandezii încep să construiască drumuri „veșnice" din plastic! 1433Am stat degeaba izolați? Virusul dispare oricum după 70 de zile! ANALIZA profesorului Isaac Ben-Israel 46
SuperClipuri.com 2021