SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

15 Părinții care sunt foarte mândri de copiii lor
Părinții sunt dispuși să facă orice pentru copiii lor. Dar, uneori, copiii nu au niciodată șansa de a vă mulțumi. Ceea ce copiii nu-și dau seama întotdeauna de faptul că devinind oameni decenti, îngrijiți este cel mai bun mod de a-și arăta recunoștința.

Am adunat câteva povestiri inspirate care au lăsat mamele și tații să spună cu mândrie: „Acesta este copilul meu”.

15. O poveste despre prânzuri.

Un băiat i-a spus mamei sale că unii copii din clasa lui nu au avut nimic de mancare la școală. „De ce?” Întrebă mama lui. „Pentru că nu au nici acasa, mami. Pot să le aduc cate ceva ? A fost in totalitate ideea lui și el a ajutat-o ​​să le împacheteze.

14. O poveste despre colegiu.

Un agricultor sărac l-a crescut pe fiul său singur și l-a ajutat să studieze la facultate. A vândut tot ce avea. Când băiatul a absolvit, el a spus că tatăl său a fost cea mai mare mândrie a vieții sale.

13. O poveste despre un pește.

Un băiat a prins primul pește singur și i-a spus tatălui său că este pentru Ziua Tatălui.

12. O poveste despre o roată.

Un tată îl învăța pe fiul său cum să schimbe o anvelopă. Când băiatul a reușit, tatăl său a spus: ” Ai facut o treabă bună, amice. ” Amândoi zâmbeau.

11. O poveste despre păr.

Fiul meu isi lasa parul mare doar pentru a-si putea dona parul unei companii care face peruci pentru copiii bolnavi. Face asta de peste 6 ani.

10. O poveste despre flori.

Un tată i-a dat fiului său în vârstă de 7 ani $ 40 de dolari pentru a se duce la magazinul de produse alimentare si sa-si cumpere el ce vrea – el i-a dat băiatului libertatea de a alege. Băiatul a cumpărat o mână de produse de 34 de dolari. El a cheltuit restul de 5 dolari pe flori pentru mama sa.

9. O poveste despre cadouri.

„Ieri a fost a 6-a aniversare a fiicei mele. Dorința ei era să ajute oamenii care erau înfometați. A strâns toate aceste mâncăruri pentru a le dona . Sunt un tată foarte mândru.

8. O poveste despre o diplomă de știință.

Fiul unui portar care lucrează în SUA și-a luat doctoratul . În această imagine este cu familia și tatăl mândru în mijloc. Tatăl era atât de mândru de motivația fiului său și de obiectivele sale clare.

7. O poveste despre o cină.

Un bărbat a divorțat de soția sa și se simțea deprimat. Într-o seară, s-a întors acasă și si-a găsit fiica de 9 ani în bucătărie. Îl aștepta de două ore și ii spuse: ” Tată, acum o să am grijă de tine.

6. O poveste despre ploaie.

„Fiul meu m-a întrebat dacă ar putea să meargă la stația de autobuz puțin mai devreme decât de obicei, pentru că un alt băiețel era acolo în ploaie. “

5. O poveste despre mutare.

„Ne mutam. Acesta a fost primul lucru pe care l-a împachetat fiul meu de 6 ani. Pentru că prietenii lui sunt cele mai importante lucruri pentru el „.

4. O poveste despre culoarea verde.

„Sunt un tată singur. Culoarea mea preferata este verde. Și fiica mea știe ca am avut o zi grea la serviciu.

3. O poveste despre sandwich-uri.

Înainte de Crăciun, un băiat i-a cerut tatălui să-l ajute. El a economisit niște bani și a vrut să-l folosească pentru a cumpăra ingrediente pentru a face o mulțime de sandvișuri pentru oamenii fără adăpost în ajunul Crăciunului.

2. O poveste despre o absolvire

Mama unei fete era foarte bolnavă și nu putea ajunge la absolvirea fiicei sale. Astfel, fata a decis să sacrifice evenimentul si sa stea cu mama ei. Nu este nevoie să spun că această mamă era atât de mândră de fiica ei.

1. O poveste despre un tunet.

„Deci fiul nostru de 2 ani si-a dat seama ca câinele nostru ii era frică de tunet, așa că a decis sa ii dea păturica lui și chiar i-a adus apă pentru a-l face să se simtă mai bine. În aceste imagini, fiul nostru vorbește cu el și îi va spune că va fi bine. Fiul nostru poate avea grijă de ceilalți. ”

Momentul bonusului …

„Fratele meu de 2 ani a plans cu fața bagata in canapea.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Uitati cum sa curatati dulapurile din bucătărie, stropite cu grăsime! 199217 fotografii care captează perfect emoțiile puternice 1955

Multi dintre voi nu stiti la ce sunt utilizate aceste 16 obiecte ciudate! 1229Cum poți primi 20.000 de lei de la stat ca să devii independent energetic 356„Dacă albina va dispărea vreodată de pe pământ, omul mai are de trăit doar patru ani”. 728(Video) Scandal URIAS in invatamant. Intr-o scoala romaneaca elevii au intretinut relatii intime printre banci, in timpul orelor 40856Românii dorm, iar în Parlament se va vota, în câteva zile, LEGEA VACCINĂRII OBLIGATORII. Dumneata, indiferent ce vârstă ai, vei fi obligat să te vaccinezi dacă POLITICIENII decid asta!!! 22Un preot a inceput sa planga.. el povesteste despre mafia din biserica.. trebuie sa il asculti - VIDEO 2958115 lucruri care se pot întâmpla în prima ta zi la sală 23Au 7 ani si sunt considerate cele mai frumoase gemene din lume. Cum arata acum 5900
SuperClipuri.com 2022