SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

4 romani se intorc in tara ca sa gestioneze un fond de investitii de 45 milioane de euro!
Morphosis Capital este o firmă PE nou înființată, orientată spre a aduce companiile românești agile la nivelul următor pe piețele internaționale. Scopul este de a identifica companiile românești agile și de a le oferi expertiză în vânzări, marketing, finanțe și strategii, precum și investiția de capital pentru a le transforma în povești de succes în afara României.

„Suntem foarte incantati de oportunitatile pe care le vedem in Romania. Începem această nouă călătorie umilită de încrederea pe care o au investitorii noștri în noi. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm cu IMM-urile românești de succes și cu întreprinzătorii care au aceleași convingeri ca să-și ia companiile la nivelul următor „, a declarat Andrei Gemeneanu , Managing Partner al Morphosis Capital.

„Amestecul nostru unic de abilități, precum și combinația noastră de experiență locală și internațională, ne plasează bine pentru a ajuta la deblocarea acestui potențial. Noi numim abordarea noastra de mana pe proprietate, suntem genul de oameni care isi vor rula mânecile si vor cauta sa adauge cu adevarat valoare „, a adaugat el.

Pe lângă FEI, cu resurse din Programul Operațional Regional, baza investitorilor Morphosis Capital include investitori instituționali români și internaționali și un mix de investitori individuali locali și internaționali.

Un element cheie al strategiei Morphosis Capital Fund I este de a investi în companii care au potențialul de a deveni campion național și internațional. Morphosis Capital va aduce o valoare adăugată operațională, financiară, de vânzare și de marketing pentru IMM-urile din România, pe lângă accesul la capital, prin experiența și rețeaua lor combinată.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acest leu este încolţit de 20 de hiene hămesite – dar staţi să vedeţi cine apare şi îl salvează în ultima clipă 2039Românii îl consumă ca pe o delicatesă, dar este cel mai toxic aliment din lume! 445

Singurul lac care detine 3 recorduri mondiale se afla in Romania!!! Tu stii despre ce lac este vorba ?! 278Imagini emotionante în care tații își văd fiicele într-o rochie albă de mireasă – nimeni nu-și poate reține lacrimile 18218 fotografii cu ajutorul carora putem vedea cum arata astazi cateva legende de la Hollywood 4965 teste extrem de grele pe care doar cateva persoane in lume au reusit sa le rezolve in cateva secunde 275Seceta de anul acesta este la fel de cruntă ca cea din 1947. Prima lovitură o va primi prețul pâinii 13VIDEO. Nu ai să crezi ce BENEFICII au CITRICELE pentru SĂNĂTATE 108NU vei mai pune gura pe Coca-Cola dupa ce vei vedea acest filmulet. Este CLAR ca lor NU le pasa de sanatatea NOASTRA‚. Distribuie mai departe sa vada si prietenii cu ce ne otravim! 2396613 reguli japoneze de viață care sunt imposibil de înțeles pentru orice străin 593
SuperClipuri.com 2021