SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 semne timpurii care atestă că organismul tău are carență de Vitamina C
Ca nutrient esențial, vitamina C protejează organismul împotriva deficiențelor sistemului imunitar.

Organismul are nevoie de doze regulate de vitamina C, pentru a preveni dezvoltarea bolilor comune și a problemelor grave de sănătate.

Dar majoritatea oamenilor nu consumă suficientă Vitamina C.

Când organismul are un nivel scăzut de vitamina C, simptomele se pot manifesta în multe feluri. Aruncă o privire la unele semne timpurii, că organismul tău are deficit de vitamina C.

„Vitamina C este cel mai bun antibiotic natural din lume, antiviraă, antioxidant și antihistaminic …” – Andrew W. Saul

Dinții și gingiile au nevoie de cantități adecvate de vitamina C pentru o sănătate optimă. Acest nutrient intareste tesutul epiteliului, care este prezent pe tot corpul. Pe gingii, epiteliul funcționează ca o barieră împotriva bacteriilor, care ar putea provoca boli dentare. În cazul în care organismul tău nu are suficientă vitamina C, gingiile tind să se umfle, să devină inflamate și să sângereze ușor.

Vitamina C ajunge mai întâi la țesuturile și organele mai importante, apoi la firul de păr. În cazul în care nivelul vitaminei C este scăzut, rădăcinile de păr nu vor putea beneficia de cantitatea necesară din acest nutrient. Deci, vei avea părul uscat și degradat.

Administrarea regulată de vitamina C reduce fragilitatea capilarelor. Deoarece nasul este căptușit cu multe dintre aceste vasele de sânge, poate fi destul de sensibil. Dacă întâmpini probleme de sângerări nazale frecvente, este posibil să ai nevoie de mai multă Vitamina C.

Pielea uscată și roșie prezintă, de asemenea, unele indicii că nu există o cantitate suficientă de Vitamina C în organism. Corpul tau are nevoie de vitamina C pentru a sintetiza colagenul pielii, astfel incat pielea să fie sănătoasă.

Deoarece capilarele sunt mai slabe, fără vitamina C, o simplă lovitură poate duce la vânătăi imediate. Există cazuri în care nu știi cum ți-ai îvinețit coapsele sau pe brațele? Acum, ai o explicație.

Ai tăieturi sau zgârieturi timp de câteva săptămâni? S-ar putea să nu se vindecă repede pentru că nu ai suficientă vitamină C, care ajută țesuturile conjunctive să se vindece.

Articulațiile inflamate și dureroase pot fi un semn al carenței de Vitamina C. Acest lucru este frecvent pentru cei care suferă de poliartrită reumatoidă. Potrivit experților, persoanele cu niveluri scazute de vitamina C prezintă de trei ori mai mult riscul de a dezvolta aceasta boala in comparatie cu cei cu un aport normal de vitamina C.

Vitamina C ajută la producerea de celule albe din sânge, care atacă virusul și bacteriile. Este, de asemenea, un antioxidant care protejează celulele de infecții. Dacă ai o lipsă de Vitamina C, cu siguranță răcești repede.

Te simți ușor obosit și nu poți explica de ce? Deficitul de vitamina C, s-a dovedit a avea și legături psihologice. Studiile arată că o carență mare de Vitamina C poate duce chiar la depresie.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Doi fotografi încep să facă poze cu câini si cu balerine - fotografiile îți vor topi inima. Acest videoclip a convins milioane de persoane sa se apuce de balet 1318 lucruri de zi cu zi pe care le-ai făcut greșit până acum. 152

Cercetătorii sunt de părere că uneori, câinii ne înțeleg mai bine decât oamenii 82Cele mai eficiente 6 exerciții pentru a scapa de gușă 463Tudor Chirilă: „Statul este o mașină de spălat mizerie morală, hoți sau complici ai hoților, iar noi nu facem decât să le furnizăm detergenți” 486Liderul studenților de Facultatea de Științe Politice: „Să ne asigurăm că părinții și bunicii noștri mai slabi la minte stau acasă la referendum" 188Această problemă pentru elevii chinezi a pus în dificultate tot internetul 1442Alimentaţia si pH-ul: 5 sucuri anticancerigene si alcalinizante 522STREINU-CERCEL ne ceartă pe toți: ”Vom trăi și vom vedea, cine va mai trăi” 950„Eram convins că nevasta mea mă înșală. Zice ca de ziua ei pot să mă duc cu prietenii la pește, că ea oricum o să fie la muncă. M-am intors acasa, trântesc tare ușa de perete și țipăm toți: suprizăăă!” 11012
SuperClipuri.com 2022