SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cercetătorii sunt de părere că bărbații cu barbă au mai multe bacterii decât câinii
Probabil nu te-ai gândit, până acum, că barba unui bărbat ar putea reprezenta un focar de microbi, dar cercetătorii asta încearcă să ne spună.

Un nou studiu a arătat că există mai multe bacterii, în barba unui bărbat, decât în blana unui animal.

Specialiștii în domeniu au comparat mostre prelevate de la bărbați, cu firele de păr din blana unor câini și, culmea, au descoperit o încărcătură bacteriană semnificativ mai mare în cazul bărbaților cu barbă, decât în cazul blănii câinilor, susține Andreas Gutzeit, profesor în cadrul Hirslanden Clinic din Elveția.

Studiul urmărea să descopere dacă oamenii pot contacta boli de la câini în urma folosirii aceluiași aparat RMN.

Cercetătorii au colectat probe de la 18 bărbați și 30 de câini de rase diferite.

Astfel, au ajuns la concluzia că toți bărbații testați aveau un număr mare de microbi, în barbă.

Pe de altă parte, doar 23 din cei 30 de câini au arătat o cantitate similară de microbi.

Mai mult, șapte dintre bărbații cu barbă, care au participat la studiu au fost testați pozitiv cu microbi.

Bărbații cu păr facial au ținut să contrazică studiul. Au menționat că unii își mențin o igienă mai bună decât alții, deci rezultatul studiului nu ar fi tocmai reprezentativ.

„Pe baza acestor descoperiri, câinii pot fi considerați curați în comparație cu bărbații cu barbă”, a mai adăugat profesorul Andreas Gutzeit.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

30 de Fotografii rare care arată o nouă fată a acestei lumi 1080Citește azi, 17 mai, Rugăciunea Sfântului Andronic pentru iertarea păcatelor și limpezirea minții 80

15 Părinții care sunt foarte mândri de copiii lor 19119 fotografii care vor dezvălui câteva adevăruri despre această lume 5615 poze care ne demonstrează că vântul are un simț al umorului extrem de dezvoltat 184729 de persoane care au apasat butonul de restart al vietii lor 1904SOCANT ! Clanurile tiganesti se lupta ca in vestul salbatic cu pistoale, sabii si topoare, in centrul comunei Bascov, langa Pitesti.. Vezi VIDEO 142320 de fete ale căror cumparaturi online au fost un adevarat esec 4618 fotografii care ne dovedesc ca lumea nu urmează nici o regula, „O altă zi, o altă descoperire" 1587Oamenii de știință explică de ce femeile nu ar trebui să mai poarte sutien 1527
SuperClipuri.com 2021